Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..
Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama
selam güzel anneler tatlı bebekler bizim civciv mamasını yedi uyuyo bende dinleniyim dedim yaz geldi üstümde aşırı halsizlik var sank,i 100kilo kaldırmışım oderece halsizim bu arada benim yumurcak gram almamış dişten dolayı ishaldi yeni geçti 15gün sonra kontrol var inş alır birazda olsa
kızlar bişey sormak istiyorum..
kızım gün içinde emmek istemiyo,uyuturken uyku sersemi emzirebiliyorum..gece 1 kez de olsa emzirirdim..şimdi hiç emmiyo,sabah da istemiyo..gece biriken süt de ağrı yapıyomafoldumbenbenim gibi gece emzirmeyen daha doğrusu bebeği istemediği için emziremeyen var mı?
bir de günde kaç kez emziriyosunuz,her emzirmede 2 memeyi de veriyo musunuz?
ek gıdalara geçeli beri bi türlü düzeni sağlıyamadık..önce ek gıdaları reddetti,ek gıdaları almaya başladı,şimdi de emmek istemiyo..memeyi bırakmasından çok korkuyorum:sinifsinif:
arkadaşlar benim kızım desteksiz oturamıyo normalmi...
çıktı dişi kuşum 2.cisi çok zor çıkıyo 2yerden daha kabardı ama zor lanıo çok agrı yapıo kızımdaaa
Gün içinde eskisi gibi benimki de emmiyo zaten. Yalnızca gece emiyor. Bi de gündüz uyumadan önce o kadar. İstemiyosa yapacak birşey yok 7 ay emmiş o da yeter. Sağıp mamalarına katmayı dene reddediyosa. Ek gıdaya geçince zaten memeyle uğraşmak istemiyolar. Korkma memeyi bırakacak diye niye korkuyorsun buna şükür.