Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bilgileri kuzucumm.. bebeğinmi..eee 77 kilo 400 gramım bebek 2 kilo 50 gr ben 34 haftamdayım..boyum 1.71:=)))
tamm çekcemm çekcem de kalkablsem yermden öğlene doğru eklermm:=))sede şu anakucağını kaça aldn nerden aldın nasıl bişi eklede görim bakım...ana kucağndada yatranlar varmş 3 ay felan öle duydum ben...
dur dur deli kızzz doğurma hemen acık daha büyüsün velet içerdeee:mymeka:ay kıslarrr eylül bebiklerini gördnzmü ay 27 haftasnda doğuran 34 var ayy yerm onları çok güseller hyaaa.ay benm oğlm şimdi doğsa onlar gibi yanii hemii.ay heycan bastı ben gidiom doğrmaya:=))))))
bulcuk sepetn nerde nere ekledn söle bakım
ben yumoş koymadım çamşaırları yıkarken dalan roxy mi ne deterjanın adı onunla yıkadım hiç sert olmadı kokusuda güzel
günaydın güzellerr opuyorumnanaktan
Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
Bi izne çıkarkende sakin bi gün olsa dişimi kırıcammafoldumben
Günaydın kuzularopuyorumnanaktan
Bi izne çıkarkende sakin bi gün olsa dişimi kırıcammafoldumben
gülican benm dediğim bu değil bu senn aldğn puset bebeğimm..bunlarn hani düz olaları yanları açık olanları varya o anakucağndan diom ben işte..
elam wrose angel günaydın......opuyorumnanaktan
askbuya hayırlı olsun canım oğluşunun odasıı...opuyorumnanaktan..yalnız mabilya kokusu geç çıkıo pazartesinden beri kızımın odasını havalandırıom gece bile camı açık ama hala kokuyooo.....:1no2:
evet içinde daha çok kimysal madde olduğu içindirHah canım ben de onla yıkadım. Evet bence de sert olmadı kokusu da güsel, bebek gibi kokuyo. Ama şu yumuşatıcıyla yıkadığım nevresimler kadar yumuşak ve yoğun kokulu olmadı işte. Ben ona takıldım. Tabii onun nedeni de içinde daha çok kimyasal kalması sanırsam
ANG€L;8603066 .!.:herkese günaydın tontişler
bulcukum isalin devam ediyosa her tuvalete çıktıktan sonra ayran iç ve şeker ye.bende bi ara çok fena ishal olmuştum günde 5-6 kere çıkıyodum.doktorum öle yapmamı söledi.keybettiğim tuzu ve şekeri geri almam gerekiyomuş.çok geçmiş olsun cnm
Hayırlı ramazan olsun herkese...:Saruboceq:
Günaydınnnn opuyorumnanaktan
bişiy sorcam bu doğum tarihi olayı kafamı karıştırdı mesela benim 22 ekim ama habire geri geldi çocuğun gelişiminden dolayı ve dün dr.um doğum tarihin 9 ekim dedi. Hangi tarihi baz almamız lazım?CADIARZU