ne yaptıklarını anlatıyım canım..kaynanam sabah 10 gibi gelir bi güzel anahtarıyla kapıyı açar,geçer oturma odasına tv yi açar..biz uyanana kadar bekler..bazen uyansak da canım onu görmek istemediğinden odadan çıkmam..kızım ağlayınca,koştur koştur yatak odasına gelir.. başlar çocuğu mıncıklamaya...
haaa öyle becerikli falan da değil..ne altını alabilir,ne üstünü değiştirebilir...ya kolu çıkarsaymış!!! o altını aldığında kız hep yatağı ıslatır benim

lmaz:
çamaşır atarım makineye,çamaşırları 2 kez durulattırım ben..niye 2 kez durulatıyomuşum..makineyi kapatır çamaşırları çıkarır asar..sanki ben as dedim ona...bulaşık makinesine düşman kendisi..çıkan bulaşığı ben makineye koyarım,o çıkarıp elde yıkar..bütün gün her bulaşıkta bu böyle...en son,anne ben senin evinde hep elde yıkıyorum,bırak benim evimde makinede yıkansın dedim..ii dedi..ama gene yapcanı yapıyo..su bile ısıtmadan soğuk suyla yalap şap yıkar bulaşıkları,illet eder benimafoldumben
anne diyorum,günlerine git,komşularına git,hergün buraya gelmek zorunda değilsin,işim olursa ben seni çağırırım diyomm..(aramızda bi sokak var malesef)aman napcam günde kızımı özlüyom ben diyosempatiksalakcinni
öğlen oldumu,yani her öğlen!!kayınpeder çıkar gelir!!!zır zır zile basar,uyuyan çocuğu uyandırır,bakar,2 dakka sonra çıkar gider..olan bana olur,uyut çocuğu uyutabilirsen:sinifsinif:bi de durur durur,bence yanlış yapıyon,bu çocuğa su ver der!!!yıldım bittim,dilimde tüy bitti..baba doktor gerek yok diyo derim..olsun biz 2 çocuğumuza da verdik bişi olmadı der..ki..2 çocuğu da mamayla büyütmüşlerkötükedihüsoben de mama verseydim,su verirdim diyom..duvara konuşuyom...anlamıyo adam..
evde sessiz konuşmayı öğrenemedi ikiside..neymiş,gürültüye alışcakmış.ya uyuyan çocuğu uyandırmak için ellerinden geleni yapıyolar..
sürekli çevrelerindeki bebeklerden örnek verirler,yok o böyle büyütüyo,yok şu şunu veriyo...valla sütüm azaldı sıkıntıdan:sinifsinif:bişi diyemiyom,içime atıyom..
her gün gelinir mi gelinin evine Allahım ya Rabbim...bi de yok şu kızcağız tek başına büyüttü yavrusunu,bak biz senin yanındayız diyolar...ben de kendim büyütcem,sizden fırsat mı kalıyo dicem!!diyemiyom..eşime patladım bugün..ee söyliyim gelmesinler diyo..çözüme bak...
anneme anlattım,üzme yaşlı onlar,tek torunları hoş gör diyo..ama baktı çok sinirliyim,çık gel biraz yanımda kal kafanı dağıt dedi..ona da karışıyolar..annemin evi soğukmuş,çocuğu üşütürmüşüm!!!
dinlermiyim..yeter...çatlamak üzereyim..yarın veya öbür gün annemdeyim..oraya da geliyolar,özledik diyesenağlama
uzaya gitmek istiyorummmmmmm..bunlardan kurtuluş yok muuuuuuuu