2009 Ekim Anneleri

kızlaarrr..yaa ben göbüş topicine resim eklemeyi özlediiiimmm

doktora sormadan kullanmıycam zaten..cmts bi gidelim sorcam..günde 9 damla dedi..kabız yapabilir dedi...

ohoooo çatlak bendede var :)) hemde hamişken yoktu :(
bide benim memikler sarktı sanki :(((

aman iyi bari zuzum düşmüş ateşi...
inşallah biraz uyurda sende kıvrılırsın bi köşeye dinlen azcık:teselli:
hmm doğru bizde 16 şubatta gitcez unuttum:kedi: antibiyotik kullandıkya inşallah ertelemezler aşısını, sanki burda okumuştum antibiyotik kullandı diye aşısı ertelenen biri olmuştu...

geçmiş olsun cnm, şu ara salgın var sanırım herkes hasta:kedi:

selam kızlarr
azrucuğum geçmiş olsun bora ya inşş bişeyciği yoktur kuzunun
zuzuu maşallah berraya benimki deniyor ama yok daha beceremiyor :)
benim moralim bozuluyor yaa kızım kilo almadı 3 hafta oldu tartıyorum aynı değişiklik yok off ne yapacağımı şaşırdım haftaya kontrole götüreceğim dr ne diycek mama denemiştim almadı biberonda tutmuyor benimki :(( sütümü sağıp vereyim dedim sütte ziyan olduu , ek gıda elma suyuna başladım 2 kaşıkla şimdi 30cc içiyor ama kaşıkla yarısı dışarda , fazla kiloda gözüm yok sağlıklı olsun diyorum ama birazda alsın miniğim başka bişey istemiyorum

gecmıs olsun cnm ınsallah cabuk duzelır ve huyu deişmez

arzu gecmis olsun yaa umarım bisey yoktur

slm fıstıklar...
blucum çok geçmiş olsun adaşımıza:((((

selam kızlar arzucugum boramıza rabbim şifa versin inş bişiyi yoktur paşamızın nasılsınız canlarımmm

kızlar hepiniz çooook sağolun a.s.
götürdüm oğluşumu,hafif soğuk algınlığıymış... 2 tane şurup verdi...haftaya tekrar gideceğim bakalım...3 haftada 600 gr almışız 64cm olmuşuz maşallah daha 10 günümüz var :) inşallah hastalıktan vermeyiz aldığımız kiloyu:ecrin_bebek:

ekle kuzum sen, bende 4 aylık gibiyim :))

pempemmm aynıyız desenebilmiyorumkismile
ben diilimmm lülülülülülü lülülülülülü

ohoooo çatlak bendede var :)) hemde hamişken yoktu :(
bide benim memikler sarktı sanki :(((

nası bi resim çizdin sen şimdi gözümde yaaa akannehir akannehir

laelaelaelaelae

ben diilimmm lülülülülülü lülülülülülü

hadi bee kıvırma şimdilülülülülülü

nası bi resim çizdin sen şimdi gözümde yaaa akannehir akannehir

laelaelaelaelae

öleee işteee:çok üzgünüm:

doktora sormadan kullanmıycam zaten..cmts bi gidelim sorcam..günde 9 damla dedi..kabız yapabilir dedi...

evet zuzucum biz de kullanıyoruz demir ilacı. günde 6 damla. kakasını katılaştırıyo evet kakayı yaparken zorluyo çocuğu biraz. ek olarak A-C-D vitamin damlası kullanıyoruz bi de.

evet zuzucum biz de kullanıyoruz demir ilacı. günde 6 damla. kakasını katılaştırıyo evet kakayı yaparken zorluyo çocuğu biraz. ek olarak A-C-D vitamin damlası kullanıyoruz bi de.

ayy biz devit dışında bişey kullanmıyoruz, dr mu veriyor bu damlaları? ctesi gittik bize bişey vermedi...

arzu sevindim.masallah kilo ve boy süper. benim minik kusum daha hala 6000 olamadi ve boy 59 mafoldumben hic ablasina cekmemis bu cocuk yaaaa. aynı anne ,aynı süt ama yok cocuk kilo almiyor :umursamaz:

bu göbek catlak muhabeti olmasin artik.bende hepsiiiiiiiiiii var göbek,sarkık göbek,catlak ne istersen var bende amannnnnnnn bosver mayo giycem korseli kim görcek catlakları kaydirigubbakcemile2. kilo desen hepsiiiii bende daha ne olsun zemuszemus

Back
X