• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

evet öyle bi korkum vardı çünku kayrada keremde kaza kurşunu oldu...ben çok doğurganmışım hemen kalıyomuşum baş dönme mide bulantısı vs başlayınca ödüm patladı korunuyoruz ama %100 korunmuyor biliyosun..

evet öyle bi korkum vardı çünku kayrada keremde kaza kurşunu oldu...ben çok doğurganmışım hemen kalıyomuşum baş dönme mide bulantısı vs başlayınca ödüm patladı korunuyoruz ama %100 korunmuyor biliyosun..

hadi gözün aydın o zaman. Kardeşlerin arasinda kac yaş veya ay farkı var simdi?

anam şeyma geçmiş olsun gözün aydın:) dakka bir gol bi oluyodu yoksam ay Allah korusun:)

kızlar ne dicem..hani bebik resimlerini koyduğumuz sewimli çizgi karakterli şablonlar oluyo ya..onlan ilgili bi program yada şablon reca ediyorum..musyas aybik filan ilgiliydi sanırsam bunlarnan..bi el atın cücüm:)

zuzuu sorma rabbım korudu valla..

selina adınıda bılmıyorum ama:) demekkı ilklerımızın yaşıtlar...kreşe bırlıkte gdıyorduk yanımda gelıyordu ama ben çıkınca gndermedım daha seneye başlıcaz ınşş..

benimki gecen sene yarım gün gidiyordu. artik bütün gün gidiyor.kendi istedi, bide benim icin cok rahat oldu tabiki. Nasil oluyor iki cocukla evde? Simdi bu yasta cok zor oluyorlar. Benimki mesela kardesi uyansin diye ellinden geleni yapiyor.

Bende aybikeden haber bekliyorum hic ugramadi.Yarın göndermek istiyordum paketimi.

merhaba kızlar oğlum emerken çok terliyor ve uykudan uyandığında da çok terlemiş oluyo resmen ıslanıyo saçları acaba normalmi merak ettim sizin yavrularınızda da terleme oluyor mu

Bizimkinin de emerken kafası terliyor ama burun genelde tıkalı oluyor. Bide daha küçükler emerken de zorlanıyorlar. Bence terlemeleri normal.

ya benimkinin de sürekli burnu hısır hısır..damla veriyorum ama gecmiyor

burunda cok ama cok dikkat edin. cok cabuk orta kulak oluyorlar. benimkide ayni oldu suan. Burun tıkanıyor biraz öksürük vardı o gecti. Ben sogan alıp kücük dogruyorum, bir tülbentin icine koyup baş ucuna asiyorum. Soganın kokusu hem burunu acıyor birde sismis burun etlerin inmesini sagliyor. Ev cok pis kokuyor ama sonra orta kulak olmaktan iyi.

benimki gecen sene yarım gün gidiyordu. artik bütün gün gidiyor.kendi istedi, bide benim icin cok rahat oldu tabiki. Nasil oluyor iki cocukla evde? Simdi bu yasta cok zor oluyorlar. Benimki mesela kardesi uyansin diye ellinden geleni yapiyor.

Bende aybikeden haber bekliyorum hic ugramadi.Yarın göndermek istiyordum paketimi.

çok zor evet keremde aynı uyandırıyor zavallı yavrum...

aybık hastaydı bide misafiri var sanırım o yüzden gelemıyor bugünde pazar kocıkıyle geziodur..zaten bursaya gtcektı olmassa oraya gnderrsın...

kızlar son karar hem anneye hem bebike oldu...

İyi haftasonları kuzularzemuszemus
sanırım bu emerken bebeklerin terleme sorunu hemen hemen herkeste var, benim kızımda emerken çok terliyo:kedi:

Bizimkinin de emerken kafası terliyor ama burun genelde tıkalı oluyor. Bide daha küçükler emerken de zorlanıyorlar. Bence terlemeleri normal.

canım bizde de burun hep tıkalı deniz suyu kullanıyorum demekki bebeklerin genelinde terleme oluyo

offff kızlar delircemm..
Benim oğlan gece sabaha kadar oturuyo,ve tümmmmmm gün uyuyoooo..
yapmadığım şebeklik kalmadı bugün uyumasın diye ama yokkkk
bütün gün uyudu,napcam ben yaaa :delphin:

yavas yavas alıstırmaya calıscan. aksam olunca ısıkları azalt, gürültü olmasın. Ve ben hep gündüz giyisi ve gece giyisi ayiririm. yani aksam olunca gidp pıjamasını giydiririm simdi uyku zamani geldi derim. Ben büyük kızımda ayni problemi yasamistim sabah 5 lere kadar uyumuyordu. sonra gündüzleri uyanıktı. Ama ben hep aynı seyı yaptım ve sonunda alıstı. Büyüncede uyku düzene cok dikkat ettim ben. uyku saati hep ayni. gündüzleri gezmeye gitmiyordum cünkü saat 14 de öglen uykuya yatıyordu.

yavas yavas alıstırmaya calıscan. aksam olunca ısıkları azalt, gürültü olmasın. Ve ben hep gündüz giyisi ve gece giyisi ayiririm. yani aksam olunca gidp pıjamasını giydiririm simdi uyku zamani geldi derim. Ben büyük kızımda ayni problemi yasamistim sabah 5 lere kadar uyumuyordu. sonra gündüzleri uyanıktı. Ama ben hep aynı seyı yaptım ve sonunda alıstı. Büyüncede uyku düzene cok dikkat ettim ben. uyku saati hep ayni. gündüzleri gezmeye gitmiyordum cünkü saat 14 de öglen uykuya yatıyordu.

Seninki gündüz uyanıkmış bide,benim inan bugün nası akşam oldu anlamadım,tm gün uyuduk resmen..Bende uykusu düzenli olsun istiyorum ama malesef..bi ara o kdar iyidikki,gece yatırıyodum sabaha kadr uyuyodu düzenli..Bu ara bozuldu:bbo:

offff kızlar delircemm..
Benim oğlan gece sabaha kadar oturuyo,ve tümmmmmm gün uyuyoooo..
yapmadığım şebeklik kalmadı bugün uyumasın diye ama yokkkk
bütün gün uyudu,napcam ben yaaa :delphin:

ah beyazcım geçen haftalarda ben öyleydim. gündüzleri kütük gibi uyuyodu gece sabah 6-7 lere kadar oturuyoduk.çok berbat bişey anneyi çok yıpratan bi durum seni çok iyi anlıyorum.
gündüz uyutmamayı denemek de çözüm değil, eger uyumak istiyolarsa uyuyolar engel olamıyosun naparsan yap. bi şekilde düzene girecek. bebek size değil siz bebeğe uyacaksınız diyor dr. lar. katlanıcaz bu sürece yapacak bişey yok malesef. bu dönem böyle geçecek. uyku da bi gıda sonuçta. gece - gündüz diye düşünmeden o uyuyunca biz de uyumaya çalışıcaz sıkma canını geçecek canım bu günler. 3 gün önce sabah 7 de yattık resmen sinir oldum ama yapçak bişey yok. kafamçokkarıştı

Back
X