2009 Ekim Anneleri

ben simdi çıkmak zorundayım kızım durmuyor sonra bana yollarsın emi yaptığını öpüyorum hepiniziii

cok tesekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan . Bende artik yatıyorum cok yoruldum.Kızımın elbisesini bitirdim simdi yarın icin. Mirayima' da birtane yaptım.
Mirayın kapi süsünü bozup kızlarima etek yaptım zemuszemus Ne pratik kadınım yaa kendimle gurur duyorumm :lepi: :roflol:

kızlar tek meme verİom ya bugÜn fazla veremedİm İŞten gÜÇten gÖgsÜm taŞ gb kÜtlelerden oluŞmuŞ ele gelİo sert sert bİldİĞİn kaya olmuŞ gÖgsÜm acıo:(

gögsüm böyle olunca sıcak su ile ısıtılmış havluyu göğsüme koyuyorum makine ile de sağıyorum ..................

iyi aksamlar kaydirigubbakcemile4 bu ara pek bakamiyorum cok yogunum. kızımın dogum günü var, yarın okullda kutlama yapıyoruz kısmetse, haftasonuda ailcek kutlanicak, ondan baya isim var. umarim herkez iyidir. opuyorumnanaktan

nice nice mutlu yıllara a.s.................

ayrıca şeyma annene mutluluklar, kayınpederine de acil şifalar...............

yasemin çok teşkkür ederim Emeğine sağlık canımmm bu arada zeynebimide çokkk öpüyorummm

Günaydın kızlar ,

musyas cım banada hazırlamısın rica etsem ay cetveli bi türlü beceremedim
05/10/2009 efe paşa diye yazarmısın

günaydın hanımlar bugün kimseler gelmemeiş daha gece 4 bucukta uyuduk ama sabahta uyku tutmadı oturuyorum öyle tabi kızımda mışıl mışıl uyuyorrr Ahh bu çocukların uykusu ne zaman düzene girecekkk

cok tesekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan . Bende artik yatıyorum cok yoruldum.Kızımın elbisesini bitirdim simdi yarın icin. Mirayima' da birtane yaptım.
Mirayın kapi süsünü bozup kızlarima etek yaptım zemuszemus Ne pratik kadınım yaa kendimle gurur duyorumm :lepi: :roflol:

canim gösterebilirmisin n,merak ettim deebilmiyorumkismile

selam kızlar bırqazdan bız hastaneye ıdıcez zeynebın ıdrar kÜltÜrÜnÜ vermek ıÇın 3gÜn ıÇınde Çıkcak duanıza ıhtıyacımız var ınŞallah enfeksıyon bıtmıŞtır ıgneler yaramıŞtı r zeynebe

selam kızlar bİrqazdan bİz hastaneye İdİcez zeynebİn İdrar kÜltÜrÜnÜ vermek İÇİn 3gÜn İÇİnde Çıkcak duanıza İhtİyacımız var İnŞallah enfeksİyon bİtmİŞtİr İgneler yaramıŞtı r zeynebe

İnşallah canım merak etme sapasağlam çıkcak kuzum yüreğini ferah tut canım dualarım seninle :Saruboceq:

İnşallah canım merak etme sapasağlam çıkcak kuzum yüreğini ferah tut canım dualarım seninle :Saruboceq:

ALLAH RAZI OLSUN cnnm bnm teşekkürler güzel dileklerin için biz çıkıyoz allaha emanetsiniz canlarımmmm öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar bİrqazdan bİz hastaneye İdİcez zeynebİn İdrar kÜltÜrÜnÜ vermek İÇİn 3gÜn İÇİnde Çıkcak duanıza İhtİyacımız var İnŞallah enfeksİyon bİtmİŞtİr İgneler yaramıŞtı r zeynebe

umarım temiz çıkar canım hayırlı haberleni bekliyoruz

yasemincim canım umarımm ii çıkar sonuçlarr kızımızz sağlıklıdır inş.

Back
X