- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese moralık bozuk gece çok üzüldüm bebişi odasındakı koltukta emzırıyordum uyuya kalmışım bı baktım ıgg ıhhh seslerı gelıyo bı bakarım yavrum yerde çırpınıyo düşmüş nasıl düşmüşse dönüyor sanırım aldım yavrumu buz gibi olmuştu ne zaman düşmüşse yüz üstü hemde zaten burnuda tıkalı rabbım korudu meleğimi için yanıyooo nasıl uyudum yaaaaaa bilmiyorumkismile :gitme:
slm kısslar bşey soracam benim ki 2 gündür isahal sanırım normalde günde 2 kere ya da 3 kere yapardı büyügünü dünden beri 10u gecti altını aldıgım bugün sabahtan beri sadece 6 etti..cok yeşil deil..ateşi de yok ama anlamadım..doktora götürsem mi normal mi sizxce
ya sorma uyumam dedım yastığın üstüne koydum hemde baya düşmüş öbür tarafa fırlamış ama canı yansa ağlardı dimi yavrummmmmmmm
İyi akşamlar arkadaşlar...Kafama fena halde takılan bir konu var3. ay bebek gelişiminde bebeğiniz ellerini birleştirir ve nesnelere uzanır v.s. diyor...Bütün gelişimi çok normal ama bu yazdıklarımı benim bebeğim henüz yapmıyor
acaba bir sorunmu var offf ne zormuş bebek büyütmekkkkkkk...Birde çok uykucu oldu son günlerde...
Sizlerde durumlar nasıl merak ettim???
kıymm yaaa ayy seyma bu korku baya yetmişt,ir sana yaaaa demii allah kimseye yasatmasın çok zor ..
[ı]
şeymaa geçmiş olsn cnmm..
Bende çok korkuyorum öyle düşürmekten..
Ama bizim odamızda olduğu için beşiği kendi yatağma oturup emziriyorum.sırtım yatağa dayalı şekilde..allah bi daha yaşatmasn tatlım..kötü bi durum.[/ı]
selam kızlar
şeymacım geçmiş olsun allah korumuş
geçmiş olsun şeymacım, sen soğuk algınlığı için ne kullanmıştın bebişe. Benimkin dede biraz hırltı vardı öksürükte başladı burnuda akıyo doktora götürdüm ciğerlerinde bir problem yok dedi peditus şuurp verdi. şimdi daha iyi