2009 Ekim Anneleri

bende pro olcemm yaa dur bi inceletyimm belki avantajı vardır :))olmasada pembiş oluyon sayfa düzeni yapabiliyon o hoşuma gidiyo

Hımm çok da bi farklılığı yokmuş be amazonn :)) Aslında ben KK'yı bi arkadaşım vasıtasıyla hamile kaldığımda öğrendim ve Ekim anneleri dışında hiç bir yere bakmıyordum inanılmaz bir derya bu KK. ınan ben dağılıyorum bazen forumlarda sanırım acemi olmam yüzünden :kedi: siz nasıl yeni açılan konuları bu kadar çabuk görüyorsunuz yada arkadaşlar yeni açılmış konunun linkini hemen buraya taşıyor şaşıyorum valla bunun bi alarmı falan mı var yoksa hehe bilmiyorumkismile

bende pro olcemm yaa dur bi inceletyimm belki avantajı vardır :))olmasada pembiş oluyon sayfa düzeni yapabiliyon o hoşuma gidiyo

ol annem oooooolll kızarsın topikimiz :enbuyukkk:

Hımm çok da bi farklılığı yokmuş be amazonn :)) Aslında ben KK'yı bi arkadaşım vasıtasıyla hamile kaldığımda öğrendim ve Ekim anneleri dışında hiç bir yere bakmıyordum inanılmaz bir derya bu KK. İnan ben dağılıyorum bazen forumlarda sanırım acemi olmam yüzünden :kedi: siz nasıl yeni açılan konuları bu kadar çabuk görüyorsunuz yada arkadaşlar yeni açılmış konunun linkini hemen buraya taşıyor şaşıyorum valla bunun bi alarmı falan mı var yoksa hehe bilmiyorumkismile

yok şekerim esti öyle dedim ya. bilmem , kendimi kurcalarken buluyom ben de :)))

slm kızlar nasılsınız ya pro üyeliği nasıl olunuyo ...bende olam bari...

merhaba kızlar son gelişmeleri paylaşmak istedim
dün alyayı bidaha dr a götürdük bağırsaklarını üşütmüş dedi
bi toz bide calpol verdi dün kullanmaya başladık ve bugün maşallah çok iyi fıstığım rahat bi uyku çekti beslenmesi de düzene girdi
ayrıca kolik cd si aldım dün ona buzuki nin cd yi açar açmaz rahatlıyor kuzum nasıl uyyor tavsiye ediyorum uyku problemi çekenlere özellikle..

merhaba kızlar bende inşallah şubat annesi olucam
sizi sürekli takip ediyorum bebişlerinizin cicilerini buluşmalarınızı çok güzel dostluklar kurmuşsunuz maşallah
bakıyorumda kocaman oldu büyüttünüz valla meleklerinizi darısı başımıza inşallah
biz çok kararsız kaldık isim konusunda yardımcı olumusunuz anketime katılırmısınız

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...37003-melegimin-ismini-beraber-koyalimmi.html

bi toz bide calpol verdi dün kullanmaya başladık ve bugün maşallah çok iyi fıstığım rahat bi uyku çekti beslenmesi de düzene girdi
ayrıca kolik cd si aldım dün ona buzuki nin cd yi açar açmaz rahatlıyor kuzum nasıl uyyor tavsiye ediyorum uyku problemi çekenlere özellikle..

canım yaa ben o kolik cdsini çoktan aldım 1 gün rahatladı onunla uyudu ama bidaha tınlamadı bile 1 kere işe yaradı anlıycaın :)

cok gecmis olsun..Allah sifa versin ins,

aybike abla ve serincim kolik cd si nedir ve nereden bulabilirim acaba benim kızımıda rahatlatırmı ...
bide benim kızım uyanırken birden çığlık atıyor bi kaç gündür sizlerde de varmı böyle bişey anlamıyorum sanki canı birden yanmış gibi uyanıyor çok üzülyorum öyle olunca.........mafoldumben

Back
X