• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar.
lalim cnm bu kadar üzme kendini dinlenmen lazım.stres sıkıntı yaparsan bebişinde üzülür.inşallah normal seviyeye çıkar suyun.
gözdecim ben birinden daha duymuştum yenimahalle kadın doğum evi çok ii die.sonuçta gittin gördün devam edebilirsin bence.yinede karar senin cnm.inşallah bebişin zamanında ve sağlıklı doğar cnm

günaydın kıslarrr bisss geldik oğluşumla akşam zorda olsa güzel bi uyku çektikkk hihoyyyt sizler nasılsınzı hepinize boll tepikli bir gün diliyorummm zemuszemus

kızlar dün de söledim ya aşşaamda bi yerim ağrıyo die..kimdi ayh biri de leğen kemiğin mi zuzuu bebik yer açıo demişti..ayh ööle sanırsam..akşama kadar arttı ağrısı dün..hatta ewde paytak paytak yürüdüm canım acıdı baya..yawrum rahat çıksın die kemiklerim genişlio sanırım..ilk kez bi ağrı hem de böyle rahatsız eden bi ağrı beni bukadar mutlu etti..:)

zuzucum artık 34.haftaya girmişin kemiklerin açılmaya başlamıştır tabi.ama açılsında bebişin rahat çıksın.yürüyüşde yapıyomusun?

günaydın kızlar......
bugece hiç uyuyamadımmm:1no2:canım sıkkın of ya..kendimide iyi hissetmiommm :çok üzgünüm:bu su azalması olayı acaip canımı sıktı...:çok üzgünüm:sadece bu konuya odaklanmış şekilde bunu düşünüyorumm.....:çok üzgünüm:allah bebişimi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşlahhhhh:Saruboceq:

lalim bitanem takma demek kolay ama uygulamak zor biliyorum çünkü aynı şeyi bende yaşıyorum...
Cnm herşey yoluna girecek, içini ferah tutmaya çalış...
Oğluşunu kucağına sağlıkla kucağına aldığında boşu boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksinyerimseniben

günaydn kıslarr.ben dün gttm çok yoruldum.sabah gttm 3e kadr oralrda kaldım nese o önmli değill..en son beni aldılar saten randevum yok die..yeni mahalle kadndoğuma gttm baktı bebğin karnı 10 gün geride fakat bu herbebkte olablcek bi durum dedi..bebeğin her organı haftasyla birdeğildr saten dedi..suyum 10 daymş yani sınırda 9a düşmeyeceğni söledi 9a düşerse yatş veriolarr..plesentann kireçli oldğunu oda onayladı herhafta nst ve usgye gidilcek ona göre ilerleyen haftalarda karar verlcek..karnının okadr çok geride olmadğını duyunca çok mutlu oldum...devlet hast die bras çekiniodum ama esas dr ve aletler onlardaymş özele 100 insan gidiossa devlte mlyonlarca kişi gttiğinden perinatoloji cihazları ve drları uzman sadece bedava oldğu için sanırım bras kabalar...acayp kalabalıktı ama..işte böle herhafta kntrole gdeceğimm.şimdi ben napsamm özeli bırakp bu devletemi gtsem bana akıl vern.herkes özeli bırakmamı özelde bu cihazlarn olmağını 3 büyük devlt hast oldğunu sölediii..ki b u işi bilio drlar günde bisürü kadndoğum yeri oldğu için insana bakıolarr yanlma payları az yanii

gözdecim sorun çıkmadığına çok sevindim cnm gözün aydınkaydirigubbakcemile5
bende özel hastamelerden ziyade doğumu devlet yada üni. hastanesinde yapma taraftarıyım, her ne kadar kalabalık olsada, fazla güleryüzlü olunmasada biliyosun ben en başından beri üni. hastanesine gidiyorum...
Eşinle birlikte oturup karar verin özelde olsa olacak masrafları karşılayabilecek güçtemisiniz? doğumu düşündüğümüz kadar bide yavrularımızın geleceğinide düşünmeliyiz...
Allah yar ve yardımcın olsun cnm....

EVET TEYZEM BEN GÖTÜREYİM SENİ DEDİ HEMEN TAMM DEDİM

GÜNAYDIN CNM İYİYİM DÜN EŞİM ARAYIP DURUYO SUÇUNU ANLADI YA NE İSTİYOSUN DİYE BENDE İSTEMIYORUM BİŞEY DEDİM BAYA ARADI BUNUN İÇİN NIYE İSTEMIYOSUN VS BEN DEDİM İŞTAHIM YOK YEMİCEM ...
eve gelmiş aşkım bitanem kalk bak sevdığın kavundan aldım doğramış getirmiş ağzıma kadar yedirmeye çalışıyo...sende bana sırt dönme diyo bunlarda geçicek falan diyo böyle yani...

gnydın

şeymacım çok sevindim eşinin suçunu anlamasına...
inşallah en kısa zamanda bu borç olayınızda bi şekilde taksitlendirilerek falan halledilir...

günaydın elacım...kızlar şimdi çıkmam lazım....dinlenicem çünkümmm...herkesi öptümmm

lalimm iyi istirahatleropuyorumnanaktan

kızlar bebeğimin adını eren koymamaya karar verdım nasıl sizce

eren bence çok güzel, keremlede uyumlu:lepi:

ii teyzesii..şükürrr

koymaya mı koymamayamı annamadımm???

angel elaa yaseminn hoşgeldinisss

opuyorumnanaktan

ELAMMMMMMMMM Naber nsılsın bugün bakyım
güzel kızın nasıl???

çiçekimmm iyiyim bitanem sen nasılsınopuyorumnanaktan
cicileriniz hayırlı olsun, yavrun sağlıcakla kullansın inş.

kızlar dün de söledim ya aşşaamda bi yerim ağrıyo die..kimdi ayh biri de leğen kemiğin mi zuzuu bebik yer açıo demişti..ayh ööle sanırsam..akşama kadar arttı ağrısı dün..hatta ewde paytak paytak yürüdüm canım acıdı baya..yawrum rahat çıksın die kemiklerim genişlio sanırım..ilk kez bi ağrı hem de böyle rahatsız eden bi ağrı beni bukadar mutlu etti..:)

delüükaydirigubbakcemile3 bende hamileliğimin ilk zamanlarında kustuğum için çok mutlu olurdum, içim dışıma çıkardı amaa sonrasında suratımda şapşal bi gülümseme olurdu:roflol:

Günaydın güzel annişleropuyorumnanaktan
günaydın şekerim

canım inşallahh :Saruboceq:15 gün sonra tekrar gidicem inşlah ozamana kadar düzelirrr
düzelir canım hiç merak etme rahat o yeter
kızlar bebeğimin adını eren koymamaya karar verdım nasıl sizce
eren çok hoş bi isim bencede
ANG€L;8577221 .!.:
günaydın kızlar.
lalim cnm bu kadar üzme kendini dinlenmen lazım.stres sıkıntı yaparsan bebişinde üzülür.inşallah normal seviyeye çıkar suyun.
gözdecim ben birinden daha duymuştum yenimahalle kadın doğum evi çok ii die.sonuçta gittin gördün devam edebilirsin bence.yinede karar senin cnm.inşallah bebişin zamanında ve sağlıklı doğar cnm
günaydın canım

günaydın kıslarrr bisss geldik oğluşumla akşam zorda olsa güzel bi uyku çektikkk hihoyyyt sizler nasılsınzı hepinize boll tepikli bir gün diliyorummm zemuszemus
günaydın tatlım oh uyumuşun sende ne güsel

psikopat yapcak zaten bu çocuklar bizi ağrılarımız var diye bi göbek atmadığımız kalıyo kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın:)

Keremim bugünler geçecek merak etme sonuçta sonsuza kadar devam etmeyecek. Şimdi önemli olan çocukların onları düşün bence moralini yüksek tutmaya çalış.

Zuzucum sen aramadın mı dr.unu?:olmaz:

Yasemin sen naaptın senin kaşıntılar vardı yanlış hatırlamıyorsam? :olmaz:

Bu arada bugün kontrolüm var bebişim 10 gün önden gidiyordu biraz kilolu gibiydi bakalım bugün ne durumda? Ayrıca, dr.unuz size kan ve idrar tahlili yapacak mı bu haftalarda ya da yaptıran oldu mu? 32ye girince protein çıkışı ve genel kontrol için yapıyormuş benim hastane bugün yaparlar sanırımCADIARZU

Yasemin sen naaptın senin kaşıntılar vardı yanlış hatırlamıyorsam? :olmaz:

Bu arada bugün kontrolüm var bebişim 10 gün önden gidiyordu biraz kilolu gibiydi bakalım bugün ne durumda? Ayrıca, dr.unuz size kan ve idrar tahlili yapacak mı bu haftalarda ya da yaptıran oldu mu? 32ye girince protein çıkışı ve genel kontrol için yapıyormuş benim hastane bugün yaparlar sanırımCADIARZU

canım dün aradım doktorumu bi krem verdi onu sürüyom dünden beri kaşım beter bi şeymiş ya öldürüyor beni ayaklarımda ve ellerimde var ilk önce batticon sürüyom sonra nizoral diye bi krem var onu sürüyom bakalım geçicekmi inş. geçer ya çok rahatsız edici bi durum:kedi:
bana 31, haftada yaptı canım tüm tahlillerimi hatta doplere soktu biraz sorun gözükmüştü ertesi günde nst ye bağladılar çok şükür hiç bi sorun çıkmadıı kaydirigubbakcemile5

canım dün aradım doktorumu bi krem verdi onu sürüyom dünden beri kaşım beter bi şeymiş ya öldürüyor beni ayaklarımda ve ellerimde var ilk önce batticon sürüyom sonra nizoral diye bi krem var onu sürüyom bakalım geçicekmi inş. geçer ya çok rahatsız edici bi durum:kedi:
bana 31, haftada yaptı canım tüm tahlillerimi hatta doplere soktu biraz sorun gözükmüştü ertesi günde nst ye bağladılar çok şükür hiç bi sorun çıkmadıı kaydirigubbakcemile5

Çok geçmiş olsun canıma.s. İyi ki aradın dr.unu çünkü bu kaşıntılar Allah korusun karaciğer ya da safra rahatsızlıklarının belirtisi olabiliyormuş bunlar da erken doğuma sebep olabiliyormuş ööle okudum da ondan dedim dün ara diye. Neyse ki sen de bir sorun yok o zaman sadece gebelik kaşıntısı denen şey herhalde yerimseniben

ANG€L;8577525 .!.:
zuzucum artık 34.haftaya girmişin kemiklerin açılmaya başlamıştır tabi.ama açılsında bebişin rahat çıksın.yürüyüşde yapıyomusun?
hihoyyyt
canım yürücem de ayağımı burktum ya geçen hafta..bi türlü geçmedi..zorlıyıp beter etcem diye çıkamıyorum..

delüükaydirigubbakcemile3 bende hamileliğimin ilk zamanlarında kustuğum için çok mutlu olurdum, içim dışıma çıkardı amaa sonrasında suratımda şapşal bi gülümseme olurdu:roflol:

sırnaşık şey

psikopat yapcak zaten bu çocuklar bizi ağrılarımız var diye bi göbek atmadığımız kalıyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Zuzucum sen aramadın mı dr.unu?:olmaz:

canım dün yeni doktoruma gittim ya gidincek sordum..ama ben nezaketen aşşa tarafım ağrıyo diyincek o karnımın aşşası sandı nstye bağladı beni :roflol: ben asıl doktorum anneme sordum he dedi kemiğin açılıo sırnaşık şey

Kızlar günaydın:)

güzel haberler getir bize kuzundan canım
bana yapılmadı yapılırmı bilmiyorum hiç bahsetmedi doktorum
işallah faydası olur canım

Back
X