slm .....bende 23 ekım 2009 ekım annesıyımmmm...dunya tatlısı kayra adında oglusum varrrrr....
hoşgeldın...bızımde adımız kayra...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm .....bende 23 ekım 2009 ekım annesıyımmmm...dunya tatlısı kayra adında oglusum varrrrr....
kızlar ilayın yüzü soğuk oluyor uyurken , üşüyormudur acaba
bende pro olcemm yaa dur bi inceletyimm belki avantajı vardır :))olmasada pembiş oluyon sayfa düzeni yapabiliyon o hoşuma gidiyo
Hımm çok da bi farklılığı yokmuş be amazonn :)) Aslında ben KK'yı bi arkadaşım vasıtasıyla hamile kaldığımda öğrendim ve Ekim anneleri dışında hiç bir yere bakmıyordum inanılmaz bir derya bu KK. İnan ben dağılıyorum bazen forumlarda sanırım acemi olmam yüzünden :kedi: siz nasıl yeni açılan konuları bu kadar çabuk görüyorsunuz yada arkadaşlar yeni açılmış konunun linkini hemen buraya taşıyor şaşıyorum valla bunun bi alarmı falan mı var yoksa hehe bilmiyorumkismile
Neyse canlarr ben duşa giriyorum öpüyorum hepinizi yarın akşam görüşürüz opuyorumnanaktan
20 gayme kuşum
slm kızlar nasılsınız ya pro üyeliği nasıl olunuyo ...bende olam bari...
merhaba kızlar son gelişmeleri paylaşmak istedim
dün alyayı bidaha dr a götürdük bağırsaklarını üşütmüş dedi
bi toz bide calpol verdi dün kullanmaya başladık ve bugün maşallah çok iyi fıstığım rahat bi uyku çekti beslenmesi de düzene girdi
ayrıca kolik cd si aldım dün ona buzuki nin cd yi açar açmaz rahatlıyor kuzum nasıl uyyor tavsiye ediyorum uyku problemi çekenlere özellikle..
merhaba kızlar son gelişmeleri paylaşmak istedim
dün alyayı bidaha dr a götürdük bağırsaklarını üşütmüş dedi
bi toz bide calpol verdi dün kullanmaya başladık ve bugün maşallah çok iyi fıstığım rahat bi uyku çekti beslenmesi de düzene girdi
ayrıca kolik cd si aldım dün ona buzuki nin cd yi açar açmaz rahatlıyor kuzum nasıl uyyor tavsiye ediyorum uyku problemi çekenlere özellikle..