2009 Ekim Anneleri

yağmurcn çok geçmiş olsun .İnş en kısa zamanda sağlıgına kavuşur.
Dualarımız sizinle

Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..

Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama

basınız sağolsun cnm

şeyma başınız sagolsun mekanı cennet olsun
yagmurcan geçmiş olsun allah şifa versin cnmm
saglık ocagı kontrolünden geldik gram almamışız 15gün sonra yine bakılcak kuzu diş çıkarıyo die ishaldi 10dk bir batırıyodu heryerini kilo kaybı olmuş almayı bırak

şeymacım başınız sağolsun allah sabır versin mekanı cennet olsun canım kayrama malum olmuş demek canım yaa

selam güzel anneler tatlı bebekler bizim civciv mamasını yedi uyuyo bende dinleniyim dedim yaz geldi üstümde aşırı halsizlik var sank,i 100kilo kaldırmışım oderece halsizim bu arada benim yumurcak gram almamış dişten dolayı ishaldi yeni geçti 15gün sonra kontrol var inş alır birazda olsa

şeyma başınız saolsun. mekanı cennet lsun.. yağmurcan senin de eşine çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin... ameliyatı çok kolay geçer inşallah...

selam güzel anneler tatlı bebekler bizim civciv mamasını yedi uyuyo bende dinleniyim dedim yaz geldi üstümde aşırı halsizlik var sank,i 100kilo kaldırmışım oderece halsizim bu arada benim yumurcak gram almamış dişten dolayı ishaldi yeni geçti 15gün sonra kontrol var inş alır birazda olsa

bak sen adaşıma...inşallah 15 gün sonra kilo almış olur annesi..çıktı mı dişiniz çıkacak mı??

ya kızlar bir önceki sayfada bi soru sordum bakar mısınız lütfen????

kızlar bişey sormak istiyorum..
kızım gün içinde emmek istemiyo,uyuturken uyku sersemi emzirebiliyorum..gece 1 kez de olsa emzirirdim..şimdi hiç emmiyo,sabah da istemiyo..gece biriken süt de ağrı yapıyomafoldumbenbenim gibi gece emzirmeyen daha doğrusu bebeği istemediği için emziremeyen var mı?
bir de günde kaç kez emziriyosunuz,her emzirmede 2 memeyi de veriyo musunuz?

ek gıdalara geçeli beri bi türlü düzeni sağlıyamadık..önce ek gıdaları reddetti,ek gıdaları almaya başladı,şimdi de emmek istemiyo..memeyi bırakmasından çok korkuyorum:sinifsinif:

Gün içinde eskisi gibi benimki de emmiyo zaten. Yalnızca gece emiyor. Bi de gündüz uyumadan önce o kadar. İstemiyosa yapacak birşey yok 7 ay emmiş o da yeter. Sağıp mamalarına katmayı dene reddediyosa. Ek gıdaya geçince zaten memeyle uğraşmak istemiyolar. Korkma memeyi bırakacak diye niye korkuyorsun buna şükür.

benim kızında alttaki 2 dişi çıktı da üstten çıkıyor.daha diş gözükmüyor ama kızarıklıklar var ve iştahı gitti kuzumunmafoldumben

saol cnm bnm bizdede k,ilo problemi yaptı diş çok ishal etti yeni geçti şimdide kabız allahım kızım çekmedigi kalmadı he

Geçmiş olsun Zeynoma yaa kilo sorun etmee bi an önce düzelir umarım kabızlığı biz çok çekmiştim bi ara kabızlıktann
Bizde de diş falan yokk herşeyi yiyoruz ama dişi falan yok hergün tik oldu kontrol yapıyorum dile gelse yeter be anne dicek prensesim iştahımız çok azaldı bide ağızda tutuyoruz mamaları artık sinir oluyorum eskiden ne güzel sevdiği şeyse hele cuk die yutuyodu şimdi yalvar yakar binbir şaklabanlıkla yutuyoo sürekli yatarak emsin istiyoo dişe yoruyorum ben ama dediğim gibi görünürde bişi yokkkk CADIARZU

Gün içinde eskisi gibi benimki de emmiyo zaten. Yalnızca gece emiyor. Bi de gündüz uyumadan önce o kadar. İstemiyosa yapacak birşey yok 7 ay emmiş o da yeter. Sağıp mamalarına katmayı dene reddediyosa. Ek gıdaya geçince zaten memeyle uğraşmak istemiyolar. Korkma memeyi bırakacak diye niye korkuyorsun buna şükür.

cevabın için sağol canım..korkuyorum memeyi bırakmasından çünkü emsin diye çok uğraşıyorum..benim kızım niye böyle meme düşmanı anlıyamıyorum:sinifsinif:yediğime içtiğime dikkat ediyorum.kilo aldım..ama o beni reddediyo..zoruma gidiyo işte nasıl anlatayım,üzülüyorum..
hep anne meme diye peşimde dolanacağı günleri hayal ediyodum..hiç böyle bi sorunla karşılaşacağım aklıma gelmezdi..çok üzülüyorum elimde değil..

2.5 aylıkkken başladı.5 aylıkken düzeldi..şimdi yine reddediyo..yoruldum..

Back
X