2009 Ekim Anneleri

ahahahahah sempatiksalakcinni seninkide bi alemmişşşşşşş sempatiksalakcinni
gelinnnnn bu gün çocuğu kaç kere emzirdin ?sempatiksalakcinni altına kaka yapdımısempatiksalakcinni yıkarken kaç tas su döktünsempatiksalakcinni oğlumuda yıkadınmı sempatiksalakcinni bi bu kalmış sormadığı sempatiksalakcinni
ay çatlakkk bu kadınlar yaaaaa:bbo:

onuda yapıyo gece kaz kez kalktı emdı... fılan dıyo.. bırde ben hastaneden taburcu oldum kadın bana kondom almıs gelmıs korunursunuz dıe bende bu ne dedım korunun dıye cnm dedı bende dedım belkı ben hemen bıtane daha yapıcan sanene yaa yatagımızada gırdın yanı dedım....

onuda yapıyo gece kaz kez kalktı emdı... fılan dıyo.. bırde ben hastaneden taburcu oldum kadın bana kondom almıs gelmıs korunursunuz dıe bende bu ne dedım korunun dıye cnm dedı bende dedım belkı ben hemen bıtane daha yapıcan sanene yaa yatagımızada gırdın yanı dedım....

Aboooooooo
terbiyesizzzzzzzz:umursamaz:
Nefret ederim böyle laçkalıklardan :olmaz: az bile tepki vermişsin:olmaz:

oha yani bu kadarda olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dun cekıstırdık cekıstırdık bırde gırdım facebooka benımkı orda uyuyamamıs heralde bı esır aldı benı dedım ben yatıyorum neyse ıyı geceler sokusturuyo lafı torunuma pc mı oretıyosun dıyo ne ısın var pcde cocuga bak yane... dedım o uyuyo.. dedı ufuk 10 da yatıyo dedı dedım uyanmıstır saat 12 bur arada yok dedım gece uykusunda ben 1 de kaldırıp emdırıyorum kendı uyanmıyo artık hımmm dedı ac kalmasın cocuk sonra :oklava:

oha yani bu kadarda olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oluyo işte cnm bızı gerdek gecemızde bıle saatlerce bızde oturdu bu kadın arkasından gıttı ama telefın ettı pasta yolladı nasıl tekrar aradı nasıl namaz kılınıyomus onu anlatıyo sankı bız bılmıyoruz....

Ayy seninki harbi çatlakkkkkkkkkk
ben asla işime karıştırmam !
en başından beri öğrendi artk karışmıyo..aslında çokkkk fazla herşeye karışan bi insandır.hele oğlunaaa..
mutlaka ama mutlaka her yaptığı işe karışır.bende hep sölerim oğlun çok sabırlı,ben olsam çatlarım orta yerimden hiç sevmem böle işime karışılmasını die..

:oklava: ohaoldumsmile yani ne desem az kaynana naya şaka gibi hayret bişii kondom haa nırc nırc nırccc

Ayy seninki harbi çatlakkkkkkkkkk
ben asla işime karıştırmam !
en başından beri öğrendi artk karışmıyo..aslında çokkkk fazla herşeye karışan bi insandır.hele oğlunaaa..
mutlaka ama mutlaka her yaptığı işe karışır.bende hep sölerim oğlun çok sabırlı,ben olsam çatlarım orta yerimden hiç sevmem böle işime karışılmasını die..

sen yıne kıbar soyluyosun ben neler dıyorum sen bı bılsen en kucuk ornek dogumum bır hafta gecmıs ama ben doguramamısım tutdurmus aksam yuru ben yataktayım ama agrıdan aglıyorum artık... nıyetı yururken ona ugrarmısım.... yuruyemıyorum agrım var dedım yok kırk defa dedı en sonunda bende dedım kı bak sen ne guzel dıyosun o sen yuru o zaman cok meraklıysan dedım bozuldu ama kusmuyo yanı ona dedımlerımı kayaya desem orta yerınden catlardı catlamayı bırak tuz buz olurdu dusun yanı anlamıyooo nato kafa nato mermer

sen yıne kıbar soyluyosun ben neler dıyorum sen bı bılsen en kucuk ornek dogumum bır hafta gecmıs ama ben doguramamısım tutdurmus aksam yuru ben yataktayım ama agrıdan aglıyorum artık... nıyetı yururken ona ugrarmısım.... yuruyemıyorum agrım var dedım yok kırk defa dedı en sonunda bende dedım kı bak sen ne guzel dıyosun o sen yuru o zaman cok meraklıysan dedım bozuldu ama kusmuyo yanı ona dedımlerımı kayaya desem orta yerınden catlardı catlamayı bırak tuz buz olurdu dusun yanı anlamıyooo nato kafa nato mermer

Ay valla ta ben sinir oldum.cins mi neekötükedihüso

bize ulaşın var ya oraya tıkla nick deiştşrmek yaz konuya ve soyle ne yapmak ıstedıgını ıkı uc tane secenek ver ama

ıste yuzsuzluk deıl bence benı yıldırmaya calısıyo dedıgını yaptırmak ıcın bızans oyunları oynuyo benle bı bılsen

Back
X