Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım ben adagımın birini aldım bugün allahın izniyle kescez inş. artık kızım iyi olur hastalanmaz alah kabul ederde
Herkese selam bizde hastalandık hırıltımız var öksürüyoruz ve emmıyoruz budün dr gittik 3 aylık olduk ayrıca bugün 6500 kolı 59 cm de boyumuz varmış dr iyi dedi soğuk algınlığı için ilaç verdi..Eğer başka talar tarttırıyorsanız emmek istemez ve o tatları ister dedi anne sütünün tadı pek hoş değildir o yüzden başka tatlar için emmez sizi kullanır dedi daha kuzuma hiç bişey vermicem emsin yeterki..7 öğün yemelisin dedi benim için bol bol ılık su iç sütün çoğalsın dedii
Evet evet en yaşlınız benim ne olcak yani :umursamaz:
selam kızlar a yaş muhabbeti mi var? solstice kaç yaşındasın cnm?
31 oldum geçen ay tatlım olsun en güzel yaştayım en dolgun yaşdayım efendime söyliyim daha kendimi kandırcak ne varsa o yaşdayım :roflol::roflol::roflol:
bende 24 olcem 4 şubatta ama ben kendimi 40ında gibi hissediyorumm bence yaş önmeli değil ne hissetmek önemli kıslarrr
amanın ben derhal terkediyorum bu topiği, çünkü en yaşlı benim galibaaabilmiyorumkismile
tamı tamına 33 yaşındayımmmmm ablayı bırak bana teyze falan demeniz lazım gelicek yoksakaydirigubbakcemile3
Aman canım ha 31 ha 33 ne fark eder dedim ya kıskananlar çatlasın 30 sonrası olgun yaş her açıdan yani tercih edilir derim ben yerimsenibenkaydirigubbakcemile3