Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyle bi korkum vardı çünku kayrada keremde kaza kurşunu oldu...ben çok doğurganmışım hemen kalıyomuşum baş dönme mide bulantısı vs başlayınca ödüm patladı korunuyoruz ama %100 korunmuyor biliyosun..
sağol...kerem 2006 mayıs kayramda 14 ekim 2009
merhaba kızlar oğlum emerken çok terliyor ve uykudan uyandığında da çok terlemiş oluyo resmen ıslanıyo saçları acaba normalmi merak ettim sizin yavrularınızda da terleme oluyor mu
kıslar yaafff elifden hbr var mı ben ona alacam hediye
benimki gecen sene yarım gün gidiyordu. artik bütün gün gidiyor.kendi istedi, bide benim icin cok rahat oldu tabiki. Nasil oluyor iki cocukla evde? Simdi bu yasta cok zor oluyorlar. Benimki mesela kardesi uyansin diye ellinden geleni yapiyor.
Bende aybikeden haber bekliyorum hic ugramadi.Yarın göndermek istiyordum paketimi.
Bizimkinin de emerken kafası terliyor ama burun genelde tıkalı oluyor. Bide daha küçükler emerken de zorlanıyorlar. Bence terlemeleri normal.
yavas yavas alıstırmaya calıscan. aksam olunca ısıkları azalt, gürültü olmasın. Ve ben hep gündüz giyisi ve gece giyisi ayiririm. yani aksam olunca gidp pıjamasını giydiririm simdi uyku zamani geldi derim. Ben büyük kızımda ayni problemi yasamistim sabah 5 lere kadar uyumuyordu. sonra gündüzleri uyanıktı. Ama ben hep aynı seyı yaptım ve sonunda alıstı. Büyüncede uyku düzene cok dikkat ettim ben. uyku saati hep ayni. gündüzleri gezmeye gitmiyordum cünkü saat 14 de öglen uykuya yatıyordu.
offff kızlar delircemm..
Benim oğlan gece sabaha kadar oturuyo,ve tümmmmmm gün uyuyoooo..
yapmadığım şebeklik kalmadı bugün uyumasın diye ama yokkkk
bütün gün uyudu,napcam ben yaaa![]()