istanbulun neresındesın canım
kavacıktayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbulun neresındesın canım
Hayırlı olsun canım allah kabul etsin opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsuunnn bebeemmm
eyvahedigeldismileevet canım 22 yim en acelecı annesıde benım ozman kaydirigubbakcemile3 ee 1 çocuk anneden 10 yıl alırmış 42 yaşındayım ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kıslar nasılsınız benim canım cok sıkkın yaaaa even tasınıyorum evim rutubet yapıyor kokudan duramıyrum..hadi bizneyse de cocuk hasta olacak diye korkuyorum....ev kiraları atees pahası burda ...kac zamandır ev arıyoruk sonunda bulduk bi tane cok içime sinmedi ama en zından temiz ve rutubet yok...tasınacam ama nasıl hiççç istekim yok..:)))) kadın tutsam bile tasınmak bu kolay deil...dua edin carcabuk hayırlısıyla tasınayım bitsin...
:teselli:bende 29 yasindayim cennetteki kuzumuda sayarsam 4 bebegim
hey maşallahh kaydirigubbakcemile2bende 24 olcem 4 şubatta ama ben kendimi 40ında gibi hissediyorumm bence yaş önmeli değil ne hissetmek önemli kıslarrr
kaydirigubbakcemile331 oldum geçen ay tatlım olsun en güzel yaştayım en dolgun yaşdayım efendime söyliyim daha kendimi kandırcak ne varsa o yaşdayım :roflol::roflol::roflol:
zeze emmesi için bende mücadele ediyorum hatta birçok kez göğsümü damağıyla bi sıkıştırdı bağırdım resmen. sonra bıraktım açlıktan delirmeye başladı uykusuda geldi eşim eline çıngırağı aldı sesler yapıp konsantresini ona vermesini sağladık ben bu arada memeyi ağzına sokup bi yandan popoya hafif vurdum ayağa kalktım sese ilisi artınca emdi. onu birşeylerle oyalamanı tavsiye ederim birde 2 saatte bir zorluyormusun onu merak ettim büyüdükleri için artık 2 saatte bir emmiyorlar ben gece 5 saat uyanmadığını bilirim sordum normal dediler. bi şekilde mücadele ede ede göğsünü sok ağzına ağlyo gözünden yaşlar akıyo ama aç olduğuna eminsen biraz uğraş bak sonra emmeye başlayacaktır. sıkıntı olduğunu sanmam bi dönem bebeklerde olan normal bir durum. alerji falan aklına getirme. Yaradan herşeyi öytle bir yaratmışki senin sütün onun için herşeye bedel tavsiyem uğraş uğraş ama yenilme.
SZN 58 tavsiyen için sağol canım. Sanırım hiçkimse kızına kötü anlamda seslenmez onlar bizim canımız herşeyimiz. Hani zilli kız derler işveli cilveli anlamında arkadaşlar öyle demek istiyorlar.
zezecim bebekler dönem dönem redderlermiş memeyi ama neden böyle oluyor ben de bilmiyorum. acaba tadında mı bi anormallik var da içmek istemiyor? sağıp tadına bi bakmayı dene bakalım nasıl tadı. alerji testi demişsin belki onla alakalı bir durumdur. allah allah , düzelir umarım canım ya sakin ol üzülme o kadar sen elinden geleni yapıyorsun.
ya benimkide emmiyor ama kilo almiyor bende ona üzülüyorum. artık demleme emzirme cayın yanında bide hipp emzirme cayı aldım onuda iciyorum. Malt aldim onu iciyorum. Bir hafta icinde 2 kilo aldim süt olsun diye ama bebisim kilosu iyi gitmiyor yaa. mafoldumben
ah zezecim üzüldüm walla ama aklıma başka sebep gelmiyo..inşallah düzelir de doya doya emzirirsin kuzunu..tabi emziremeyen herkes için söylüyorum bunu
:teselli:zuzum ben ilk bebeğimi kaybettim..kaybettikten sonra sütüm hep boşa aktı çok üzülmüştüm..bu bebeğimi de doya doya 2 yaşına kadar emzirmek istiyom.."anne memme" diye peşimde dolandığı günleri görmek istiyom..ama..cadı kızım istemyo benimafoldumben
inşallah ben ve benim gibi olanlar bi an önce düzelir geçici bişeydir..
Kızlar ben geldim nasılsınız? Benim oğlan kolik geçmesini bekliyoruz inşallah geçer. İlk başlarda pcyi radyasyondan dolayı açmak istemiyordum ama artık pc açık bırakıyorum ara ara girip bakıyorum. Önüne geçemeyiz çünkü her tarafımız sarılı maalesefBen sık sık burdayım artık. Geceleri bizim oğlan uyuduktan sonra pcye bağlanıp, yurtdışı sitelerden topladığım tasarımları bir araya getirip, bir tasarım bloğu hazırladım. Fikirlerinizi bekliyorum. Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Tasam Tasarım
Kızlar ben geldim nasılsınız? Benim oğlan kolik geçmesini bekliyoruz inşallah geçer. İlk başlarda pcyi radyasyondan dolayı açmak istemiyordum ama artık pc açık bırakıyorum ara ara girip bakıyorum. Önüne geçemeyiz çünkü her tarafımız sarılı maalesefBen sık sık burdayım artık. Geceleri bizim oğlan uyuduktan sonra pcye bağlanıp, yurtdışı sitelerden topladığım tasarımları bir araya getirip, bir tasarım bloğu hazırladım. Fikirlerinizi bekliyorum. Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Tasam Tasarım
:teselli:
kıs hazır uyumuşken yatıp uyusana:))ne işin war pc başında:) hoş bi blog,,inceliycem ilk fırsatta
canım çok hoş olmuşşşşş:lepi:çok beğeendimm....
birde anne kimdir nedir süper opuyorumnanaktan
kıslar aşıdan geldik bcg ve pnömokok olduk... inşallah huzursuzluğu olmaz oğluşumun şimdi uyuyor bakalım