Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm birinci neden sağlık bakanlılığının bu aşıyı zorunlu görmeyip aşı takviminde olmaması...
5 yıllık geçmişi olan bi aşıymış ve ilk kullanılmaya başlandığında bebeklerde bağırsak düğümlenmesine yol açtığı için toplatılmış sonradan tekrardan piyasaya sunulmuş, yan etkisi olurmu diye düşünmeden edemiyorum...
bide sadece özel hastaneler bu aşıyı zorunlu görünce fiyatıda biraz tuzlu olunca ticarimi acaba diye kafamda soru işareti oluşuyo, çevremde kime sölediysem yaptırmamış bu aşıyı yeni doğuranlar bile o yüzden tereddütteyim...
malesef her ağlama nedensiz ya da gazdan değil .Bebişimin yeni doğduğu sıralarda ağlaması ıkınıp sıkılmasını da gaz diye adlandırmıştı doktorlar .Fakat çocuk bronşitiyal miş.ignelerle kendine geldi.
kizlar ben büzük kızıma ucan bir balon aldım simdi kücüklük yerde yatarken ve anakucagında otururken ona bakarak zaman geciriyor.benimde hosuma gitti :lepi:
Baran da bu bir haftadır çok huzursuz. Anakucağında uyutmaya alıştırmıştım ne güzel yatıyodu. Şimdi mümkün değil yatmıyo kucak istiyo, kucakta da ağlıyo zorla uyutuyorum. Emerken huzursuzluk ediyo, bi de ellerini keşfetti artık istemeyince vuruyo sıpa. Böyle dönüm noktaları olur diyolar 3 ayı bitiyo ya inşallah öyledir. Birden rahatlıcaksın dediler ben de ona güveniyorum hayırlısı....
10825522]kızlarrr şaka maka 3 aylık oldularrr..tamam zordu belki ama ne çabuk geçti yinede zaman dimii:) alt dudağını emiyo 2-3 gündür zilloşum çok gülüyorum o tipine..bi de dudaklarını büzüp dilini rulo yapıyo üst damağıyla oynuyo:))) hıı dün babasının tabağındaki kurabiyeyle bi süre bakışıp sonra bi el atması wardı koptuk:)) canı çekti yawrumun:)))
gulicanım sen korseni kullanıyomusun
Evet zuzucum artık tam sevmelik oldular. bizimkide ilk defa haftasonu alışverişte kucağımızdayken arka reyondaki ürünleri almaya çalıştı. Daha önce böyle uzanamıyodu.
İnşallah bundan sonraki aylarında günden güne daha da rahatlarız..
Yok canım doğumdan sonra iki gün taktım bi kaç saat. Sonra çok sıkıyo diye kaldırdım. Geçenlerde bi deniyim dedim şimdide accık geniş gibi tam sıkmıyo, boşuna sıkıntıya girmiyim dedim.
Ama sarkık kaslar ayva göbek şahane :lepi:
kizlar ben büzük kızıma ucan bir balon aldım simdi kücüklük yerde yatarken ve anakucagında otururken ona bakarak zaman geciriyor.benimde hosuma gitti :lepi:
Kızlar bebeği emdikten sonra yatağına koyunca kendi kendine uyuyan var mı. Yoksa illa ki bi şekilde uyutmak mı gerekiyo.
Ben hep anakucağında sallayrak uyutuyodum, şimdi onu istemiyo kucağımda sallamaya başladım. Acaba böyle bişey mümkün de ben mi beceremiyorum. Yok mümkün değilse ayağımda sallamaya alıştırayım diyorum çünkü böyle kollarım belim kopuyo yani