Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben de tam tersinden şikayetçiyim kucaklayan herkeste susuyo ayrıca beni istemiyo galiba beni tanımıyo daha
sizinkiler belirgin şekilde sizi tanıyor mu
Hamile mi var eyvahedigeldismile
ben adet oldum ve benim gıcık eşim korunmadıdedim napıyosun ben alışmamışm öyle demez mi :mymeka: dedim napıyosun ya hamile kalırsam eyvahedigeldismile diyo doğurusun dedim sezeryanlıyım
bide pişkin pişkin git diyo ne taktırcaksan taktır ohaoldumsmile
o kadar yıl bebek diye yalvardım Rabbime şimdide bu ay yoktur diye istiyorum Allah ım affet :gitme: sezeryan sorun olmasa kesinlikle aldırmam kesinlikle inşallah yoktur...
Değilimdir di mi bilmiyorumkismile
Hamile mi var eyvahedigeldismile
ben adet oldum ve benim gıcık eşim korunmadıdedim napıyosun ben alışmamışm öyle demez mi :mymeka: dedim napıyosun ya hamile kalırsam eyvahedigeldismile diyo doğurusun dedim sezeryanlıyım
bide pişkin pişkin git diyo ne taktırcaksan taktır ohaoldumsmile
o kadar yıl bebek diye yalvardım Rabbime şimdide bu ay yoktur diye istiyorum Allah ım affet :gitme: sezeryan sorun olmasa kesinlikle aldırmam kesinlikle inşallah yoktur...
Değilimdir di mi bilmiyorumkismile[/QUOT
ya eskiden çocuk çocuk diye dua rdiyorduk şimdi inş olmaz diyoruz işe bak. ben riske atmadım spiral taktırdım çok rahat valla....
mutlu yıllar gizem, ailenle birlikte nice güzel senelere inşallah.a.s.
gizemcim eşinle oğluşunla mutlu yıllara.s.
gizemcim efeninde 4 ay öcesine kadar gayet iyiydi gelişimi her ay 1,100 kilo alıyordu fakat ben işe başlayınca sürekli emmediği için sütüm azaldı 200 cc falan çıkıyo mecburen mama takviyesine başladık artık benim sütümle doymadığı içinde ek gıdalara başlattı doktor evde olabilseydim ne güzel olurdu ama 4 ay ek gıdalar için normalmiş.bizede çok fazla vermeyin zaten kilolu iyice şişer dedi temkinli davranıyoruz dora kaç kilo oldu
dora canım bu ay itibariyle 8 kilo tatlım çalışmasaydın keşke tatlım yaa ücretsiz izin hakkınıda kullansaydın keşke yaa ama genede sağlıklı olsunda mama takviyesi alsın hiç problem değil ....opuyorumnanaktan
kızlar bişey sorucam bebeğinin dişi çıkan varmı.benim oğlum çok huzursuz.nerdeyse 2 aydır ağzının suyu akıyordu şimdi iyice arttı. devamlı kıyafet değiştiriyoruz.eli hep ağzında. 2 gündür hiç uykusu yok yarım saatte bir huzursuz bir şekilde uyanıyor.çokuykusu var gözlerini açamıyor ama yine de uyanıyor.ağzına bakıyorum ama dişe benzer bir şey yok sizce ne olabilir.