Hoşgeldiniz Ceyda ve annesi.
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz Ceyda ve annesi.
aft olmasin? dr ye goturdun mu? cok gecmis olsun
tşkler...
götürdüm doktora 3 gün sonra bişeysi yok dedi.Ateşsiz boğaz ağrısıda olmaz dedi ateşide normal dedi.kan testide yaptırdık hersey tmeiz cıktı.çok şükür
doktorlar insanın kafasını karıstırıyolar ... :)
gecmıs olsun cnm. bnm oğlumdada ses tellerı enfeksıyo u demıslerdı oyle bıseymıkı soğuk buhar vermıslerdı öjsuruk olmusrtu sonrada onada ventolın vermıstı. hava değişiminden olmus olabılır senınkıde..havalarda düzelemedı gunduz sıcak gece serın yağıslı hala..gece uzun pijamalarlayız bız hala ...
Hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun acil şifalar ..
Kayram 2-3 gündür okadar güzel ve uzun emekliyorki şaşırdım doğrusu oğluşum çok hızlı çıktı..Dişimiz yok ama yürüyeceğiz yakında..
masallah bebıslere.. hastalara a tekar gecmıs olsun.
bnm oğlumda emeklıyo yakında kalkıcak sanırım koltuklara el atmaya basladı :) masallah hıc durmuyo butungun abuksabuk seylerle oynuyo bnmkı sişeler torba mandalları ...:) oyuncaklara pek meraklı olmıcak sanırım ...içeri sınek gırmıs baktım havada onu takıp edıyo cok komıkti cnm yavrum bnm uyuyo sımdı özledım valla :) anne olmak ne guzelmıs yaa