• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

naloşşş bırak uyusunn bak benimkine hiç uyumuyoo gözünün içine bakıyom uyusun diye...

benimkide 3 saat uyudu şurubu vermeden önce ağlayarak uyanıyodu verdikden sonra deliksiz uyudu..hatta bende uyumuşm elektrikler gitmişdi bi ara uyandığımda..
emiştik şimdi gayet güzel yattığı yerden bakınıyo gülücük atıyo sesler çıkarıyo zemuszemus
anneside çay içio kaydirigubbakcemile3

iyi olsun yeterki uyusun doraamm teyzem uyusanaa daha sen minicik bebeksinnn
tabi saygın ve diger bebişler içinde gecerli sozumm :)) :emir_bebek::ecrin_bebek:
benim uykum geliyor bizimkinin yokk :)) nası bebeler

bizimkide uyumadan oncee gulucuk atıp agubugu bişiler anlatıyorduu :)))) sanki igne yapan kadını sikayet ediyorr arada dudagınıda bukuyordu kuzum benim cok sukur diger asıları 2ay sonraa
bende uyusaydım keske onunla birlikte

Son düzenleme:
ahh ahhh bu bebeklerr uyusa diye gözünün içine bakıyomm ee tam uyuyo kociş geliyo bu seferr ondan uyuyamıyorum offff bba oğull benii kuruttular yaaa

zamane çocuklarıı bunlarrr ,

beyazcım benim yerimede uyudunmu tatlım öle ihtiyacım varki...

herkesin bir sıkıntısı var bu minnoşlardan..bende çok üzülüyorum çok az emiyor yaaa..bu ay anca yarım kilo zor almıştır..napıcam ben bu zilli kızla bilmem..bakalım haftaya dr a gidicem o nediycek..

almıştır kilo annesi üzülme yaaa illaki doyuyodur ondan az emiyodurr sıka canını

ahh ahhh bu bebeklerr uyusa diye gözünün içine bakıyomm ee tam uyuyo kociş geliyo bu seferr ondan uyuyamıyorum offff bba oğull benii kuruttular yaaa

zamane çocuklarıı bunlarrr ,

beyazcım benim yerimede uyudunmu tatlım öle ihtiyacım varki...

hepinizin yerine uyudum kuzum :teselli:

oğluma banyo yaptırdım uyuyo sımdı bnde uyusam ya ... nerdeee.... kımse yok mu??? nirdesınız kızlar:)

canım benimkinide babası zora uyuttu bizde banyo yaptık ama zprzarr uyuduu bu bebeklerin uyku modu yokmu yaa biri bize sölesede bilsek yahu...

uyku modu bulursan banada haber ver canim. kaydirigubbakcemile2

seninki daha hala kucak istemiyormi? benim arkadasin bebegi de yatagini yatiriyormusun 5-10 dk icinde kendi uyuyormus. Demek bende sans yok yaaa zemuszemus

benimki kucağı sevmiyo canım ana kucağında oturcak ama sense yanında oturcan muhabbet etcen...

benimki kucağı sevmiyo canım ana kucağında oturcak ama sense yanında oturcan muhabbet etcen...

yerim bennn onuu yakın olsakk doramla sohbet etmeye gelirdimm minnoşum benim yaaaaaaa bayılıyorum ben dorama cekiştirirdik gizoş annesini hehehe masallahh:nazar:
saygında arada muhabbet edyr cogu zamanda mır mırr mırrcı :)):sinifsinif: bizim hala gaz sancımız bitmedi galibaa
gizoşum dorayı sallıyormusun sen

hamilelik anıları uçmuş gitmiş böhhüüüü,
ben yeniden hamile olmak istiyoruuuuummmafoldumben

yerim bennn onuu yakın olsakk doramla sohbet etmeye gelirdimm minnoşum benim yaaaaaaa bayılıyorum ben dorama cekiştirirdik gizoş annesini hehehe masallahh:nazar:
saygında arada muhabbet edyr cogu zamanda mır mırr mırrcı :)):sinifsinif: bizim hala gaz sancımız bitmedi galibaa
gizoşum dorayı sallıyormusun sen

ben dorayı sallamıyorum tatlımm emzirip bırakıyorum yatağına yada ana kucağuna o kendi dalıyo gündüz genelde uyumadığı için gecede sallanmaya ihtiyaç duymuyooo bayılıyo zatennn sırnaşık şey gaz probleminiz az kaldı bekle bitecektir çok şükür doranın bitti gaz problemii darısı saygınımın başına

gel naloş teyzesi gel misafirimiz olun canım opuyorumnanaktan :lepi:

hamilelik anıları uçmuş gitmiş böhhüüüü,
ben yeniden hamile olmak istiyoruuuuummmafoldumben

canım nasılsınn kızlarımız nasıllarr ben seni geçenlerde rüyamda gördümm tatlımm kıslarrla bana gelmişsinn ayy kıslara bayılıyom benn semekten kendimi alamıyomm delikafadulden

gizemmmm
senle ikimiz aynı alıştırdık sanırım kuzuları..benimkide sevmiyo pek kucak..yerinden almamaya çalışıyorum,kanepede ana kucağında kendi kendine dalıyo hep uykuya..bazen emzikle dalıoo..çok şükür kucağa alışmadılar..

aman çok şükür yaa yoksaa nasıll başaçıkarızzz bu veletlerle yahuu benimki zaten tüm gün uyanık bide kucak isterse halimiz harap...

Back
X