Bukett naber naptın izin işi halloldu mu
canim aldim aldim da burnumdan geldi ama :sinifsinif: defalarca git gel yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bukett naber naptın izin işi halloldu mu
günaydın kızlar,
çarşamba akşamı efeyi 40 derece ateşle acile götürdük 3 saat iççinde 15 dak bir duşa soktular yavrumu o kadar kötüydü ki müthiş bir titreme vardı sıtma geldi bütün gece ateş 38 den aşapıya inmedi kendi doktoruna götürdüm dün kanında mikrop çıktı lökositi artmış ve boğazları kıazrmış yavrumun ama boğaaz kızarıklığı bu kadar ateş yapmaz dedi doktor 6. hastalıktan şüphelendi 3 gün beklicez bakalım augmentın şururp verdi 3 gün için de hala ateş normale dönmezse farklı bir uygulama yapcaz dedi dua edin kızlar oğlumun ateşi normale dönsün
Zellacım biliyorum eşinin rahatsızlığını Rabbim şifa versinn tez zamanda. Benimde eşim şuan rahatsız 2 sene önce ikizlerimi kaybettikten sonra 1 ay içinde baş dönmeleri başladı eşimde çekilen MR 'da kist diğer adıyla tümör görüldü ama şanslıydık ki genelde bunlar iyi huylu olurmuş. 6 ayda bir MR istendi büyümesine göre çaresine bakılacaktı .Senede milim büyür denilen tümör 2 senede 2 cm den fazla büyümüş ve şuan yaklaşık 5 cm olmuş 10 gündür eşimn baş dönmeleri baş ağrıları arttı hastane hastane dolaştık sadece serum verip eve döndük ayakta bile duramıyodu hastanede ki sandalyelere yatıyodu o kadar başı dönüyodu.Sonunda tanıdık bi doçnt . dr bulduk marmara üniv. hemen yatış verildi yüz felci başlamıştı bi o dr farketti kortizon ve biton ilaç antibiyotik baş dönmesi azaltıldı şimdi çıktık hastaneden tekrar MR ve tomogragi çekildik büyüme varmış . güzel yönü iyi huylu olması fakat yeri çok kötü şah damarının geçtiği ve bizim dengemizi sağlayan beyine giden sinirlerin üzerine balon yapmış. Ameliyatı zor dedi dr.2 saatte 10 saatte sürebilir dedi ama olmak zorunda ilerde daha büyük sorunlara yol açar dedi ( solunum güçlü vb.) o zamn kurtarma şansımızda olmaz dedi. Pazartesi günü yatış verilip perşembe günü ameliyat olacak. Ama beni riskli bölgede olması korkutuyor İnşallahhh sağlıkla çıkarız. Rabbim sağlık versin eşlerimize yavrularımıza ve hepimize
ANILCIM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ŞİFA VERSİN acilen. benim de babam pazartesi açık kalp ameliyatı olcak. aort damarı değişecek.. biz de çok stresliyiz.. bize de dua edin... allah sen hastalara şifa ver...
herkes kızılaya kan bağışı yapsın yaaa, bugün yana yana kan aradık... ne zormuş
Hastalarımıza acil şifalar tez zamanda sağlıkların akavuşurlar inşşş..duamdasınız anıl,zelda
ANILCIM SELDACIM allah kocişlerinize şifa versin canım
ececim tatlım allah babana şifa versin ameliyatı ii gecer inş.
ya kıslar bn cok nadir giriyorum buraya ve yeni okudum tüm hastalara acil şifalar diliyorum dualarımız onlarla..insallah tez zamanda saglıklarına kavusurlar........
ne çok hasta var:1no2:tez zamanda iyileşirler de sevenlerini mutlu ederler inşallah:Saruboceq:çok üzüldüm gerçekten..Rabbim yavrularımızı brilikte büyütmeyi nasip etsin..eşlerimizin eksikliğini göstermesin..
allah hastalara acil şifalar versin inş...çok üzüldüm...
Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..
Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama
başınız sağolsun şeymacım..Allah kalanlara sağlıklı ömürler versin..
allah rahmet eylesin kayranın dedesini mekanı cennet olsun ...
Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..
Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama
uzunca bir aradan sonra tekrar sayfaya gelip sizlere merhaba demek istedim ama ilk kayınpederinin vefatını okudum .başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin inşallah...