2009 Ekim Anneleri

ayyy kıyılırmı hiçç ona canım yaaa yerimseniben bazı bebekelr tek memeyi bi anda ırakıyor sen yine pes etme vermeye çalışş zorlarsa almamakla artık mecbur yine sagıp vermeye devam ettt yaramaz prens annesini çok üzüyor demekkii..........

slm kızlar...

papatyalım sakın pes etme, her emzirmeden önce mutlaka önce emmeyen göğsünü ver...
benim kızımda seninkinin tam tersi ilk zamanlar sağı alıyodu solu almıyodu, o inat etti bende inat ettim sürekli verdim, keyfi istediği zaman emdi, istemediği zaman emmedi bi süre ama galip gelen ben oldum şuan çok şükür ikisinide emiyo...

tesekkurler canimcim iyyz elh siyler nasilsiniz
isvicre cok soguk degil istanbul daha soguktu valla
alyacik kalabaligi yadirgadi yeni yeni uyum sagliyor..

canim sen artik isvicredemi yasiyorsun. sasirdim birden isvicre deyince istanbuldaydin. kac gündür netede giremiyorum belki yazmissindirda haberim yok o yüzden. Eger isvicrede yasiyacaksaniz canim bu yalnizliklara alismaniz sart. Yurt disinda öyle oluyor genelde. Ama bebisinle birbirinize yetersiniz merak etme.

çok hastayım çokkk :((
sabah sağlık ocana gittim boğazım feci, ateş ve felaket öksürükte var, antibiyotik verdi bide öksürük şurubu...
elada öksürüyodu onuda gösterdim onada peditus verdi, yavrum onu verince öğürüyo :(((
bu veletlerin herşeyleri ayrı bi tatlı meleğim öksürüyo öksürüyo ne oldunu anlamıyo sonradan uzunca bi aayyyy çekiyo bitiriyo beni...
hastalıktanmıdır bilemiyorum kızım çok kısa emiyo artık toplasan 5 dakka ve eskisi gibi 2 saatte bide emmiyo :((
siz böle bi durumla karşılaştınız mı?

sabah sağlık ocana gittim boğazım feci, ateş ve felaket öksürükte var, antibiyotik verdi bide öksürük şurubu...
elada öksürüyodu onuda gösterdim onada peditus verdi, yavrum onu verince öğürüyo :(((
bu veletlerin herşeyleri ayrı bi tatlı meleğim öksürüyo öksürüyo ne oldunu anlamıyo sonradan uzunca bi aayyyy çekiyo bitiriyo beni...
hastalıktanmıdır bilemiyorum kızım çok kısa emiyo artık toplasan 5 dakka ve eskisi gibi 2 saatte bide emmiyo :((

gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum. evet insani illa bi sekilde güldürüyo bu bidiklar. Benimkide artik daha seyrek emiyoru canim merak etme normal artik büyüyorlar.3-4 saatte bir emmeleri normal.

kizlar yaaa ben bu oglani napsam bugun çöp günü ativersemmi nasil olsa moda oldu :)) yaa sol gogsumu emiyor ama sag gogsumu gormeden o pozisyona gecerken kendini itiyor hatta bu gece yine denedim uykusunda vermeye agzina aldi hemen kendine geldi ve geri cekildi anlayamadim niye oyle yapiyo...bende solu emziriyorum sagida pompayla sagip öyle veriyorum ozaman içiyor fisfisfis emzirme olayi cok zormus yaa

canım vazgeçme olabildiğince emzirmeye çalış tatlım sakın pes etme

geçmiş olsun tatlım yaa dorada bugünn öksürüyo yaa ama keyfi falan yerinde hiç hasta gibi değil ama korkuyorumm ya bişi olursa diye ciğerklerini dinledimmkulağımı dayayıp ses gelmiyo gibi ne yapsam ki acaba bilmiyorumkismile

teşekkür edrim :) hoşbulduk...
sizleri uzun zamandır takip ediyorum..
diyaloglarınız çok sıcak çok samimi opuyorumnanaktan

canımsınn burda hepimizz sıcak bir dostlukla zaman gelderdimizi zaman geliyoo sevincimizi paylaşıyoruızz olumunekankayizsmile

gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum. evet insani illa bi sekilde güldürüyo bu bidiklar. Benimkide artik daha seyrek emiyoru canim merak etme normal artik büyüyorlar.3-4 saatte bir emmeleri normal.

tşk ederim cnmŞeniz
seyrek ama uzun mu emiyo seninki? ilk zamanlar en az 10dk emerdi benimki şimdi yok:kedi:

sağol gizemcim sizede geçmiş olsun...
benim kızında çok şükür keyfi yerinde...
sende ateşini falan sürekli kontrol et...

ediyorum tatlım zatenn birazdan yatacak diyee birde hemen ateş düşürücü içirdimm tedbir maabındaa

hayir bazen az emiyor sonra memede oynuyor istahi yokmus gibi geliyor bana bazen iyi emiyor

aynen cnm benimkide azcık emdikten sonra memeyi tutup tutup bırakıyo kafasını tavana kaldırıyo sonra tekrar memeyi tutuyo, oynuyo resmen...
genelde geceleri iyi emiyo:nazar:

yaaa kizlar benim 3-4 gündür midem bulaniyo cok yorgun hissediyorum sürekli. Adet olmadim hamilelik aklima geliyo ama bu ayin 19 unda kadin doktorundaydim öyle bisiy olsa görürdü hem hamile olacak kadarda bisiy olmadi yani korunuyoruz ama yinede insanin aklina bu rahatsizliklarda bitek hamilelik geliyo. Allah isteyene versin bilmiyorumkismile

yaaa kizlar benim 3-4 gündür midem bulaniyo cok yorgun hissediyorum sürekli. Adet olmadim hamilelik aklima geliyo ama bu ayin 19 unda kadin doktorundaydim öyle bisiy olsa görürdü hem hamile olacak kadarda bisiy olmadi yani korunuyoruz ama yinede insanin aklina bu rahatsizliklarda bitek hamilelik geliyo. Allah isteyene versin bilmiyorumkismile

aynen cnm benimkide azcık emdikten sonra memeyi tutup tutup bırakıyo kafasını tavana kaldırıyo sonra tekrar memeyi tutuyo, oynuyo resmen...

a aa bende tek benimkinde var heralde sanirdim. aynen oglumda memeyi oyuncak etti resmen meme uclarim aciyo. agzina alip bi cekip sirt üstü dönüyo kafasi tavana dikiyo yine dönüp memeyi aliyo agzina yine birakiyo. bende yutkunma problemi var heralde bu cocugun diye düsünüyordum doktora götürecektim

geçen hafta aynı durum bendede vardı, hatta eşimle hamileysem ne yaparız muhabbeti yaptık malum sezercik olduk en az 1 yıl hamiş olmamam lazım...
içini ferah tut cnm yoktur bişeyyerimseniben

canim sen bence birdahaki emme süresini uzalt yani 2 saatte bi emziriyoduysan simdi 3 saat sonra emzirmeyi dene bakalim belki o zaman güzelce acikir iyi emer.

Back
X