Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün benim doğum günümm oğlummm bana bu hayatta en büyük armağann opuyorumnanaktan
masa harika olmus ama hemen oturayımda bana da bir dilim pasta kesin. Gizemcim nice mutlu yıllara burdanda kutlayım seni a.s.
Sanada gecmis olsun. Kızım bronsit olmus antibiotik icicek.
arkadaslar kizim gecen hafta cok oksuruyordu doktor antibiotik verdi.ictigi antibiotikten heralde isal oldu ve poposu cok fena pisik icinde.bepanten suruyorum zeytin yagi suruyorum ama fayda etmedi baska bir onerisi olan varmi.
Ankaradan birini bulduğuma sevindim.
slm kızlar ben yeni geldim herkeze merhaba..ben 9 ekim annesiyim..
arkadaslar kizim gecen hafta cok oksuruyordu doktor antibiotik verdi.ictigi antibiotikten heralde isal oldu ve poposu cok fena pisik icinde.bepanten suruyorum zeytin yagi suruyorum ama fayda etmedi baska bir onerisi olan varmi.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün benim doğum günümm oğlummm bana bu hayatta en büyük armağann opuyorumnanaktan[/QUO
nice yıllara
a.s.
Ben de varım. Hatta hamişken Ankaralılar buluşmuştuk . Ama şimdi kimseden ses yok, bahar gelsin yine buluşurus inşallahh opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün benim doğum günümm oğlummm bana bu hayatta en büyük armağann opuyorumnanaktan[/QUO
nice yıllara
a.s.
çok sağol tatlım opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun gizemcim niye yıllara :a.s.
teşekkür ederimm nihancımmm opuyorumnanaktan
gizemcim sen ek gıdalara başlamışmıydın ikimizinkide bugün tam 4 aylık oldu vereliniortak
yok tatlım başlamadım çünkü gelişimi çok ii olduğu için drumuz tavsiye etmedi 6 aya kadar böle giderse sadece annesütü doraya vereceğim ben kaydirigubbakcemile2