2009 Ekim Anneleri

a aa bende tek benimkinde var heralde sanirdim. aynen oglumda memeyi oyuncak etti resmen meme uclarim aciyo. agzina alip bi cekip sirt üstü dönüyo kafasi tavana dikiyo yine dönüp memeyi aliyo agzina yine birakiyo. bende yutkunma problemi var heralde bu cocugun diye düsünüyordum doktora götürecektim

kaydirigubbakcemile3 alem bunlar yaa:emir_bebek:
bende acaba burnu tıkalıda arada nefes mi alıyo diye düşünmüştüm, fakat çok aç olduğunda böle yapmadan güzelce emdi o tezimde çürüdüopuyorumnanaktan
artık büyüdülerde oyun oynuyo kuzucuklar, maşallah hepsine:nazar::nazar::nazar:

sünnet olduğumuzda vermişti drumuz bize tamolu ondan bi çay kaşığı veriyorumm

canim sen bence birdahaki emme süresini uzalt yani 2 saatte bi emziriyoduysan simdi 3 saat sonra emzirmeyi dene bakalim belki o zaman güzelce acikir iyi emer.

öle yapıyorum cnm 2 saatte bi ben versemde almıyo artıkbilmiyorumkismile
3-4 saat geçse bile en fazla 5 dakka emiyo ama geneakannehir
bakalım belki buda geçici bi süreçtir, yada büyüdükleri için kısa zamanda daha fazla süt çekiyolardırCADIARZU

sünnet olduğumuzda vermişti drumuz bize tamolu ondan bi çay kaşığı veriyorumm

ayy cnm siz sünnet olalı epey oldu, eczacı bebeklerin kullandıkları bütün ilaçları açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmeli dedi:1closedeyes: evde sinomarin burun spreyi varken sırf açıp 2 kez kullandım diye 2 ay önce, bugün yeniden sprey aldımakannehir gitti 19TL'm:kızgın:

aaaa öle bişi mi varr ben bilmiyodumm ama drmuz hiç öle bişi demedii aşıdan sonra evde varmı yazayımmı dedii var ded,mm sünnetten kalmaa ee onu kullan dedi bana

kızlar pronomok aşısı ateş yapıyormuydu bilmiyorumkismile biz aşımızı olduk doktora sormayı unuttum ceyda hastaneyi inlettiği için nasıl çıktığımı bilemedim ateş düşürücü birşeyler versemmi yada ağrı kesici falan

kızlar pronomok aşısı ateş yapıyormuydu bilmiyorumkismile biz aşımızı olduk doktora sormayı unuttum ceyda hastaneyi inlettiği için nasıl çıktığımı bilemedim ateş düşürücü birşeyler versemmi yada ağrı kesici falan

artik ilaclarin geneli ithal olduklari icin ates yapmiolarmis.bizde yapmadi.doktora sormustum onceden vereyim mi diye.eger atesi olursa ver onceden vermene gerek yok dedi

pronomok aşısı nedir arkadaşlar ben en son 3lü karma aşısını vurdurdum aralığın 17 sinde başkada söylemediler aşı var diyee...

Herkese iyi geceleerrr

Elalı geçmiş olsun canımm umarım kısa zamanda toparlarsınn.
Yasemincim sevgili adaşımmm dualarım seninle umarım zeynep'imiz artık çok sağlıklı olur Allah şifasını versin.

Arkadaşlar ben bu kısa emme olayını doktorumuza sormuştum ee artık çenesi güçlü kısa zamanda çok daha fazla süt çekebiliyor hatta alması gereken sütün %90 kadarını ilk üç dakikada alıyormuş; kilo alımlarında problem yoksa hiç dert etmeyin emme süresini...

boşuna ilaçlamıyayım öyleyse kızımı
rknydy canım zatüre aşısı bu , karma ve verem aşısını yapmıştı geçen ay bu ay zatüreyi yaptı doktor

slm kızlar...

papatyalım sakın pes etme, her emzirmeden önce mutlaka önce emmeyen göğsünü ver...
benim kızımda seninkinin tam tersi ilk zamanlar sağı alıyodu solu almıyodu, o inat etti bende inat ettim sürekli verdim, keyfi istediği zaman emdi, istemediği zaman emmedi bi süre ama galip gelen ben oldum şuan çok şükür ikisinide emiyo...

oyle yapiyorum zaten her emzirmede veriyorum sag tarafi ama yok almiyor ret ediyor itiyor beni ciglik cigliga bagiriyor resmen istemiyorum diyor ya acayip bir durum ama sag tarafimi verecegimi anlayinca susuyor...pompa olmasaydi simdiye o taraftaki süt kesin kururdu yani ama bu sekilde ne kadar daha süt üretir bilemicem ya uzuluyorum bu duruma oysa 2 yil falan emzirmek isterdim ama olmucak bu gidisle cok zor mafoldumben

ayyy kıyılırmı hiçç ona canım yaaa yerimseniben bazı bebekelr tek memeyi bi anda ırakıyor sen yine pes etme vermeye çalışş zorlarsa almamakla artık mecbur yine sagıp vermeye devam ettt yaramaz prens annesini çok üzüyor demekkii..........

hemde cok uzuyor cok bence bu oglanin yemeside boyle zor olacak ek gidalar geçince yine savasacagiz galiba bu cocukla oyle gorunuyor gibi kafamçokkarıştı

çok hastayım çokkk :((
sabah sağlık ocana gittim boğazım feci, ateş ve felaket öksürükte var, antibiyotik verdi bide öksürük şurubu...
elada öksürüyodu onuda gösterdim onada peditus verdi, yavrum onu verince öğürüyo :(((
bu veletlerin herşeyleri ayrı bi tatlı meleğim öksürüyo öksürüyo ne oldunu anlamıyo sonradan uzunca bi aayyyy çekiyo bitiriyo beni...
hastalıktanmıdır bilemiyorum kızım çok kısa emiyo artık toplasan 5 dakka ve eskisi gibi 2 saatte bide emmiyo :((
siz böle bi durumla karşılaştınız mı?

oncelikle gecmis olmus hemen atlatirsiniz insallah her ikinizde...kisa emmesine gelince normal cunki artik güçlendiler kisa surede bitiriyorlar sütü onu memenden anlayacaksin yumusiyorsa ve elinle sIkInca damla damla geliyorsa bebegin iyi beslenmis demektir birde 2 saatte bir emmemesi cok normal hatta 7 saate kadar acikmayabilir demisti benim doktorum birde sütünün yag oraniyla alakaliymis tok tutmasiyla ilgili yani acikma süresi...

Son düzenleme:
elalım geçmiş olsun canımmm
huhuuuuu kızlar neredesiniz yahuuuu :uhm:

Back
X