2009 Ekim Anneleri

sağol canımm a.s.

ben ya kendi sütümü ya da bebe yağı sürüyorum sivilcelere... zaten artık eskisi gibi de olmuyor canım

sela mkızlar gece acile gittik zeyneb yine çok huysuzdu sabahı sabah ettirdi idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine off ya bir ay bitse bir ay yine başlıyo sistit olmuş kızım bugünde kan tahliliyle böbrek ultrasonu verdik asistan doktor dalagı elel geliyo die korkuttu bizi şükür hiç bişi çıkmadı ultrasonda böbreklerdede dalaktada çok korktuk sabahı sabah ettik ama şükür yok bişi kan tahlili verdik temiz çıktı oda idrar kültürü verdik pazartesi günü belli olcak inş kötü bişi çıkmaz
antibiyotik kullanmaya başladık 2günde geçermiş bakalım

sela mkızlar gece acile gittik zeyneb yine çok huysuzdu sabahı sabah ettirdi idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine off ya bir ay bitse bir ay yine başlıyo sistit olmuş kızım bugünde kan tahliliyle böbrek ultrasonu verdik asistan doktor dalagı elel geliyo die korkuttu bizi şükür hiç bişi çıkmadı ultrasonda böbreklerdede dalaktada çok korktuk sabahı sabah ettik ama şükür yok bişi kan tahlili verdik temiz çıktı oda idrar kültürü verdik pazartesi günü belli olcak inş kötü bişi çıkmaz

Canım ya geçmiş olsun ayy kıyamam kuzucuğuna yawww nedir bu çektikleriniz sizin ay herşey düzelsin artık yaa umarım bu son olur ve sonuçların da çok güzel çıkar canım Dualarım sizinle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım teşekkür ederim. Gelemem salı çünkü sen yine benim çocuğu dr.a götüreceğim vakti seçmişsin ohaoldumsmile

cnm bıgün önce yada sonra götür ne olurkı yawww

musyas geçmş olsun ne bu her ay bişey çıkıyo rabbım yardımcın olsun çok üzülüyorum

cnm bıgün önce yada sonra götür ne olurkı yawww

musyas geçmş olsun ne bu her ay bişey çıkıyo rabbım yardımcın olsun çok üzülüyorum

saol bitanem evet bitanem inan ki eşimle okadar canımız sıkılıyoki bu duruma en sonunda kızımı çekaba sokcam tam kontrol olsun die sobalı ev diemi hasta oluyo bir anne olarak yavrumu heray biyerini derdirtmek kan verdirmek içimi acıtıyo eşimde aynı durumda bütün gece uyumuyoz onla beraber oda uyumuyo bizde uyumuyoz ndoktora göre bişi degilmiş kız çocuklarında çok sık tekrar edermiş ama adı üstünde enfeksiyon yani onun dedigi gibi rahat olamıyom ben:sinifsinif:

Canım ya geçmiş olsun ayy kıyamam kuzucuğuna yawww nedir bu çektikleriniz sizin ay herşey düzelsin artık yaa umarım bu son olur ve sonuçların da çok güzel çıkar canım Dualarım sizinle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol cnm bnm amin en sonunda kiraya çıkcam evi taşıcam oderece sıkıldım bu durumdan sobalı ev tek oda ısınıyo diemi üşütüyo hasta oluyo enfeksiyon oluyo die kafamda senaryolar kurmaya başladım artık bilmiyorumkismile

blue ne aşısı cücüm bu 3. ayda aşı yok die biliyorum ben? 4 de çağırdılar bizi..geçmiş olsun..

yasemin ne diycemi bilemedim yazık size ya..aynen bende çok üzülüyorum..bu son olsun inşallah..geçmiş olsunn

saol cnm bnm amin en sonunda kiraya çıkcam evi taşıcam oderece sıkıldım bu durumdan sobalı ev tek oda ısınıyo diemi üşütüyo hasta oluyo enfeksiyon oluyo die kafamda senaryolar kurmaya başladım artık bilmiyorumkismile

canım doktora sorsaydın keşke..bunla mı ilgili diye..

blue ne aşısı cücüm bu 3. ayda aşı yok die biliyorum ben? 4 de çağırdılar bizi..geçmiş olsun..

yasemin ne diycemi bilemedim yazık size ya..aynen bende çok üzülüyorum..bu son olsun inşallah..geçmiş olsunn
saol cnm bnm amin doktor biyandan çok iyi yapmışın az enfeksiyonu çok az ama erken getirdigin için ilerlemesini engelleriz deid antibiyotik verdi ilerlerse böbrek yetmezligine gidiyomuş çogu anne anlıyamıyo çocukta huzursuzlugu dei bende biz eşimle artık tık seste getiriyoz panik atak olduk dedim sizde haklısınız dedi:sinifsinif:

canim hakli olabilirsin ..bende sobali evde buyudum bebekligim antibiyotik ve ignelerle gecmis ..tek oda isiniyorsa kapiyi acip kapadikca bile soguk giriyor..
Allah kolaylik versin canim yaa .Insaallah gonlunce bir evin olur ..kizina cok gecmis olsun Allah sifa versin insaallah kiyamam ben ona yaa..

canim hakli olabilirsin ..bende sobali evde buyudum bebekligim antibiyotik ve ignelerle gecmis ..tek oda isiniyorsa kapiyi acip kapadikca bile soguk giriyor..
Allah kolaylik versin canim yaa .Insaallah gonlunce bir evin olur ..kizina cok gecmis olsun Allah sifa versin insaallah kiyamam ben ona yaa..

amin cnm bnm ev eşimin ailesinin die zaten mecburen burda duruyom yoksa 10kere çıkmıştım başka eve diger odalar buzhane resmen mutfakta titriyom yemek yaparken

bide bezini falan ben yarım saat tutmuyom bakıyom işediyse hemen beklemeden açıyom altını yinede enfeksiyon oluyo anlamıyom milletin bebekleri çıplak ayak geziyo bişi olmuyo ben üstüne titriyom hastaneden çıkamaz olduk allah beterinden korusun bunada şükürr

Herkese selam bizde hastalandık hırıltımız var öksürüyoruz ve emmıyoruz budün dr gittik 3 aylık olduk ayrıca bugün 6500 kolı 59 cm de boyumuz varmış dr iyi dedi soğuk algınlığı için ilaç verdi..Eğer başka talar tarttırıyorsanız emmek istemez ve o tatları ister dedi anne sütünün tadı pek hoş değildir o yüzden başka tatlar için emmez sizi kullanır dedi daha kuzuma hiç bişey vermicem emsin yeterki..7 öğün yemelisin dedi benim için bol bol ılık su iç sütün çoğalsın dedii
cokk cokk gecmiş olsun canımm hemen iyileşir inş meleginn
bizim oglandaaa emmeyi redediyor 2 gundur deli olcamm ilaç içiyordu sanki o ilacımı begendi nedir anlamadım
şeyma geçmiş olsun cnm kalemiti sanada geçm,iş olsun cnm bnmm
a.s.tşk cnmm
anamm şeyma 22 yaşında 2. çocukmu..hey maşallahh..şaştım kaldım:) daha büyük gösteriyosun..minik anne sana ne demeli 19 sun demek..ilerisi için çook güzel..ben bile geçen sene erken daha diyodum biaralar..sonra birden ateşi düştü içime o ayrı..mayısta 27im bitcek :kedi:

ps. bi sn ya ne ara 27ye geldimm..24tüm ensonn :uhm: kaydirigubbakcemile2
bende subatta 27 oluyorum zuzum hakketen neara 27 oldummm akannehir
bende 28'im hatta mayısta 29 olcam ama halaaa 20'imde gibi hissediyorum bayanssulusmile
hiççç gosermiyorsun tatlımm yasınıı a.s.bayanssulusmile
ah amazoncum elimden geleni yaapıyorum..şu mübarek cuma vakti çok dua ettim..valla adak adadım artık düşün yani o kadar kafaya takıyorum..ben onu emzirmek için afedersin k.çmı yırtıyorum o böyle yaptıkça çocuğu hırpalamaya başladım..bu sefer vicdan azabı da çekiyorum..annem kızıp duruyo çocuğa eziyet ediosun diyıo tek derdim onu emzirmek:sinifsinif:
dün emziren anneler için bi iğne varmış onu oldum işte..alerji iğnesi değilmş canım ben yanlış anlamışım..bebeğin koku almasını engelliyomuş,eğer sütüm yediklerimden ötürü kokuyosa o yüzden emmiyosa düzelcekmiş bakalım..iğne 3 hafta etkiliymiş..doktor o zamana dek anlaşılır dedi..işe yararsa burdaki herkese tavsiye edicem..10 gün sonra da bebeğe besin dayanıklılık testi yapılcak,herhangi bi besine alerjisi var mı yok mu anlıycaz..Allahım nolur düzelsin artık iyice bunalıma girdim:gitme:
inşallahh emerr meleginn canım inan cok içten duaa ettimm nacizane bir tavsiyem var melegini zorlama agzına itme memeyi tamamen tiksinmesin sabırla almasını bekle inş alırr Allahım 2 gundur bende yasıyorum bu sorunu deli olcam
cokkk gecmiş olsunn canım yaa inşallah temiz cıkar sonuclarınızz

Back
X