evet canim cok sicak,bizde aksamlari gunes batinca cikiyoruz.Ben yaptigim yemeklerden de veriyorum acili oluyor hafif salcadan dolayi ama yiyor , tel sehriye corbasini cok seviyor,icine domates rendeliyorum doktor domates pistigi icin sorun olmaz cigden alerji olabilir dedi,yogurdun icine arpa sehriye haslayip koyuyorum onu cok seviyor,bugun lahmacun yapmistim onu yedi bizle birlikte ayranda icti :)),ekmegi zaten cok seviyor,ama yemeklerinin icine ekmek dograyip verdigimde midesi cok bulaniyor,eline pide ekmek veriyorum yiyor.Bizde zeynep hanimi opuyoruz canim.[/QUOTE]
aferin nincama bak sen görüyormusun çekirgemi. Sen getir onu buraya bak ben ona ne güzel çorbalar yaparım, çok severim öle yiyen çocuğu. Bizimkide pide hastası saldırıyor pideye resmen elinden alamıyorum. Ne güzel dışardasın ama pide falan bulabiliyorsun. Bugün kısmetse bizde lahmacunu deniycez. Zeynep gözleme, börek ve özellikle az şekerli keke bayılıyordu. Ayranda yanında bişey varsa yencek börek tarzı anca o şekilde. Ama tabi bu bahsettiklerim ben tatildeykendi. sempatiksalakcinni