• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

anacim 30 eylul e kadar napcan kis.Allah korusun dogurursun falan.rapor alamio musun?[/QUOTE]

alabilirim aslında ama maaşımı tam alayım diyorum 22 ekim mutmel doğum benim. ama sezercik olursa 10 ugibi olur dedi doktor. şuan herşey normal bakalım. inşallah dayanırım yaa ne bileyim...

selam kızlar bengeldim doktordaydık bugün herşeyimiz normal kızım tam 2200gr olmuş boyuda 46cm olmuş bir hafta önden gidiyomuş kuşum yine 2hafta sonra egerki sorun olursa sezercik olcam ama ki olmazsa 5hafta sonra bebegimi alcak doktorrrrr

maşallah musyasçım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına opuyorumnanaktan

kuşum sarma falan koyabülüüsün de hamur falan bence gereksiz. hamur yoormakta ne var 5 dk lık iş.. derin dondurucudan cıkınca lezsetli oluyomu o hamır işleri hiç denemedim bilmiyomki.. telaş etme kuşum halledilir o işler. o kadar fırsatımız olur merak etme.. kocişin bebişi oyalarkene yapıverirsin 5 dk da.

ay ne bileyim işte. ani bi misafir falan olur diye şeyettim.
bu arada bende attım sana msj. geldi mi[/QUOTE]

geldi datlum ben de sana yolladım..

blueflowerim benim iki dene liseli kardeşim var babikim yurtdışına çıkar durur anacım gelemez uzun süreli ölemafoldumben

gidenlere güle güleee öpüoruzz

anladım canımmm... olsun bi arada olalım yeter değil mi... ha onlarda ha bizde ne farkeder :teselli:

ya aslında şöle oluyo annemlere gelince kocik sürekli kalamaz bursada
o istanbulda ben burda of her şekil zorlu ama napalım..
annemin yardımına kesin ihtiyac duyucam ..kalırsam istanbulda kayınvalidemin başıma çöreklenme ihtimali çok yüksek en iysi kaçmakkaydirigubbakcemile3

yasmin bacı duydunmu bugün altıparmaktaydık bizdee

Back
X