Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım 13.10.2009 bide üstüne küçük prensesim yazarmısın?zemuszemus
kızlar tek meme verİom ya bugÜn fazla veremedİm İŞten gÜÇten gÖgsÜm taŞ gb kÜtlelerden oluŞmuŞ ele gelİo sert sert bİldİĞİn kaya olmuŞ gÖgsÜm acıo![]()
iyi aksamlarbu ara pek bakamiyorum cok yogunum. kızımın dogum günü var, yarın okullda kutlama yapıyoruz kısmetse, haftasonuda ailcek kutlanicak, ondan baya isim var. umarim herkez iyidir. opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar ,
musyas cım banada hazırlamısın rica etsem ay cetveli bi türlü beceremedim
05/10/2009 efe paşa diye yazarmısın
cok tesekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan . Bende artik yatıyorum cok yoruldum.Kızımın elbisesini bitirdim simdi yarın icin. Mirayima' da birtane yaptım.
Mirayın kapi süsünü bozup kızlarima etek yaptım zemuszemus Ne pratik kadınım yaa kendimle gurur duyorumm :lepi: :roflol:
selam kızlar bİrqazdan bİz hastaneye İdİcez zeynebİn İdrar kÜltÜrÜnÜ vermek İÇİn 3gÜn İÇİnde Çıkcak duanıza İhtİyacımız var İnŞallah enfeksİyon bİtmİŞtİr İgneler yaramıŞtı r zeynebe
İnşallah canım merak etme sapasağlam çıkcak kuzum yüreğini ferah tut canım dualarım seninle :Saruboceq:
selam kızlar bİrqazdan bİz hastaneye İdİcez zeynebİn İdrar kÜltÜrÜnÜ vermek İÇİn 3gÜn İÇİnde Çıkcak duanıza İhtİyacımız var İnŞallah enfeksİyon bİtmİŞtİr İgneler yaramıŞtı r zeynebe