2009 Ekim Anneleri

tekrar merhabalar dora hala huysuzzz şimdi kakişşş yapmakla meşgul oyun halısında şaka gibi bi çocuk oyuncağa asılıyo ve sonra o ses kaydirigubbakcemile3

yasemincim amma çok iş yapmışsın gene hala o kocan senle küsse gelip dövebilir miyimm hazır benimkinede sinirliyim :oklava:

mucizecimm merhaba tatlım dora yeni daha iyileşiyo tatlım...

Son düzenleme:
ayy o tanımadığım dediğin kişi kayınvalidenmiydi bende başkası sanmıştım, kötünün iyisidir sanırım:çok üzgünüm:
benzer olaylar kesin yaşanacak buna garanti veririm ama şuan yapacak başka bişey yok gibi mecbur katlancaksın...
yaa ben süt izni falan kullanmadım kimsede bişey demedi toplamda kaç gün bu izin?

ya canım zor olmadımı nasıl iş bası yaptın allah yardımcın olsun
bende ay basında yapıcam ama cok zor geliyor:a015:

gizemcim bu yarısma duyurusu yapmıstın ya yarısmalar nerde oluyor ben bulamadım. basladı mı yoksa ne zaman basliyordu??

yok cnm barıştık eşimle çok iyiyiz çok şükür maşalah diyim kızla mecbur çıktım kaynanamın kolu omzundan çıktı sargıılı bakamıyo hiç zeynebe malesef

merhaba kızlar benim oğlumda 4 ayını doldurdu. artık emmiyor.doktorumuz meyve püresi ve yoğurt ile ek gıdaya başlamamızı istiyor dünden beri uğraşıyoruz. yemek istemiyor. hele yoğurt yediğinde öğürüyor. acaba kaşık maması versem ki. şu bebelac ın pişirilen lezzetlerinden aldım pirinçli olanı ama denemedi. acaba onu yedirsem olur mu yoksa midesi mi bozulur?

bebelac igrenç cnm şeker basmışlar yogurt babyymix yiyo sütaşın al deneee milupa mama al kaşık ılık suyla oluyo

kutu evet 100grlık 4lü cnm 400gr yani sadesini al 6.aydan itibaren yazıyo ama doktor başlattı bizede anne sütüne yyakınmış yogunlugu
sağol canım benim küçük adanm beni katı gıda konusunda zorlayacağa benziyor bakalım ne canbazlıklar yapıcaz ona yedirmek için.
bu arada ben daha önce ekim anneleri başlığına yazmamıştım. bundan sonra bu başlığı takip edeyim sorunlarımız yaklaşık olarak aynı oluyor genelde. güzel bilgi paylaşımları olur.

ya canım zor olmadımı nasıl iş bası yaptın allah yardımcın olsun
bende ay basında yapıcam ama cok zor geliyor:a015:

daha yapamadım işbaşı, normalde 15 martta başlıycaktım ama sanırım 1 ay erken başlamak zorunda kalıcam yani bu pazartesi, nasıl yapıcam hiç bilmiyorum, bir süre part time gitmeyi teklif edicem şirkete. psikolojim çok bozuk şu an. nasıl bırakıcam yavruyuuuu..:gitme::sinifsinif:mafoldumben

Ya banada cok zor geliyoır cıldırıcam insan böyle tarifi imkansız mutluluğu nasıl bırakıp işe gitcek bilmiyorum kabus gibi bande hafta ortasında izin istiycem bakalım

Günaydın kızlarrrrr !!!

gizemcim bu yarısma duyurusu yapmıstın ya yarısmalar nerde oluyor ben bulamadım. basladı mı yoksa ne zaman basliyordu??

canım link vermiştim canım ama tekrar bakayım bugün başlayacaktı ama !!!

yok cnm barıştık eşimle çok iyiyiz çok şükür maşalah diyim kızla mecbur çıktım kaynanamın kolu omzundan çıktı sargıılı bakamıyo hiç zeynebe malesef

aman maşallah size o zaman darısı benim kayınvalidemin başına ayy ne kötü gelin oldum ben yaaa :umursamaz:

eneeeeeeeeeeeeee 5aylık olmuşuz heyoooo

maşallah zeyneb adaya koca kız oldu kızımızz

Ya banada cok zor geliyoır cıldırıcam insan böyle tarifi imkansız mutluluğu nasıl bırakıp işe gitcek bilmiyorum kabus gibi bande hafta ortasında izin istiycem bakalım

canım öle düşünme yaaa gözünde büyüttükçe dahada kabusa dönüşecek işe gitmek oluruna bırak meleğin kimle kalacak ....

ben sabah anne sütü öglen 100mg yogurt ikindi meyve püresi sonra anne sütü aralarda hep emiyo sonra kaşım maması veriyom pirinçli ballı irmikli 5.aylık mamalardan sonra yine anne sütü arada suda veriyom böyle gidiyo günde 1kez yogurt veriyom oda 100mg yiyo maşallah zaten hiç reddetmedi ek gıdayı kaşıkla yemeye alışkın çünkü

ben sabah anne sütü öglen 100mg yogurt ikindi meyve püresi sonra anne sütü aralarda hep emiyo sonra kaşım maması veriyom pirinçli ballı irmikli 5.aylık mamalardan sonra yine anne sütü arada suda veriyom böyle gidiyo günde 1kez yogurt veriyom oda 100mg yiyo maşallah zaten hiç reddetmedi ek gıdayı kaşıkla yemeye alışkın çünkü

masallah diyelim kuzuya :nazar:
bizde elma suyuyla basladik yavastan.dr puresini ver azar azar dedi ama almio tukuruo hepsini :ecrin_bebek:
dunde milupanin pirincli kasik mamasini aldim onuda yemedi.pofffff cok zorlayacak beni.haftayada yavastan sebze corbasina gececez ama nasil :bbo:

mrb kızlar.size bir şey soracağım.int. slingo hug diye bir bebek taşıyıcısı gördüm.belki bununla bebeğimi sırtımda taşıyarak ev işlerimi yapabilirim dedim.çünkü bebek öndeyken yapamıyorum .ve artık çıldırmak üzreyim. evim berbat halde. bu halde durmaya alışamadım.bebeğim çok huysuz 5 dk uyuyp uynaıyor.bir çıkış yolu arıyorum.burda bakacak kimsem de yok.satış elemanını aradım sordum ama sırtta taşınması güvenlik için uygun değil dedi.slingo hug kullanan varmı yada sırtta taşıyarak ev işlerini yapan ne olur bana yardım edin:((

Back
X