kızlar tek yıkarken kulaklarına su gitmemesi ne yapıyorsunuz
bide bebişlerin gozunde kayma olurmuş normalmi ne zaman bitiyr bilen varmı sizin bebişlerde de oluyormu
6 ayakadar düzeliyormuş canım. benımkı de yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide bebişlerin gozunde kayma olurmuş normalmi ne zaman bitiyr bilen varmı sizin bebişlerde de oluyormu
bulcuk o şekilde yapıyormu canım kakasını benim bebek kaı yapıyor resmen sonrasında birazda sıvılaşıyo ama ilk gelen katı kendisi kesinlikle yapama şırıngayla versem yaparmı ki kakası için 5 gün beklemiyorum fitil için .. ayrıca senin bebeğin mi makatı yırtılmış anlamadım( noldu sonra off yaa
kızlar ya benim sütüm iyice gitti günde en fazla 1 veya 2 öğün mama alırdı geceleri artık yokkk tam tersi o öğünerde anne sütü alıyor yetmiyor yetmiyor( dr gittiğimde çok suyo diye milupa nın AR mamsını verdi tıbbi amaçlı kusan bebekler içn evt onu içince kusmuyor fakat kabız oldu kaka yapamıyor kendisi
( normal mamasından veriorum içine yağ koyuyorum biraz yok bu aralar fazla mama aldığı için yapamıyor 2 gün fitille yaptırdım dr aradım 5 günden önce fitil kulnma dedi yağ koy mamasına dedi yapıyorum yine yapamıyo kendisi bende kulak pamuğunu yağlayıp makatıyla oynayıp yaptıryorum çocuğum çatlıyor zararı olur mu??? off sonra rahatlıyor çocuk onu yapmasam nolur acaba şurubu varmıdır
canım sütün için boza iç ve bisküvi ye bende süt yok zatende bunları tüketenlerde çok süt oluyomuş bi dene
kakası içinde 5 günü bekleme kulak çubuğuyla yapıodum bende makatı yırtılmış yapmamak lazım o yüzden şırıngayla z.yağı sıkıyorum içine çok az hem hiç zarar vermiyo şırınga ucu çok ince olduğu için
evet canım gün içinde mutlaka yapıyor kakasını şırınga uyguladığımda
kayınvalidem kulak çubuğuyla yapmıştı her gaz çıakrttığında ağlıyodu doktora götürdüm makatı yırtılmış dedi krem verdi çok şükür geçti şimdi kakasını düzenli yapıyor ama 3günü geçerse hemen şırıngayı uyguluyorum
yeleğine bayıldımmm ama süperr yaa çok şekerr bi kıss buu...