• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

dereotu havuç üzüm bunlarda anne sutunu cogaltyormş
bide azaltan seyleri yememeye dikkat ediyormusunuz maydanoz nane kekik azaltıyormuşş

aşılarımızı olduk dr fitil verdi gelr gelmez attım duruma göre tekrarlarsın dr dedi habeim olsun 3 tane oldu dr rota aşısını 3 ayda yaparız dedi bu aşıların hepsi ücretsidi kimisi ücretli yaptırmış özelde bende özelde yaptırdım

anılcım hadi geçmiş olsun... inşallah bişeycik olmaz bizimde haftaya pazartesi offff :((

teşkkürler kızlar yavrum canhavliyle kafayı bş oyana bi bu yana çevirdi kuzum cırladıı sesi kısıldı sonunda 3 aşı yani azmı eve geldim uyudu sonra bir anda bir ciyak kopardı heralde irkild yine aşı olcakmı sandı ne

ben kullanıyorum. hatta çok yaramaz olduğu bazı geceler içinde uyuyor. rahat ediyor benimkisi. araba yanlış monte etmişim bende ilk başta . bu hafta doğrusunu öğrendik. chicco benimkisi. ama biz tek başımıza çıkmadık hiç daha. büyük kızım arkada bebişin yanında oturuyo ben öle kullanıyorum. yaramaz benimkisi tek durmuyor.

ay bizimki de chicconun.aynıymış demekki 50 günlük küçük olduğu içinmi rahat deil acaba yoksa hainliktenmi, kucak çok seviyo ondan durmuyo belkide.ne bilim. ilerde mecbur arabada kullancaz portbebeye sığmaz çünkü. ama sanırım ben tek başıma bu veletle biyere gidemem. tek başına gezenler nası geziyo ya valla çok özeniyorum, hatta çatlıyorum kıskançlıktan akannehir:kedi:

anılcım nasıl bora tatlımm biraz sakinledimi acaba ateşini kontrol ediyor musun tatlım...

gizemcim bugün sürekli uyuyor neden acaba ateşine baktım altına açtığımda 37.3
sorun olmaz inşş uyuması

ates düşürücü verdinya ondan uyuyo bırak uyusunn kolunu oynatıpta canını yakmasın tatlım...

teşekkürler kızlar sağolun pembeinci kalemiti gizemcim acaba bugün aşı oldu diye ateş bugünmü olur veya bugün ateşi çıkmaz yarın çıkma ihtimali varmı

ben çıkmaz diye biliyorum canım...

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))

gizoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
sutum bugun gezmeye gitti cok moralim bozukk :(((((((( ben anlamıyrm bu sut işini bazen doluyor agrısından duramıyrm ustum basım sut akıo bazen boylee foss fosslar :S
asure yaptım tavsiyenlee bende işe yaramadı gizoşum humana aldırdım yokk rezene cayı yok bol bol suda içiyrm sanırım cok az dinlendim yordum kendimi

kızlar aşıdan bu kadar korkmayın, o ateş yapan aşılar eskidenmiş artık bütün aşılar ithalmiş...
kızımada pazartesi yaptırdım çok şükür ateşlenmedi...

naloşcum saygınım yattımı sende yat bakalımm belki işe yarar tatlım saygın emdimi bıraktımı doymuş olmuyomu canım aşure baya işe yarıyo ama demek bünye meselesi zaten teyzesi dora sabah 5.30dan beri hiç yatmadı deliricem memede kapatıyo gözleri işi bitince gebe uyanık gene uyanık offffffffff

kızlar sütüm gitti. iki gündür çok az. zaten ilk baştan beri hiçbi zaman oluk oluk olmadı:( çok üzülüyom. komposto ve su içmekten gına geldi. göğsü küçük olupta çok sütüm var diyen varmı ya. benimkiler minicik:(

Canım canın bişeye sıkılmış olabilir mi?Psikoloji de çok etkili biliyorsun...Bende boza çk işe yarıyor yatmadan bir bardak boza içiyorum sabah göğüslerim dolmuş oluyor. Bu arada humana still tee'yi düzenli içmek gerekiyor diye biliyorum. Bilgin olsun....

teşekkürler kızlar sağolun pembeinci kalemiti gizemcim acaba bugün aşı oldu diye ateş bugünmü olur veya bugün ateşi çıkmaz yarın çıkma ihtimali varmı

Doktorumuz bize 2 gün etkisi devam edebilir, hatta ateş yapabilir gözün üzerinde olsun demişti...:asigim:

sağol jasminella gözüm üzerinde olacak

elifcim şimdilik iyi biraz huysuz ama o kadar olur 3 aşı yani kolay değil bebeciklerimiz güçlü bile

selam kızlar bızde bugün vere,zatüre.karma olduk şükür ateş yok ama kolunu kıpırtadınca ağrısı oluyor sanırım ağlıyo 5 dk aralıklarla uyanıyor...

Back
X