Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrr..yaa ben göbüş topicine resim eklemeyi özlediiiimmm
doktora sormadan kullanmıycam zaten..cmts bi gidelim sorcam..günde 9 damla dedi..kabız yapabilir dedi...
ben 6 aydan sonra verillio die hatırlıyorum...ama yanılıoda olabilirim bencede dr. danışşşşş
kaydirigubbakcemile3ay evet ya ne güzeldi o günler gerçi hala ekleyebiliriz benim göbiş 3 -4 aylık var gibi duruyor
ben 6 aydan sonra verillio die hatırlıyorum...ama yanılıoda olabilirim bencede dr. danışşşşş
benim göbiş 4+5 arası oynuyor eyvahedigeldismile
ay evet ya ne güzeldi o günler gerçi hala ekleyebiliriz benim göbiş 3 -4 aylık var gibi duruyor
aman iyi bari zuzum düşmüş ateşi...
inşallah biraz uyurda sende kıvrılırsın bi köşeye dinlen azcık:teselli:
hmm doğru bizde 16 şubatta gitcez unuttum:kedi: antibiyotik kullandıkya inşallah ertelemezler aşısını, sanki burda okumuştum antibiyotik kullandı diye aşısı ertelenen biri olmuştu...
geçmiş olsun cnm, şu ara salgın var sanırım herkes hasta:kedi:
selam kızlarr
azrucuğum geçmiş olsun bora ya inşş bişeyciği yoktur kuzunun
zuzuu maşallah berraya benimki deniyor ama yok daha beceremiyor :)
benim moralim bozuluyor yaa kızım kilo almadı 3 hafta oldu tartıyorum aynı değişiklik yok off ne yapacağımı şaşırdım haftaya kontrole götüreceğim dr ne diycek mama denemiştim almadı biberonda tutmuyor benimki( sütümü sağıp vereyim dedim sütte ziyan olduu , ek gıda elma suyuna başladım 2 kaşıkla şimdi 30cc içiyor ama kaşıkla yarısı dışarda , fazla kiloda gözüm yok sağlıklı olsun diyorum ama birazda alsın miniğim başka bişey istemiyorum
gecmıs olsun cnm ınsallah cabuk duzelır ve huyu deişmez
arzu gecmis olsun yaa umarım bisey yoktur
slm fıstıklar...
blucum çok geçmiş olsun adaşımıza(((
selam kızlar arzucugum boramıza rabbim şifa versin inş bişiyi yoktur paşamızın nasılsınız canlarımmm
ben diilimmm lülülülülülü lülülülülülüekle kuzum sen, bende 4 aylık gibiyim :))
pempemmm aynıyız desenebilmiyorumkismile
ohoooo çatlak bendede var :)) hemde hamişken yoktu
bide benim memikler sarktı sanki((
ben diilimmm lülülülülülü lülülülülülü
hadi bee kıvırma şimdilülülülülülü
nası bi resim çizdin sen şimdi gözümde yaaa akannehir akannehir
laelaelaelaelae
doktora sormadan kullanmıycam zaten..cmts bi gidelim sorcam..günde 9 damla dedi..kabız yapabilir dedi...
evet zuzucum biz de kullanıyoruz demir ilacı. günde 6 damla. kakasını katılaştırıyo evet kakayı yaparken zorluyo çocuğu biraz. ek olarak A-C-D vitamin damlası kullanıyoruz bi de.