2009 Ekim Anneleri

evet canım 22 yim en acelecı annesıde benım ozman kaydirigubbakcemile3 ee 1 çocuk anneden 10 yıl alırmış 42 yaşındayım ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile
slm kıslar nasılsınız benim canım cok sıkkın yaaaa even tasınıyorum evim rutubet yapıyor kokudan duramıyrum..hadi bizneyse de cocuk hasta olacak diye korkuyorum....ev kiraları atees pahası burda ...kac zamandır ev arıyoruk sonunda bulduk bi tane cok içime sinmedi ama en zından temiz ve rutubet yok...tasınacam ama nasıl hiççç istekim yok..:)))) kadın tutsam bile tasınmak bu kolay deil...dua edin carcabuk hayırlısıyla tasınayım bitsin...

aayy koolay gelsin selduşş..zor walla kış günü

bende 29 yasindayim cennetteki kuzumuda sayarsam 4 bebegim
:teselli:
bende 24 olcem 4 şubatta ama ben kendimi 40ında gibi hissediyorumm bence yaş önmeli değil ne hissetmek önemli kıslarrr
hey maşallahh kaydirigubbakcemile2

31 oldum geçen ay tatlım olsun en güzel yaştayım en dolgun yaşdayım efendime söyliyim daha kendimi kandırcak ne varsa o yaşdayım :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3

zeze emmesi için bende mücadele ediyorum hatta birçok kez göğsümü damağıyla bi sıkıştırdı bağırdım resmen. sonra bıraktım açlıktan delirmeye başladı uykusuda geldi eşim eline çıngırağı aldı sesler yapıp konsantresini ona vermesini sağladık ben bu arada memeyi ağzına sokup bi yandan popoya hafif vurdum ayağa kalktım sese ilisi artınca emdi. onu birşeylerle oyalamanı tavsiye ederim birde 2 saatte bir zorluyormusun onu merak ettim büyüdükleri için artık 2 saatte bir emmiyorlar ben gece 5 saat uyanmadığını bilirim sordum normal dediler. bi şekilde mücadele ede ede göğsünü sok ağzına ağlyo gözünden yaşlar akıyo ama aç olduğuna eminsen biraz uğraş bak sonra emmeye başlayacaktır. sıkıntı olduğunu sanmam bi dönem bebeklerde olan normal bir durum. alerji falan aklına getirme. Yaradan herşeyi öytle bir yaratmışki senin sütün onun için herşeye bedel tavsiyem uğraş uğraş ama yenilme.
SZN 58 tavsiyen için sağol canım. Sanırım hiçkimse kızına kötü anlamda seslenmez onlar bizim canımız herşeyimiz. Hani zilli kız derler işveli cilveli anlamında arkadaşlar öyle demek istiyorlar.

canım aynı durumdayız..emzirmek için 3 kişi uğraşıyoz..eşim oyalıo ,annem memeye yaklaştırıyo, ben ağzına sokmaya çalışıyorummafoldumbenöyle kötü bi durumki..inşallah dediğin gibi geçici bi durumdur..mama sadece ilk 2 hafta sütüm az gelirken verdim...inatla emzirmeye çalışıyorum..su bile vermiyorum caım..inşallah düzelir bi an önce ona da bana da eziyet:gitme:

zezecim bebekler dönem dönem redderlermiş memeyi ama neden böyle oluyor ben de bilmiyorum. acaba tadında mı bi anormallik var da içmek istemiyor? sağıp tadına bi bakmayı dene bakalım nasıl tadı. alerji testi demişsin belki onla alakalı bir durumdur. allah allah , düzelir umarım canım ya sakin ol üzülme o kadar sen elinden geleni yapıyorsun.

ah amazoncum elimden geleni yaapıyorum..şu mübarek cuma vakti çok dua ettim..valla adak adadım artık düşün yani o kadar kafaya takıyorum..ben onu emzirmek için afedersin k.çmı yırtıyorum o böyle yaptıkça çocuğu hırpalamaya başladım..bu sefer vicdan azabı da çekiyorum..annem kızıp duruyo çocuğa eziyet ediosun diyıo tek derdim onu emzirmek:sinifsinif:
dün emziren anneler için bi iğne varmış onu oldum işte..alerji iğnesi değilmş canım ben yanlış anlamışım..bebeğin koku almasını engelliyomuş,eğer sütüm yediklerimden ötürü kokuyosa o yüzden emmiyosa düzelcekmiş bakalım..iğne 3 hafta etkiliymiş..doktor o zamana dek anlaşılır dedi..işe yararsa burdaki herkese tavsiye edicem..10 gün sonra da bebeğe besin dayanıklılık testi yapılcak,herhangi bi besine alerjisi var mı yok mu anlıycaz..Allahım nolur düzelsin artık iyice bunalıma girdim:gitme:

zuzucumsabahları çok gazı oluyo,onu çıkardıktan sonra emzirmeye çalışıyorum..sedece emziriryorum canım mama vermiyorum..nolduysa 2 aylıkken başladı..3.aya girdik..inşallah düzelir..
schule09Allah razı olsun canım..
yağmurcanım6 aylık olmasını iple çekiyorum inan..o zman belki biraz rahatlarım..bizimkiler çok meraklı bi şeyler tattırmaya,ben izin vermiyorum..6 aylık bi olsun vercem ellerine ne isiyolarsa yedirsinler..ah o zamana kadar kuzumu doya doya emzirsem ah..
nalancımsenin dediğini sağlık ocağındaki hemşirede söyledi..bazı bebekler kokulara duyarlı lurlarmış..zaten parfüm doğduğundan beri kullanmıyodum,belki ter kokumu sevmiyodur diye banyo yapmadığım zamanlar koltu altımı yıkıuyorum,sürekli üstümü değiştiriyorum..ama değişen bişi yok:(pamukçuk vardır diye biz de mukostatin kullandık canım biraz düzelir gibi oldu ama çok farketmedi..olmazsa bi daha deniyeyim ne yapayım..
zeynepcim ben her yolu deniyorum,düzelirsek sana da anlatırım Allah izin verir de düzeliriz inşallah..

ya benimkide emmiyor ama kilo almiyor bende ona üzülüyorum. artık demleme emzirme cayın yanında bide hipp emzirme cayı aldım onuda iciyorum. Malt aldim onu iciyorum. Bir hafta icinde 2 kilo aldim süt olsun diye ama bebisim kilosu iyi gitmiyor yaa. mafoldumben

canım vitamalt ben de kullanıyorum memnunum işe yarıycak merak etme..yalnız vitamalt ı aç karna iç çünkü o da bi çeşit enerji içeceği,tok karna içince kilo yapıyomuş,aç karna içince bi nebze iştahı kesiyomuş..kilo aldım diye de üzülme ben senden çok daha fazlasını aldım..üzlme veririz elbet..bu dönem çok önemli..

ah zezecim üzüldüm walla ama aklıma başka sebep gelmiyo..inşallah düzelir de doya doya emzirirsin kuzunu..tabi emziremeyen herkes için söylüyorum bunu

ah zezecim üzüldüm walla ama aklıma başka sebep gelmiyo..inşallah düzelir de doya doya emzirirsin kuzunu..tabi emziremeyen herkes için söylüyorum bunu

zuzum ben ilk bebeğimi kaybettim..kaybettikten sonra sütüm hep boşa aktı çok üzülmüştüm..bu bebeğimi de doya doya 2 yaşına kadar emzirmek istiyom.."anne memme" diye peşimde dolandığı günleri görmek istiyom..ama..cadı kızım istemyo benimafoldumben
inşallah ben ve benim gibi olanlar bi an önce düzelir geçici bişeydir..

Kızlar ben geldim nasılsınız? Benim oğlan kolik geçmesini bekliyoruz inşallah geçer. ılk başlarda pcyi radyasyondan dolayı açmak istemiyordum ama artık pc açık bırakıyorum ara ara girip bakıyorum. Önüne geçemeyiz çünkü her tarafımız sarılı maalesef:( Ben sık sık burdayım artık. Geceleri bizim oğlan uyuduktan sonra pcye bağlanıp, yurtdışı sitelerden topladığım tasarımları bir araya getirip, bir tasarım bloğu hazırladım. Fikirlerinizi bekliyorum. Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Tasam Tasarım

zuzum ben ilk bebeğimi kaybettim..kaybettikten sonra sütüm hep boşa aktı çok üzülmüştüm..bu bebeğimi de doya doya 2 yaşına kadar emzirmek istiyom.."anne memme" diye peşimde dolandığı günleri görmek istiyom..ama..cadı kızım istemyo benimafoldumben
inşallah ben ve benim gibi olanlar bi an önce düzelir geçici bişeydir..

Kızlar ben geldim nasılsınız? Benim oğlan kolik geçmesini bekliyoruz inşallah geçer. İlk başlarda pcyi radyasyondan dolayı açmak istemiyordum ama artık pc açık bırakıyorum ara ara girip bakıyorum. Önüne geçemeyiz çünkü her tarafımız sarılı maalesef:( Ben sık sık burdayım artık. Geceleri bizim oğlan uyuduktan sonra pcye bağlanıp, yurtdışı sitelerden topladığım tasarımları bir araya getirip, bir tasarım bloğu hazırladım. Fikirlerinizi bekliyorum. Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Tasam Tasarım

kıs hazır uyumuşken yatıp uyusana:))ne işin war pc başında:) hoş bi blog,,inceliycem ilk fırsatta

Kızlar ben geldim nasılsınız? Benim oğlan kolik geçmesini bekliyoruz inşallah geçer. İlk başlarda pcyi radyasyondan dolayı açmak istemiyordum ama artık pc açık bırakıyorum ara ara girip bakıyorum. Önüne geçemeyiz çünkü her tarafımız sarılı maalesef:( Ben sık sık burdayım artık. Geceleri bizim oğlan uyuduktan sonra pcye bağlanıp, yurtdışı sitelerden topladığım tasarımları bir araya getirip, bir tasarım bloğu hazırladım. Fikirlerinizi bekliyorum. Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Tasam Tasarım

canım çok hoş olmuşşşşş:lepi:çok beğeendimm....
birde anne kimdir nedir süper opuyorumnanaktan

kıslar aşıdan geldik bcg ve pnömokok olduk... inşallah huzursuzluğu olmaz oğluşumun şimdi uyuyor bakalım

kıs hazır uyumuşken yatıp uyusana:))ne işin war pc başında:) hoş bi blog,,inceliycem ilk fırsatta

:))) Doğrusun ama bu aralar böyle deşarj oluyom şekercim.

canım çok hoş olmuşşşşş:lepi:çok beğeendimm....
birde anne kimdir nedir süper opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan Hergün güncelliyorum bugün kendi yaptıklarımdan eklemeye başlıcam beni takip edin :) kaydirigubbakcemile3

tuğba çok guzel blogun...hoşgeldın tekrardan bak buluşma var senıde beklerım canım...

geçmiş olsun kuzuya

Selam kızlar Zezecim sakın pes etme umarım düzelir emiş durumun kuzucukla
Bende müzdaribim bu konuda yaww bu kız 5 dk lık emişlerle nasıl doyuyo nasıl kilo alcak zaten minyonuz nasıl olcak bilmiyorum deli olcam :oklava:
Bide bi sorunum daha var benim kız'ın suratı yine sivilcelendi ufacık ufacık geçenlerde birileri konuşuyodu bu konuyla ilgili ama ben unuttum ne iyi gelir naapmam lazım :uhm:

Back
X