Sağolasın Zeze cim bide onu deniyim sinir oluyorum minicik minicik çenesinde çıkınca umarım bebişin düzelmiştir ya sanırım ayla alakalı bişeyde olabilir benimkide çünkü 2.5 aylık gibiydi 1 haftaya yakın almak istemedi memişi hatta ben o zaman mama verdim çok ağlıyo diye aslında verme dediler ama eşim biraz pimpirikli aç kızım die die verdik mamayı alllahtan bırakmadı memeyide hala arada özellikle akşam yetmeyince sütüm 1 defalık mama veriyorum ben umarım seninkide böyle geçici bişeydir çünkü almasa baştan almaz memeyi demek ki sütte sorun yok bide sağabiliyosan sağ bakalım miktarı için acaba az geliyo da ondan mı sinirleniyo bazen kanallar tıkanabiliyo çünkü:uhm:
Şeymacım geçmiş olsun canım bana bazen hastalık hastası oldun sen diyorlar ama anne olunca böyle oluyo sende kendini suçlama sakın Allahım korur yavrunu yorgunluk bu daha dikkatli olmayı öğrenicez yavaş yavaş zemuszemus
Yasemin aynı durumdan bizde müzdaribiz yaww üstelik bizde hergün çamaşır yıkanıyo hep onun durduğu yere seriyorum bide buhar makinası var ona rağmen gene tıkalı gene tıkalı yavrum yazık ememiyo rahat hep fık fık burnu bahar gelsede kurtulsak yaww ben güya kışı severdim ben bile nefret ettim

klava: