• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

hanki mesajda?? doğuma giderkenmi..kız canın ne çekiosa onu yaz bi prosedürü yok:))) canım çıkıo de bitarafım yırtılcak de doğuruyorum de :)))
:roflol::roflol:
pörtlettim yaz

offf daha çıkmama 1 saat var delüü olacam
benimde yarım saat :umursamaz:

Kıslar nasılsınız?

Dr.dan geldik oğluşum 31+0 2. kg 44 cm olmuş teyzeleri. İdrar kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. Bir tek idrar kültürüm çıkmadı o da pzt.çıkcakmış.
Yanlız gelişimi beni endişelendirdi çünkü 2 hafta önde gidiyor! geçen sefer 10 gündü şimdi 14 olmuş. 2 haftadan iri olması iyi bişey değil diye okumuştum. Gerçi dr.um iri bir bebek dedi ama gelişimi için bişey demedi. Normal dedi ama ne bilim kıllandım yine:(
Benim gibi olan var mı?

maşallah canım oğluşuna doktor sorun olsaydı söylerdi zaten bence kafana takma

Kıslar nasılsınız?

Dr.dan geldik oğluşum 31+0 2. kg 44 cm olmuş teyzeleri. İdrar kan sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. Bir tek idrar kültürüm çıkmadı o da pzt.çıkcakmış.
Yanlız gelişimi beni endişelendirdi çünkü 2 hafta önde gidiyor! geçen sefer 10 gündü şimdi 14 olmuş. 2 haftadan iri olması iyi bişey değil diye okumuştum. Gerçi dr.um iri bir bebek dedi ama gelişimi için bişey demedi. Normal dedi ama ne bilim kıllandım yine:(
Benim gibi olan var mı?

massallh canim oglusuna/ ya bu kilo kavrami cok goreceli bisey sanirim. her doktorun kendine gore sinirlari var hatta bu sinirlar inetrnet sitelerinde bile fakli farkli takma kafana bebegin saglikliya cok sukur

bende toparnaıyorum avans dağıtıcam sonrada çıakrım
iyi akşamlar sağlıkla kalın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

maşallah canım oğluşuna..bi arkadaşımın da 2 hafta önden gidio doktoru problem yok demiş..takma canım

maşallah canım oğluşuna doktor sorun olsaydı söylerdi zaten bence kafana takma[/QUOTE]

Hepimizinkine maaşallah :nazar: ama ne bilim endişelendim çaktırmadım bizim adama felan çünkü bııktı zavallım benim evhamımdan kaydirigubbakcemile3

massallh canim oglusuna/ ya bu kilo kavrami cok goreceli bisey sanirim. her doktorun kendine gore sinirlari var hatta bu sinirlar inetrnet sitelerinde bile fakli farkli takma kafana bebegin saglikliya cok sukur

Teşekkür ederiz teyzesi size de maaşallah :nazar:
Öyle ya her seferinde takmıcam diyorum ama elimde değil bu endişe durumum, kendime değil sadece herkese endişeleniyorum eşim çok kızıyor bu yüzden, empati durumum fazla gelişmiş benim :1hug:

benim oğlanda düşük kilolu galiba 31 haftalıkken 1700 dü kilosu doktor sağlıklı dedi ama yine endişeleniyor insan işte napalım

ayy geçmişi okuyup geldim bi saat sürdü yaaa. Zuzuu ben sana ya da lall e msj atarum cicim. doğurmaya gidincek olmasa bile çıkınca kesinnn

kıslar hepinizi iyi akşamlar biss gidiyoss artık yarın öğlende gelirim doktora gidicem kaydirigubbakcemile3

canımcım markete gittim bıraz ağır kaldırdım sanırım ama ne yapıyım eşim geç geliyo onunla gidemıyorum tenekeyle yağ falan aldım ramazan alışverışı 4.kata çık in biraz zorlandım galiba

Back
X