sağolun kızlar
Cerensesilcim tatil bitince ben de başlıyorum okula sen sütünü sağıyor musun işyerinde
azalma oldu mu sütünde
evet canım sağıyorum sütümü yok azalma olmadı sütümde inşallah sendede olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar
Cerensesilcim tatil bitince ben de başlıyorum okula sen sütünü sağıyor musun işyerinde
azalma oldu mu sütünde
merhaba kıslarr herkescikler yaprak dökümünü mü izliyo ...
benimki hiç istemezdii özben evde olalı anası sabah 9 akşam 8 bende ve bütün günn çocuğuma hasret yaşıyorum yaaa sadece memeden memeye kucağıma geliyo oda mecbur meme emiyo çünkü çok ama çook mutsuzummm öle mutsuzum ki kelimelerle ifade edemiyorum aynı evde bebeğimi sevemiyorum yaaa ...
selam hanımlar nasıılsınızz ben çok yorgunum valla benim kızım hiç durmuyor bakmamada kimse yardım etmiyor bide onun üstüne pasta börek yapıyorum beğenilmiyor sinir oldum herkezde varmış bu kaynana derdi valla ama bende bide kayınbaba var her seye karışan offf ne bu ya böyle adım atsam krışıyorlar sürekli konusuyorlar kızım sürekli ağlıyor yok bu bebk doymuyormuş doymuyorda Allah şükür hep emzirdim bu güne kadar yaptığım işlere karışıyorlarr Allah bütün gelinlerii kaynana elinden kurtarsın inşş.....