• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

blueflowercım bilmiomki nazar mıkafamçokkarıştı...bebişimin suyu azalmış ve takıntılı bi şekilde düşünüom...mafoldumbenama düne ve sabaha göre daha iim şimdiiiii...hala düşünüom ama inşlah herşey düzelecek ve bebişime sağlıklı bi şekilde kavuşacağımmm:Saruboceq:

:Saruboceq: amin canım ya... iyi olmana sevindim,bebişlerimiz sağlıklı gelsinler yeterki :nazar:

i olur zuzum kaydirigubbakcemile3
ha bu arada sölemeyi unuttum carfurlarda tekstil ürünlerinde accayp indirim var ben bugün 30 tl ye tonla şey aldım yarın eklerim

kıs kudurtma insanı , aldıklarımısı giycek fırsatları olmıcak bebiklerin böle giderse.ben sakin sakin bekliorum alışweriş olayını kapadım..azdırmayın beni:))))

laelaelaelaelae
zannimca ilkay rahatsizmis herkes gecmis olsun dedigine gore.ilkaycim gecmis olsun.zuzum sende de var bisiler sanada cok gecmis olsun

kaydirigubbakcemile3 saol şekerimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıs kudurtma insanı , aldıklarımısı giycek fırsatları olmıcak bebiklerin böle giderse.ben sakin sakin bekliorum alışweriş olayını kapadım..azdırmayın beni:))))

kaydirigubbakcemile3 saol şekerimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de kocişe dedim carrefourda indirim varmış diye şimdi o da gözümün içine baktı garibim kaydirigubbakcemile3 dedim ben de ne alcam daha abartmışız zaten alışverişi :kedi: ben de artık almıycam umarım bişey... ama sankim gene dayanamam gibi geliyor kafamçokkarıştı

ben de kocişe dedim carrefourda indirim varmış diye şimdi o da gözümün içine baktı garibim kaydirigubbakcemile3 dedim ben de ne alcam daha abartmışız zaten alışverişi :kedi: ben de artık almıycam umarım bişey... ama sankim gene dayanamam gibi geliyor kafamçokkarıştı

zor da olsa durcas cicimm..fazlası israfa kaçıcak benim açımdan en azından..hıı ne olabilir daha büyük şeyler alınıp bahara yaza yatırım olabilir..ama artıık ilk 6 aylığı fazla fazla war,hediye de gelir..bi de bebek ikıyafeti olunca söz konusu olan insna nekadar alsa da doymuyo..çok güsellerr

zor da olsa durcas cicimm..fazlası israfa kaçıcak benim açımdan en azından..hıı ne olabilir daha büyük şeyler alınıp bahara yaza yatırım olabilir..ama artıık ilk 6 aylığı fazla fazla war,hediye de gelir..bi de bebek ikıyafeti olunca söz konusu olan insna nekadar alsa da doymuyo..çok güsellerr

kesinlilkle canım insanın alası geliyor hep ama sıkmak lazım kendimizi... ben de aynı mantıkla hareket ediyorum a.s

anneannem için gitmiştik ondan çok ben saldırdım hehe
ilk 6 aydan sonrası içinde..
annem de yatalım dioda uyyabilirmiyim ki of

tut kıs kendini kaydirigubbakcemile3
benim de kociş uyuyalım diyo maç bitti ya :bbo: sahura da kalkcaz bakalım nasıl olacak ben de atıştırırım artık onunla :kedi:

Back
X