Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ızlar yeni öğrendiğim bişeyi söleyim ebe arkadas söledi belki biliosunuzdur sizle paylasayım dedim ayaga kalkıosunuz göbek deliğinizi görüosanız bebek kanala girmiş doğum yakın demek oluomus bilginizee
sağol cnm :1hug: bilgilendirdiğin içün sositososito bu arada bnm göbek deliği iyice dısında ve kararmış duruyo sizinde öyle mi?
kızlar sizinde memiklerden sıvı geliyormu benden çok geliyorr
ayyyyyy benim göbek deliğim bir aydır komple dışarda ben diyodum zaten erken gelcek bu kız diye içime hep öyle doğuyooooo:1shok:
naz benim deliğim de siyah :))) kakao sürmüş gibi
yasemin bendende süt geliyo hemde 3 ay oldu yaklaşık. dr sıkma dedi ama bazen sancı yapıo sıkıyom valla...:çok üzgünüm:
kız dısarda olması değil yukardan ayaktayken baktıgında göbeğini komple grüosan öle oluo yoksa hepmizin göbüşü dısardakaydirigubbakcemile5
naz benim deliğim de siyah :))) kakao sürmüş gibi
nasıl ya göbek deliğinden bahsetmiyonuz mu?????kafamçokkarıştı
benimkide öyle canım sanki çamur olmuş gibi. bide kıllandı göbeğim.göbekten aşağı inen çizgi varya kopkoyu oldu onun yanlarında kıllar çıkyo.çok rahatsız oluyorum ama yapacak bişey yok.
yaaa benden niye süt gelmiyo:umursamaz:
evet şekerim aynı şeyden bahsediyoz işte ayaktayken komple dışarda görünüyoooo. zaten kızım normalden daha çok aşada duruyomuş resmen kafasını hissediyom.. yarın kont. var bakalım dr ne dicek???
benden de sıvı yada süt gelmiyo uff en korktuğum şey sütümün olmaması inşallah doğumdan sonra bol bol akar sütüm