2009 Ekim Anneleri

cnm geçmiş olsun çok yaa artık bizlere 8 göz birden lazım geçen benmimkide yatağından attı kendinii üstlik daha ayağa kalkamıyo emekleyemiyo bile nasıl becerdi nasıl korkuluklardan çektide attı bilmiyorum ama attı iştee sende cnm yalnız bırakma sakın gözünü ayırma allah korusun kuzularımızı sanırım korkudan daha çok ağlıyodur kuzun

Biz de koltuktan düştük sonunda, milli olduk:( Çok ağlamadı ama korktum valla ya öfff...Benim bızdığı 10:00' da falan yatırırsam gece uyanıyor mık mık uyumuyor, Ama 11:30 gibi yatırırsam ohh güzel uyuyor o zaman.Azcık geç yatırın iyice uykuları gelsin.

Yok be cnm benim kuzu bildim bileli 11.30 12 den önce yatmadı uyumadıı önceden 12 gibi uyur 7-8 gibi uyanır emer tekrar 10.30 a kadar falan hiç deliksiz uyurdu daa başından beri ama 1-2 hafatdır 1-2 yi buluyo uyuması zaten uyusada çılıkla uyanıyoo en az 4-5 sefer tekrar uyutuyorum gecede 2-3 defa kalkmaya başladı gece mamasını yemiyo ne denediysem deniyim sadece emmek istiyoo ee tam doymadığından 2-3 saat sonra tekrar emmek istiyo sanırım dişlerden üstüne bide sıcaklar eklenince

ay evet 8 değil 108 göz olmamız falan lazım dünde koltuktan düştü benyere koymuştum ablamın 4 yaşındaki oğlu ve birazdaha büyük bir kızla oynuyolardı kız sen al benimkini koltuğa oturt oda pat kafasıaşağı takla atarak aşağı ama allah korumuş çünkü tam düştüğü yerde kocaman bir ayıcık varmış onun üstüne düşüyo ve yumuşacık ayıyla yuvarlanıyo yerde :)) ay gülsemmi ağlasammı bende tam kapıdan giriyodum anlamadım ne olduğunu yiğenim 4 yaşındaki düştü teyze ela düştü dedi de kız anlattı olanı.bunlar nazarboncuğu olsun artık nediyeyim daha da dikkatli olmamız lazım sanırım herşey anlık

Günaydın kızlar...
gene kızım sayesinde sabahın köründen buyana ayakyayım, gece o kadar uyanmasına rağman nası bu kadar erken kalkıyo anlamıyorum...

elada geçen cumartesi dayısının yatağından çok kötü düştü parkenin üzerine, bayağıda yüksekti :(( çok şükür bişey olmadı, artık evdeki yataklarımızda en alt katta yatıyor misafirliğe biyere gittiğimizde ise yere yatak yapıyorum...

önceden ne kadar aktiftik bu sayfada kuzular bağladı kendilerine hiç bişey yaptırmıyolar, özledim muhabbetlerimizi...

bugün bihter için cenaze töreni yapıcaklarmış :)) face de yayınlanmış varmı gidicek :))
ayy o nasıı finaldi yaa soluksuz izledim, güzel yapmışlar...

günaydın bugun kızım günlerin acısını cıkardı ve dünden beri uyudu :D
he tabi gece 2-3 kez uyandı ben bunları normal kabul ediyorum artık:)
Dün 2 te yatırdım 5 e kadar uyandı hala mızmız bidaha uyudu 9 a kadar sonra yıkadık babasıyla 10 bi uyuttum hala uyuyo :D dediğim gibi arada uyanmalarla ama şok halindeyim herhalde ağrısı yoktu.Bide biraz yese :(

gözün aydın jadecim darısı başımıza inşallah...
yeme sorunu çoğunlukla herkeste var sanırım belki bi süreçtir umarım geçer bizimkide hiç yemiyo sadece emmek istiyo mama yesin diye oyalıyorum ama meme meme diye ağlıyo...

geçmiş olsun pıtırcıklara..elamın anası nerlerdesin kuzum sen..kuşum hasta..üst solunum yolları enfeksiyonu..zaten mızmızdı katlandı:) zormuş hasta bebiş..

geçmiş olsun pıtırcıklara..elamın anası nerlerdesin kuzum sen..kuşum hasta..üst solunum yolları enfeksiyonu..zaten mızmızdı katlandı:) zormuş hasta bebiş..

burdayım kuzum ela hiç fırsat vermiyo nete girmeye, girsemde bişey yazamadan çıkmam gerekiyo genelde...
berramm yavrum benim geçmiş olsun iyi bak annesi kuzuma...
mızmız falan deme hakkıdır kızımın :)) diş varmı diş onu söle :)

burdayım kuzum ela hiç fırsat vermiyo nete girmeye, girsemde bişey yazamadan çıkmam gerekiyo genelde...
berramm yavrum benim geçmiş olsun iyi bak annesi kuzuma...
mızmız falan deme hakkıdır kızımın :)) diş varmı diş onu söle :)

he hakkıdır anamı ağlatıyo ama zilli:) alttan 2 tane çıktı..üstler çıkcak sandıktı geçen hafta ama bişiy yok henüz..damağıdıştan kabarık ammaa bişe yok

he hakkıdır anamı ağlatıyo ama zilli:) alttan 2 tane çıktı..üstler çıkcak sandıktı geçen hafta ama bişiy yok henüz..damağıdıştan kabarık ammaa bişe yok

kabarıksa çıkar yakında...
elanın alttan üçüncü çıktı, üstten 4 tane gözüküyo 2 ortadaki patladı diğerleri patlamak üzere maşallah yavrularımıza:nazar:
sıkıntılarının çoğunun nedeni bu dişler aslında hayırlısıyla bi çıksaydı hepsi...

kabarıksa çıkar yakında...
elanın alttan üçüncü çıktı, üstten 4 tane gözüküyo 2 ortadaki patladı diğerleri patlamak üzere maşallah yavrularımıza:nazar:
sıkıntılarının çoğunun nedeni bu dişler aslında hayırlısıyla bi çıksaydı hepsi...

maşallah ayh elama incileri dizmiş:)) alttakiler bile yarım daha tam uzamadı..uzun sürcek bizim anlaşılan diş olayı..fena bişiy ya..bi rahat yüzü görmüyo yawrucaklar..

deryam elama güneş şeysi sürüyomusun dışarı çıkarken..sebamed 50 faktör dio herkes..sprey olaından..yüze sürmek gerekiyomu acaba

maşallah ayh elama incileri dizmiş:)) alttakiler bile yarım daha tam uzamadı..uzun sürcek bizim anlaşılan diş olayı..fena bişiy ya..bi rahat yüzü görmüyo yawrucaklar..

sağol teyzesiŞeniz
bizim alt dişlerin tam belli olması 1.5 ayı buldu nerdeyse, şimdi ağzını açınca çok sevimli görünüyo:nazar: üstler çıktığından buyanada sıpam dişlerini birbirine vurup ses çıkartıyo korkuyom zarar vercek diye...

deryam elama güneş şeysi sürüyomusun dışarı çıkarken..sebamed 50 faktör dio herkes..sprey olaından..yüze sürmek gerekiyomu acaba

yok hayatım henüz sürmüyom bişey zaten hava kapalı burda :((
en kısa zamanda bende alıcam sebamed, eşim sormuş hatta bi kozmatikçiye fiyat eczaneye göre epey uygun ama 45 faktörüymüş ondan alıcam, ama spreymi almak gerekki ban ona hiç dikkat etmedim sorduğu sanırım kremdir...
yüze sürülür bence ama genede bi sormak iyi olur sanırım...

sağol teyzesiŞeniz
bizim alt dişlerin tam belli olması 1.5 ayı buldu nerdeyse, şimdi ağzını açınca çok sevimli görünüyo:nazar: üstler çıktığından buyanada sıpam dişlerini birbirine vurup ses çıkartıyo korkuyom zarar vercek diye...
kaydirigubbakcemile3

yok hayatım henüz sürmüyom bişey zaten hava kapalı burda :((
en kısa zamanda bende alıcam sebamed, eşim sormuş hatta bi kozmatikçiye fiyat eczaneye göre epey uygun ama 45 faktörüymüş ondan alıcam, ama spreymi almak gerekki ban ona hiç dikkat etmedim sorduğu sanırım kremdir...
yüze sürülür bence ama genede bi sormak iyi olur sanırım...

canım krem yoğun oluyo ya sürmek zordur sanırsam..spreyle fıs fıs sürüweirriz...

Back
X