2009 Ekim Anneleri

zezecim buluştuk çok da keyifliydi ama yine resim yok üzgünüz..hamişşken de koyamıyoduk yine koyamıyoruz:) hayalgücünün zenginliğine bırakıyorum şahane güzelliğimi bayanssulusmile

mızıkçılar işte nolcek:dilcikar:

slm arkadaşlar nasılsınız benim kızımın iştehı yok ve çok huysuz sanırım diş gelcek...

slm kızlar kimse yok mu?herkes hanımın çitliğini mi izliyo ne? bebeler durmuyo yada bnmkıde uyudu zorla uyanıp duruyo

arkadaşalar geçen sene göbüşlerimizde olan meleklerimiz şimdi kucağımızdalar....
Allah meleklerimizi bizden bizleri onlardan ayırmasın :Saruboceq:
Hepimizin anneler günü kutlu olsun opuyorumnanaktan

Anneler gununuzz kutluu olsunnn bebişlerinizlee saglıklı uzunnn yıllara.s.

Değerli 2009 Ekim Anneleri;

Hepinizin ayrı ayrı anneler gününü kutlarım.. Mevlam yavrularınızı sizlere bağışlasın hayırlı birer evlat etsin inşAllah..:)

hepinizin anneler günü kutlu olsun bebişlerimiz sağlıklı büyüsün onları bizsiz bırakmasın rabbim amin...

Günaydın kızlar,

Hepimizin geçmiş anneler günü kutlu olsunn.Rabbiim bebeklerimizle sağlıklı sıhhatlı nice yıllar nasip etsin inşallah

kızlar bir sorum var size hamilelik testini onceki hamileliğinde uygulayıp sonucu cok gec alan oldu mu? ben en son 2 ay once adet gordum bi daha da tık yok ve midem bulanıyor her kokudan 2 idrar testi yaptım ama sonuc negatif

kızlar bir sorum var size hamilelik testini onceki hamileliğinde uygulayıp sonucu cok gec alan oldu mu? ben en son 2 ay once adet gordum bi daha da tık yok ve midem bulanıyor her kokudan 2 idrar testi yaptım ama sonuc negatif

2 kez cwp yazdım yollamadı site hata werdi..bu son denemem:)

hala emziriyosan ondan teklemiştir adetin belki hemen panic yapma..ama oladabilir de tabi kan testi yaptır istersen emin olmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…