• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ay ızlar yeni öğrendiğim bişeyi söleyim ebe arkadas söledi belki biliosunuzdur sizle paylasayım dedim ayaga kalkıosunuz göbek deliğinizi görüosanız bebek kanala girmiş doğum yakın demek oluomus bilginizee

ayyyyyy benim göbek deliğim bir aydır komple dışarda ben diyodum zaten erken gelcek bu kız diye içime hep öyle doğuyooooo:1shok:

sağol cnm :1hug: bilgilendirdiğin içün sositososito bu arada bnm göbek deliği iyice dısında ve kararmış duruyo sizinde öyle mi?

kızlar sizinde memiklerden sıvı geliyormu benden çok geliyorr

her ikiside var bende göbeğimi ilk basta pamuklu kremli bezle siliodum sanıodum içi kir olmus:roflol::roflol::roflol::roflol:

memişlerden de epeydr süt gelio benimde:lepi:

ayyyyyy benim göbek deliğim bir aydır komple dışarda ben diyodum zaten erken gelcek bu kız diye içime hep öyle doğuyooooo:1shok:

kız dısarda olması değil yukardan ayaktayken baktıgında göbeğini komple grüosan öle oluo yoksa hepmizin göbüşü dısardakaydirigubbakcemile5

naz benim deliğim de siyah :))) kakao sürmüş gibi

benimkide öyle canım sanki çamur olmuş gibi. bide kıllandı göbeğim.göbekten aşağı inen çizgi varya kopkoyu oldu onun yanlarında kıllar çıkyo.çok rahatsız oluyorum ama yapacak bişey yok.

evet şekerim aynı şeyden bahsediyoz işte ayaktayken komple dışarda görünüyoooo. zaten kızım normalden daha çok aşada duruyomuş resmen kafasını hissediyom.. yarın kont. var bakalım dr ne dicek???

benimkide öyle canım sanki çamur olmuş gibi. bide kıllandı göbeğim.göbekten aşağı inen çizgi varya kopkoyu oldu onun yanlarında kıllar çıkyo.çok rahatsız oluyorum ama yapacak bişey yok.

aynen o dediğin yer bnm de tüyler uzadı. badem yağı sürdüm bn başta o yüzden dıye tahmın edıyom kestım sonra ama hala aynı duruyolar :((( bebe yağı sürüyom şimdi. önce duşta saf zeytın yağ sabunuyla yıkanıyom sonra fındıklı dus jeli ve cıkarken bebe yağı :) bı de krem suruyom :)

evet şekerim aynı şeyden bahsediyoz işte ayaktayken komple dışarda görünüyoooo. zaten kızım normalden daha çok aşada duruyomuş resmen kafasını hissediyom.. yarın kont. var bakalım dr ne dicek???

heee hayırlısı olsun cnmım zaten kız cocukları aceleci olurmusssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X