iyim canım geceden beri ağrım var hadi hayırlısı
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2BENDE SANCI İSTİYORUMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim canım geceden beri ağrım var hadi hayırlısı
günaydın annişler..nasılsınız..dün hiç giremedim hep dışardaydım beni gören hala geziyomusun sen dedi kaydirigubbakcemile3ama aklım hep buradaydı doğuran oldumu dün birde bugün gizem ve handandan başka varmı doğuracak olan..ayy çok heyecanlıyım kızlar çünkü benim sabahtan beri su geliyor aşşadan az ama akıntımı sumu anlamadım gitti hafifte ağrım var çok heyecanlandım..doktor kontrolümde cuma günü Allahım o zamana kadar doğururmuyum acaba...
okadar yorgun ve halsizimki dogum baslasa etse nasil dayancam bilmiyorum ben cikiyim az uzaniyim saglicakla kalin by
elayı gören varmı ....nerde bu cadı...yoksam doğurdumu._?:asigim:
of buket ya nie böle nazlı çıktı ki bu sıpalar..akşam glincek doktordan gir..3 gün sooora 40 bitiocanim benim aksama randevum var.normali beklios ama bizim zillinin gelecegi yok.aksam dr yine alttan bakacak eger herhangi bir belirti yoksa sezeryanla alacakmis.zaten bikac gundur inanilmaz bel agrim var mafoldumben
umarim seninki bekletmez de gelir hemen
kaydirigubbakcemile3lalcim senin şafakta bitti bırakta zonklasın artık bi yerlerin :roflol:
ben dün tam 5 kat merdiven yıkadım dedim sabaha doğururum ama yok anam benimkide 40ları devirecek gibi
kız tee 38 haftalarda suyunuz ağrınız olup da bizi çatlatmayın orta yerimizden..oturun oturduunuz yerde:))))günaydın annişler..nasılsınız..dün hiç giremedim hep dışardaydım beni gören hala geziyomusun sen dedi kaydirigubbakcemile3ama aklım hep buradaydı doğuran oldumu dün birde bugün gizem ve handandan başka varmı doğuracak olan..ayy çok heyecanlıyım kızlar çünkü benim sabahtan beri su geliyor aşşadan az ama akıntımı sumu anlamadım gitti hafifte ağrım var çok heyecanlandım..doktor kontrolümde cuma günü Allahım o zamana kadar doğururmuyum acaba...
hoşgeldin canım....beryalde bugün doğum yapacak canımmmm:asigimpuyorumnanaktan
zuzuuuu hoşgeldin opuyorumnanaktan
doğurmadınmı daha kısss
annen nasıl???
fururum kıs senilülülülülülü he doğuramadımmm..kaydirigubbakcemile3 ii cnm çok şükür..bugün de doğurmassam karnıma çöküp doğutcak benikaydirigubbakcemile3
bide benim karnıma çöken olsa valla tak dedi canıma artık dünyanın işini yaptım iki gündür banamısın demedi yavrucak akşam belime sancı vurdu ne kadar sevindim prenses gelecek diye akannehirgene gelmedi yarın kontrol var bakalım ne dicek
lalll..benim de tee çarşamba kuşum randewum..nası çok war gibi geliyo....