2009 Ekim Anneleri

aft olmasin? dr ye goturdun mu? cok gecmis olsun

tşkler...
götürdüm doktora 3 gün sonra bişeysi yok dedi.Ateşsiz boğaz ağrısıda olmaz dedi ateşide normal dedi.kan testide yaptırdık hersey tmeiz cıktı.çok şükür
doktorlar insanın kafasını karıstırıyolar ... :)

tşkler...
götürdüm doktora 3 gün sonra bişeysi yok dedi.Ateşsiz boğaz ağrısıda olmaz dedi ateşide normal dedi.kan testide yaptırdık hersey tmeiz cıktı.çok şükür
doktorlar insanın kafasını karıstırıyolar ... :)

gecmıs olsun cnm. bnm oğlumdada ses tellerı enfeksıyo u demıslerdı oyle bıseymıkı soğuk buhar vermıslerdı öjsuruk olmusrtu sonrada onada ventolın vermıstı. hava değişiminden olmus olabılır senınkıde..havalarda düzelemedı gunduz sıcak gece serın yağıslı hala..gece uzun pijamalarlayız bız hala ...

gecmıs olsun cnm. bnm oğlumdada ses tellerı enfeksıyo u demıslerdı oyle bıseymıkı soğuk buhar vermıslerdı öjsuruk olmusrtu sonrada onada ventolın vermıstı. hava değişiminden olmus olabılır senınkıde..havalarda düzelemedı gunduz sıcak gece serın yağıslı hala..gece uzun pijamalarlayız bız hala ...

sağol cnm.bilemiyorumki doktor bogazları şiş dedi ses kısıklıgı düzeldi dün gecede ateşlendi havamı çarptı yoksa diş mi anlamadım bu aralar kızımda bi sorun var ama bakalım sonuc ne olcak tahlil felanda yaptırdık bişey cıkmadı

Hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun acil şifalar ..

Kayram 2-3 gündür okadar güzel ve uzun emekliyorki şaşırdım doğrusu oğluşum çok hızlı çıktı..Dişimiz yok ama yürüyeceğiz yakında..

Hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun acil şifalar ..

Kayram 2-3 gündür okadar güzel ve uzun emekliyorki şaşırdım doğrusu oğluşum çok hızlı çıktı..Dişimiz yok ama yürüyeceğiz yakında..

tşkler...
of of ne zormuş hastalık...

maşallahh sizede..

geçmiş olsun hasta miniklere. bizde öksürüyoruz 2 gündür. doğru düzgün uykuya dalamıyo yavrum..
kayra maşallah sana. defnede nerdeyse 1 aydır emekliyor ama biz artık odaları geziyoruz tutunup kalkıyoruz. bacaklarıma tutunup kalkıyo zilli. inşallah yürümesi de çabuk olur. 2-3 hafta içinde de 4 dişimizi patlattık maşşallah. üsttekiler iyice belirdi alttakiler daha yeni gösteriyor kendini...

masallah bebıslere.. hastalara a tekar gecmıs olsun.

bnm oğlumda emeklıyo yakında kalkıcak sanırım koltuklara el atmaya basladı :) masallah hıc durmuyo butungun abuksabuk seylerle oynuyo bnmkı sişeler torba mandalları ...:) oyuncaklara pek meraklı olmıcak sanırım ...içeri sınek gırmıs baktım havada onu takıp edıyo cok komıkti cnm yavrum bnm uyuyo sımdı özledım valla :) anne olmak ne guzelmıs yaa

masallah bebıslere.. hastalara a tekar gecmıs olsun.

bnm oğlumda emeklıyo yakında kalkıcak sanırım koltuklara el atmaya basladı :) masallah hıc durmuyo butungun abuksabuk seylerle oynuyo bnmkı sişeler torba mandalları ...:) oyuncaklara pek meraklı olmıcak sanırım ...içeri sınek gırmıs baktım havada onu takıp edıyo cok komıkti cnm yavrum bnm uyuyo sımdı özledım valla :) anne olmak ne guzelmıs yaa

anne olmak dünyanın en güzel işiopuyorumnanaktanRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Slm kızlarrrr ımdatttttttt benım kızımın hem yatak hem yeme sorunu var hıcbırsey yedıremıyorum hepsını puskurtuyo anca 8 kılo oldu cok canım sıkılıyo ve babasının kokusu olmadan uyumuyo acaba bendemı bı anormallık var anlamadım babaya delı gıbı duskun onda susuyo onunla uyuyo benı sadece emmede arıyo baska zaman bana ıhtıyacı yok hanımın

cnm benim kız çocukları babaya düşkün oluyolar sorma benimkide öyle şimdi bile koyun koyuna yatıyolar babayla....ben anca emzirdim 4 seferdir emziriyorum tam dalıyoo dönüyoo babaya doğru 10 dk sonra çılıkla uyanıyoo hadi bakalım tekrar emziriyorum..sanırım dişlerden ben artık herşeyi dişlere yoruyorum valla benim kuzu çok usluydu 12 dedimi yatar sabah 7-8 e kadar gıkı çıkmazdı şimdi hem zor uyuyoruz hem en az 3-4 defa kalkıyoruz aniden bağıra bağıra yeme konusunu hiç söylemiyimm delirtiyoo ağızda saatlerce bekliyoruz evde mama koleksiyonu yaptım bebelac ve hero baby nin hiçbişeyini yemiyoruz milupanın bazılarını canımız isterse yiyoruz bide hipp kavanoz sebze çorbasını içirmem için 5-6 saat aç olmalı yani anlıcağın dertliyim o konuda da naapalım sağlıklı olsunlar da geçcek bu dönemde diyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın benım kızımda aynı

Hiç bişey yrmıyo bi sabah kahvaltısını yiyo.Onuda bulamaç gibi yaparsam yoksa peyniri yemıyo.Meyveye asla hayır demezdi.Yemıyo.Her türlü yemek denedim yemıyo ve benım kızım cok zayıf yani hala 7 leri aşamadık:(.Kan ve idrarda hiçbişey cıkmadı ama zayıf hiçbişey yemıyo ama asırı hareketli poposu durmuyo.Kendi basına salona gidip etrafda ne buluyosa yoluyo.vede en kötüsü uykusu saat 10 da emerek uyuyan cocuk uyumasada ayagıma alınca hemen giden kız kesınlıkle uyumuyo.gözleri kapalı sürekli ağlıyo.uyusada 10 dk sabaha kadar 10 kez kesin uyanıyodur fazlasıda vardır.resmen odasına çingene salıncagı kurdum.Onda susuyo.Normal salncaktada mızık mızk iğrenç bi salıncakta uyuyo.vede uykusu asırı hafif yanında nefes alsam bile hemmen kıpırdanıyo uyamıyo o yuzdende beşiğine geçiremıyorum.Napıcam yada ne zaman geçerki dişleri aşırı kabardı hergun bi umut bakıyorum ama yok sürekli emmek istiyo asırı sütümde yok

Allah bütün bebşlere sağlık sıhhat versin

demekki bu donem hemen hemen butun bebklerde ayni. bizde daha 8 kiloyu goremeyenlerdeniz :2:
babaya asiri duskunluk var. sabah ise giderken agliyo. benden ona gidiyo hep. esim bana verince ortaligi ayaga kaldiriyo :umursamaz:
yemek konusuna deginmiyorum bile. cunku sinirlerim bozuluyo

zeynebi gece hep yatakta yakalıyom kendini aşagıya atmaya çalışıyo poposunu başını yere bastırarak dikiyo ayaklarını aşagıya salıyo napcam ben yaaa

alın bendende o kadar geceleri sürekli uyanıyoruz 9-10 gibi uyyo ama çok sık uyanıyo
yemek konusu bizdede hep işkence halinde bi türlü yediremiyorum sürekli ekmek kemircek elinden ekmeği alınca deli gibi ağlıyo ama ısırıp boğazına kaçırıyo
gece uykulu halde miraçda yatakta ayağa kalkıyo köprü kuruyo zeynep gibi
banada babasınada çok düşkün ama bende uyyo ayaklarımda
babasıyla kucak kucağa boğuşmayı seviyo arkasından ağlıyo ikimizede aynı derecede düşkün sanırım

arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın paylaşmam lazımdı arada sizleri takip ediyodum kızım bugün duşta kendini küvetten attı çok korktum tabi kendide allahtan demirini koymamıştım yani küvet yerdeydi yana kolunun üstüne düştü kafası falan vurmadı ya kolu çok acıdı yada çok korktuğu için epey ağladı offff aman dikkatli olun sizlerde..

Back
X