2009 Ekim Anneleri

bengücüm sanada çok geçmiş olsun tatlım

ömer dağhanın güzeller güzeli annesi valla şansıma dün gece fena oldumm nasip bu seneyi evde geçirmekmiş...

ayy sımardım cnm ole guzeller guzelı fılan olsun sızde evde guzel bı dogum gunu yaparsınız belkı kocan bı suprız yapar

selina gizem geçmiş olsunn...we de nice yaşlara eşinlen dora paşaynan..

msybozkurt bende ankdayım..war arkidişler de pek gelemiyolar gelemiyoruz topice..

arkadaslar kizim gecen hafta cok oksuruyordu doktor antibiotik verdi.ictigi antibiotikten heralde isal oldu ve poposu cok fena pisik icinde.bepanten suruyorum zeytin yagi suruyorum ama fayda etmedi baska bir onerisi olan varmi.

kızlar lütfen bu linke nickinizi yazdırınn o kadr çok varki bebek sahibi olamayan ve uğraşan bunlardan bir taneside bendim

arkadaslar kizim gecen hafta cok oksuruyordu doktor antibiotik verdi.ictigi antibiotikten heralde isal oldu ve poposu cok fena pisik icinde.bepanten suruyorum zeytin yagi suruyorum ama fayda etmedi baska bir onerisi olan varmi.

cnm bepanthen trosyd ve oksitin karıstır 3 unu sur yarım saatde hava aldır kapama gecer doktor bana onu verdı benımkının cıldı hassasda sebemed kullanıyordumama o bıle yetmedı

bizimde antibiyotikten ağzımızda aft bir de pişik olmuştu.sürekli altını yıkayıp doktorumuzun verdiği iki kremi kullanmıştık.iyleşmesi uzun sürmüştü evde olmadığım için kremlerin adını veremedim istersen yarın yazarım geçmiş olsun...............

Ben de varım. Hatta hamişken Ankaralılar buluşmuştuk . Ama şimdi kimseden ses yok, bahar gelsin yine buluşurus inşallahh opuyorumnanaktan

hawalar güzelleşsin gülümcüm buluşurus yine iişallahh
olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün benim doğum günümm oğlummm bana bu hayatta en büyük armağann opuyorumnanaktan[/QUO

nice yıllara
a.s.

çok sağol tatlım opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun gizemcim niye yıllara :a.s.

teşekkür ederimm nihancımmm opuyorumnanaktan

gizemcim sen ek gıdalara başlamışmıydın ikimizinkide bugün tam 4 aylık oldu vereliniortak

yok tatlım başlamadım çünkü gelişimi çok ii olduğu için drumuz tavsiye etmedi 6 aya kadar böle giderse sadece annesütü doraya vereceğim ben kaydirigubbakcemile2

Back
X