2009 Ekim Anneleri

Hamile mi var eyvahedigeldismile
ben adet oldum ve benim gıcık eşim korunmadı :kızgın: dedim napıyosun ben alışmamışm öyle demez mi :mymeka: dedim napıyosun ya hamile kalırsam eyvahedigeldismile diyo doğurusun dedim sezeryanlıyım :kızgın: bide pişkin pişkin git diyo ne taktırcaksan taktır ohaoldumsmile
o kadar yıl bebek diye yalvardım Rabbime şimdide bu ay yoktur diye istiyorum Allah ım affet :gitme: sezeryan sorun olmasa kesinlikle aldırmam kesinlikle inşallah yoktur...
Değilimdir di mi bilmiyorumkismile

ya ben de tam tersinden şikayetçiyim kucaklayan herkeste susuyo ayrıca beni istemiyo galiba beni tanımıyo daha

sizinkiler belirgin şekilde sizi tanıyor mu

kucagimda sakinlestigine gore taniyo sanirim.babasini gorunce guluo ama baskalarinda oyle tepkiler vermio aksine aglio boshayallersmile

ben adet oldum ve benim gıcık eşim korunmadı :kızgın: dedim napıyosun ben alışmamışm öyle demez mi :mymeka: dedim napıyosun ya hamile kalırsam eyvahedigeldismile diyo doğurusun dedim sezeryanlıyım :kızgın: bide pişkin pişkin git diyo ne taktırcaksan taktır ohaoldumsmile
o kadar yıl bebek diye yalvardım Rabbime şimdide bu ay yoktur diye istiyorum Allah ım affet :gitme: sezeryan sorun olmasa kesinlikle aldırmam kesinlikle inşallah yoktur...

canim neden riske atiosunuz.aman diim haaaaaalsanaalsanasmile

[/QUOT

ya eskiden çocuk çocuk diye dua rdiyorduk şimdi inş olmaz diyoruz işe bak. ben riske atmadım spiral taktırdım çok rahat valla....

mutlu yıllar gizem, ailenle birlikte nice güzel senelere inşallah.a.s.

sağol canım benim

gizemcim eşinle oğluşunla mutlu yıllara.s.

sağol şekercimm

gizemcim efeninde 4 ay öcesine kadar gayet iyiydi gelişimi her ay 1,100 kilo alıyordu fakat ben işe başlayınca sürekli emmediği için sütüm azaldı 200 cc falan çıkıyo mecburen mama takviyesine başladık artık benim sütümle doymadığı içinde ek gıdalara başlattı doktor evde olabilseydim ne güzel olurdu ama 4 ay ek gıdalar için normalmiş.bizede çok fazla vermeyin zaten kilolu iyice şişer dedi temkinli davranıyoruz dora kaç kilo oldu

dora canım bu ay itibariyle 8 kilo tatlım çalışmasaydın keşke tatlım yaa ücretsiz izin hakkınıda kullansaydın keşke yaa ama genede sağlıklı olsunda mama takviyesi alsın hiç problem değil ....opuyorumnanaktan

valla ben dorayla uğraşıyom ateşi 37.6 düşürmek için baya uğraşıyom ama 37.4 yeni oldu ben ne yapayım kızlarr ılık duş tamam tamolde verdim acile götürsemmiki acaba bana bi akıl verin ...

kızlar bişey sorucam bebeğinin dişi çıkan varmı.benim oğlum çok huzursuz.nerdeyse 2 aydır ağzının suyu akıyordu şimdi iyice arttı. devamlı kıyafet değiştiriyoruz.eli hep ağzında. 2 gündür hiç uykusu yok yarım saatte bir huzursuz bir şekilde uyanıyor.çokuykusu var gözlerini açamıyor ama yine de uyanıyor.ağzına bakıyorum ama dişe benzer bir şey yok sizce ne olabilir.

kızlar bişey sorucam bebeğinin dişi çıkan varmı.benim oğlum çok huzursuz.nerdeyse 2 aydır ağzının suyu akıyordu şimdi iyice arttı. devamlı kıyafet değiştiriyoruz.eli hep ağzında. 2 gündür hiç uykusu yok yarım saatte bir huzursuz bir şekilde uyanıyor.çokuykusu var gözlerini açamıyor ama yine de uyanıyor.ağzına bakıyorum ama dişe benzer bir şey yok sizce ne olabilir.

yaa benımkıde olee kafayı yıycem suanda uyuttum goya ama gozler kapalı bagrınıyo kafayı dıkıyo havayaa bende perısan oda perısan ne oluyo anlamıyorum yaa gece uykusunda bıle yarım saatde bır kalkıyo agzında muzluk varmıs derecede cok tukuruk salgılıyo ustu hep ıslak fenalık geldı

aynen bende öyle.devamlı kucağımda.önceden keyfi yerinde olduğunda konuşurduk gülerdi şimdi öyle değil.çünkü uykusunu alamıyor.dün gece 4 te uyudu ama devamlı ayakta gezerek ancak uyuttum.şu anda bacağım çok kötü bir şekilde ağrıyor.her kalktığında emziriyorum bezini devamlı değiştiriyorum.artık caresiz kaldımsenağlama

benımkı guluyo arada oynuyo ama uyumak ıstemıyor hep emmek ıstıyo memeyı verıyorum emıp cekıyo emıp cekıyo vızırdanıyoo en cokta gece kuduruyo bır haftadır bole hergun yıkıyorum aksam rahat edıp uyusun dıye yok yanı yıne huzursuz yıne huzursuz annamıs deılım dıslerı sanırım ole beyazlama fılan olmadı ama kıpkırmızı dısının oldugu yer kabarmıs bırde

ben dişlerine baktım ama öyle bir şey yok belki de ben anlayamadım.seninkinin dişi için daha erken değilmi gerçi benimki içinde öyle ama.daha 4 ay 3 günlük

cnm benım bıle gelısımı onden gıdıyo herseyı erken bende anlamıs deılım daysına benzemıs heralde abımınde bebekken 4aylıkken dısı patlamıs annem anne karnında 2 aylıkken oynamaya basladı doktor bıle sasırdı takla atıyordu annem abınde oleydı dedı herseyı erken dısıde erken patlamıstı dedı ona benzıycek dıyordu ve sanırım benzedı ınsallah sonu benzemezde 18 yasında evlenıp 19 yasında baba olmaz dıye dua edıyorum artık

yok almıyım ben cnm yaa kabusum o benım ısın kotu yanı dısı cabuk cıkan bebeklerın dıslerı sonra hep curuyo hanı bole butun dısler curumus oluyo yaa ole oluyo ınsallah cıkmaz yaa bırde emzırırken ısırma var

evt bende erken çıkmasını istemiyorum.az önce damaklarıyla öyle bir ısırdıki bir çığlık attım. acaba dişlri olsa ne yapar.

Back
X