• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

ya aslında şöle oluyo annemlere gelince kocik sürekli kalamaz bursada
o istanbulda ben burda of her şekil zorlu ama napalım..
annemin yardımına kesin ihtiyac duyucam ..kalırsam istanbulda kayınvalidemin başıma çöreklenme ihtimali çok yüksek en iysi kaçmakkaydirigubbakcemile3

yasmin bacı duydunmu bugün altıparmaktaydık bizdee

anammm önceden haberim olsaydı tanışırdık kıı neden söylemedin :mymeka:

Slm kızlar geldim drdan ama moralim bozuk suyum azalmış sınırda dedii yorma kendini bol sıvı al dedi..

bebişim 1650 gr 41 cm yine göstermedi o gül cemalini..4 boyutlu bakıyor drum o yzuden sizlere güzel bi resmimiz yok babasına benzıyor dedi burnu minicik gözler kocaman dedi...

65 kıloyum tansıyonun vs normal dedi...şişin yok dedi göğsunun kaşınması suyununa azalmasından dedi dökülmesi falan su iç dedi ve nemlendirici sür dedi..bebiş bıraz zayıf sanırım haftada 2 kez et,balık hergun 1 brd süt ve mutlaka yumurd-ta dedii..

planlanmış bişi değildi
evden çıkarken baktım yoktun burlarda kısmetmafoldumben
inş tanışırız bi gün
evet cnm tanışalım valla ii olur sen zaten hep bursa dasın kaydirigubbakcemile3
ohhh ballı garu kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun
sağol bebikim napalım şanslıyummm kaydirigubbakcemile2
kıslar ben de kaçtım iftardan sonra görüşürük Şeniz
güle güle canım iii iftarlar bende yarım saat sonra kaçarrrr :lepi:
kuzular ben de kaçıymm..

zuzum güle güle kuzum görüşürüz iyi iftarlar afiyet olsunnnnn:teytey:

Slm kızlar geldim drdan ama moralim bozuk suyum azalmış sınırda dedii yorma kendini bol sıvı al dedi..

bebişim 1650 gr 41 cm yine göstermedi o gül cemalini..4 boyutlu bakıyor drum o yzuden sizlere güzel bi resmimiz yok babasına benzıyor dedi burnu minicik gözler kocaman dedi...

65 kıloyum tansıyonun vs normal dedi...şişin yok dedi göğsunun kaşınması suyununa azalmasından dedi dökülmesi falan su iç dedi ve nemlendirici sür dedi..bebiş bıraz zayıf sanırım haftada 2 kez et,balık hergun 1 brd süt ve mutlaka yumurd-ta dedii..

canım hoş geldin üzme kendini sakın bol bol su iç süt iç benimde bebğim 31, haftada 1670 grdı doktorum normal dedi üzme kendini bebişinde üzülür sonraaa bi daha ne zaman kontrole çağırdı seniiii:teselli:

gidenler ALLAH a emanet..
şeymacım hoşgeldin sıkıntıların üstüste binmeye başlıyor ama sakın kafana takma..
kötü bişey yok senin elinde şuan düzelir ALLAHın izniyle rabim dönülmez yaralar bırakmasın inş.
benimde memikler kaşınıyo içime kurt düşmedi değil..neyse hayırlısı..
evet yasmincim her ay gelmeye çalışıyorum düzenli aileme doyamıyorum istanbulda kimsesizsim bi de.
.

canım maşallah oğluşuna...:nazar:ve çok geçmiş olsunnnn...dinlen ve bol bol sıvı tükettt düzelir inşallah canım..seni çok iyi anlıyorummm inşallah bu zor günleride atlatacağız ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzzz:1hug:

canım hoş geldin üzme kendini sakın bol bol su iç süt iç benimde bebğim 31, haftada 1670 grdı doktorum normal dedi üzme kendini bebişinde üzülür sonraaa bi daha ne zaman kontrole çağırdı seniiii:teselli:

canım dr da normla dedi ama yıne bı 150 gr geride gibime geldi zayıf doğsun kolay doğar dedii... bayramdan sonra gel dönmuşmu bakalım dedı hemde nst için...

gidenler ALLAH a emanet..
şeymacım hoşgeldin sıkıntıların üstüste binmeye başlıyor ama sakın kafana takma..
kötü bişey yok senin elinde şuan düzelir ALLAHın izniyle rabim dönülmez yaralar bırakmasın inş.
benimde memikler kaşınıyo içime kurt düşmedi değil..neyse hayırlısı..
evet yasmincim her ay gelmeye çalışıyorum düzenli aileme doyamıyorum istanbulda kimsesizsim bi de.
.

inşşş aybıkecimmsende hoşgeldın bu arada..dua edin herşey duzelsın borç işi hala duruyor her kapı çalışında i,çim titriyoo geldiler eşyalar gıtcek dıııee..

yok cnm içine kuşku düşmesin vucudun susuz kalmış ondan dökülüyor pul pul ded...

kımsesiz değilsın ben varımm yaa kız dertlerımle :))))

canım maşallah oğluşuna...:nazar:ve çok geçmiş olsunnnn...dinlen ve bol bol sıvı tükettt düzelir inşallah canım..seni çok iyi anlıyorummm inşallah bu zor günleride atlatacağız ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağızzzz:1hug:

sağol şekerimm benim...inş atlatırızzz cnmm dua etmektenm başka çare yok..

gülüyorum ama sahte gülücük :) neyse kızlar ben çıkım popom acıyıı çok oturunca annemdeyım zaten ayıp olmasın...

merhaba kızlar, dün kontrolüm vardı tabiki ultrasonsuz :) gelişmiş ülkenin gelişmemiş metoduyla baktı doktorum. 1 haftadır bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyordum geceleri dahada artıyordu. Bunları söyledim kadında hemen bakmamız lazım dedi ve karnımı kontrol etti aşagıyı kontrol etti ve dediki senin vucudun bebeğin buyumesini kaldıramıyor olabilir ama kesinlikle erken dogum riskin yok dedi, bebek dönmüş ama kanala girmemiş ve çatın sıkı sıkı kapalı dedi.Normal giden bir hamileliğin var rahatsızlanınca duşa gir masaj yaptır ağrı kesici al dedi ha bide 1 ay sonraya verdi randevuyu bende sormadım niye 2 haftaya düşmedi diye unutmuşum. ışte kızlar ultrasonsuz kontrol bu şekildeydi. öptüm herkesi opuyorumnanaktan

merhaba kızlar, dün kontrolüm vardı tabiki ultrasonsuz :) gelişmiş ülkenin gelişmemiş metoduyla baktı doktorum. 1 haftadır bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyordum geceleri dahada artıyordu. Bunları söyledim kadında hemen bakmamız lazım dedi ve karnımı kontrol etti aşagıyı kontrol etti ve dediki senin vucudun bebeğin buyumesini kaldıramıyor olabilir ama kesinlikle erken dogum riskin yok dedi, bebek dönmüş ama kanala girmemiş ve çatın sıkı sıkı kapalı dedi.Normal giden bir hamileliğin var rahatsızlanınca duşa gir masaj yaptır ağrı kesici al dedi ha bide 1 ay sonraya verdi randevuyu bende sormadım niye 2 haftaya düşmedi diye unutmuşum. İşte kızlar ultrasonsuz kontrol bu şekildeydi. öptüm herkesi opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım... bel ağrıları,karın ağrıları abartılı olmadığı sürece normala.s artık çoğumuzda bu şikayetler var canım... sen yine de dikkat et kendine,eğer gün içinde çok yoruluyorsan geceleri daha çok ağrıyı hissediyorsundur... Şeniz

papatyacım geçmiş olsun...dikkat et bitanem kendine.:1hug:.nie ultrason kullanmıolar anlamıom ya..ultrason alacak paralarımı yok ordaki hastanelerinnnn:1rolleyes:
birde türkiye gelişmemiş diolarrrr:dilcikar:milletin ultrasonu yok:1rolleyes:

Back
X