• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

kızlar tek yıkarken kulaklarına su gitmemesi ne yapıyorsunuz
bide bebişlerin gozunde kayma olurmuş normalmi ne zaman bitiyr bilen varmı sizin bebişlerde de oluyormu

ya bende bişi sorcamm,daha tek başıma banyo yaptırmadım hiç ama babasıyla beraber ben yıkıyorum..file kullanıyorum kuvette,hem su koyup hem yıkayamam tk başıma die kalkışmadım hiç..üşütürüm diye cesaret edemedim.acaba filesizmi yaptırsam kvete su koyup ?

saglık ocagındaki hemsire sinir bişidi ya kızlarr zaten koluna dogru duzgun yapamadı asıyı 3 kere deldi kolunu oglumun bide sanki sol gozunde kayma var doktra gorunun dedi canımı sıktı erken teshis onemliymiş bende uykudan uyandı minik bebeklerde normal olması dedim pff sinirr cocugun surekli gozune bakar oldum yaa sinirr kadın
gizoşum fileyle yıkamıyorsun sen degilmii canım

kızlar jet hızıyla aranıa döndümmm çalınan pc in yerini doldurdum attan eşeğe düştüm ama olsun beni idare eder bu laptop delikafadulden ama iyi bakıcam buna çaldırmıcam ben nereye o oraya delikafadulden

sağol cnm dediğn gibi bunada şükür diğerinin kıymetini bilemedim :)) hor gördüm hor kulandım bak gittiii ...

bu arada bende banyo tek yaptıramam zor olur ya üşütürüm bebeği zaten ağır elim :) eşimle yıkıyos

kızlar ya benim sütüm iyice gitti günde en fazla 1 veya 2 öğün mama alırdı geceleri artık yokkk tam tersi o öğünerde anne sütü alıyor yetmiyor yetmiyor :(( dr gittiğimde çok suyo diye milupa nın AR mamsını verdi tıbbi amaçlı kusan bebekler içn evt onu içince kusmuyor fakat kabız oldu kaka yapamıyor kendisi :(( normal mamasından veriorum içine yağ koyuyorum biraz yok bu aralar fazla mama aldığı için yapamıyor 2 gün fitille yaptırdım dr aradım 5 günden önce fitil kulnma dedi yağ koy mamasına dedi yapıyorum yine yapamıyo kendisi bende kulak pamuğunu yağlayıp makatıyla oynayıp yaptıryorum çocuğum çatlıyor zararı olur mu??? off sonra rahatlıyor çocuk onu yapmasam nolur acaba şurubu varmıdır

canım sütün için boza iç ve bisküvi ye bende süt yok zatende bunları tüketenlerde çok süt oluyomuş bi dene
kakası içinde 5 günü bekleme kulak çubuğuyla yapıodum bende makatı yırtılmış yapmamak lazım o yüzden şırıngayla z.yağı sıkıyorum içine çok az hem hiç zarar vermiyo şırınga ucu çok ince olduğu için

bulcuk o şekilde yapıyormu canım kakasını benim bebek kaı yapıyor resmen sonrasında birazda sıvılaşıyo ama ilk gelen katı kendisi kesinlikle yapama şırıngayla versem yaparmı ki kakası için 5 gün beklemiyorum fitil için .. ayrıca senin bebeğin mi makatı yırtılmış anlamadım :(( noldu sonra off yaa

slm kıslar nasılsınız ben iyi değilim yattıgımda kalkamıyom belimiz sol tarafından bıçak giriyo sanki butam 11aydır var geçer die bekledim geçmiyo acaba fıtıkmıdır bilen varmııı sadece solda kitlenme nefesimi kesiyo eglip kalkarken hele agır kaldırıyım ogün felç oluyom resmen

bulcuk o şekilde yapıyormu canım kakasını benim bebek kaı yapıyor resmen sonrasında birazda sıvılaşıyo ama ilk gelen katı kendisi kesinlikle yapama şırıngayla versem yaparmı ki kakası için 5 gün beklemiyorum fitil için .. ayrıca senin bebeğin mi makatı yırtılmış anlamadım :(( noldu sonra off yaa

evet canım gün içinde mutlaka yapıyor kakasını şırınga uyguladığımda
kayınvalidem kulak çubuğuyla yapmıştı her gaz çıakrttığında ağlıyodu doktora götürdüm makatı yırtılmış dedi krem verdi çok şükür geçti şimdi kakasını düzenli yapıyor ama 3günü geçerse hemen şırıngayı uyguluyorum

sağol cnm bi şırına alayım eczaneden sen sadece mama mı kullanyıorsun ne marka.. ben birde AR mama aldığım için daha koyu kıvam lı anlamadım kabızlık önleyen mama varmıdır acaba

yagmurcan sakin makatini uyarma bebeginin cok zor durumda kalmadikca.kakasini o sekilde yapmaya alistirirsin.1 cay kasigi zeytinyagi icir.

:(( Zor durumda kalıyorum malesef :(( kasıyo kendini ayaklarını açmıyor ıkınma sesi sürekli çocuk dayanamıyo ayakalrı kilitli resmen kabızlıktan :(( zçyağı içiriyorum mamasına veriyorum banamısın demiyor :(( milupanın conformbil maması varmış bide ondan alayım gaz sancısı ve kabız olan bebekler için .. ya çok kokruyom alışacak öyle kaka yapmaya diye çok

kızlar ya benim sütüm iyice gitti günde en fazla 1 veya 2 öğün mama alırdı geceleri artık yokkk tam tersi o öğünerde anne sütü alıyor yetmiyor yetmiyor :(( dr gittiğimde çok suyo diye milupa nın AR mamsını verdi tıbbi amaçlı kusan bebekler içn evt onu içince kusmuyor fakat kabız oldu kaka yapamıyor kendisi :(( normal mamasından veriorum içine yağ koyuyorum biraz yok bu aralar fazla mama aldığı için yapamıyor 2 gün fitille yaptırdım dr aradım 5 günden önce fitil kulnma dedi yağ koy mamasına dedi yapıyorum yine yapamıyo kendisi bende kulak pamuğunu yağlayıp makatıyla oynayıp yaptıryorum çocuğum çatlıyor zararı olur mu??? off sonra rahatlıyor çocuk onu yapmasam nolur acaba şurubu varmıdır

canım sütün için boza iç ve bisküvi ye bende süt yok zatende bunları tüketenlerde çok süt oluyomuş bi dene
kakası içinde 5 günü bekleme kulak çubuğuyla yapıodum bende makatı yırtılmış yapmamak lazım o yüzden şırıngayla z.yağı sıkıyorum içine çok az hem hiç zarar vermiyo şırınga ucu çok ince olduğu için

evet canım gün içinde mutlaka yapıyor kakasını şırınga uyguladığımda
kayınvalidem kulak çubuğuyla yapmıştı her gaz çıakrttığında ağlıyodu doktora götürdüm makatı yırtılmış dedi krem verdi çok şükür geçti şimdi kakasını düzenli yapıyor ama 3günü geçerse hemen şırıngayı uyguluyorum

kızlar elada kakasını yapamadığında bende kulak çubuğuna zeytinyağ sürüp poposuna sürüyorum hem gaz çıkartıyo hemde kakasını yapabiliyo, ama kesinlikle çubuğu içeri sokmuyorum dıştan masaj yapıyorum...
bulcukum sen öle diyince tırstım şimdi kayınvaliden çubuu içerimi soktuda makat yırtılması oldu acaba?

musyascım vallahi derdimden göremedim geçmiş olsunn selammlarrr

ben çubuğu az az içeri itiyorum :( hele dün keçi boku gibi yaptı sert sert bölük pörçük :((

kızlar biriciğim ilayımın resmini eklemeye çalıştım inş. yapabilmişimdir. teyzeleri hatırlarsanız kuzum torticolis hastasıydı, hamd olsun başını sola çevirmeye başladı dualarınız için Allah razı olsun... ilay teyzelerinin ellerinden öpüyor :ecrin_bebek:

Eklentiler

• $PC030381.webp
    $PC030381.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
yeleğine bayıldımmm ama süperr yaa çok şekerr bi kıss buu...

Back
X