Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esma_memo_12 gçmiş olsun..arkadaşlar bende ekim annesiyim pek vaktim olmadı bişeyler yazmaya ama hep takip ediyorum bundan sonra burdayım inş..benimde kızım kalp ameliyatı geçirdi 20 günlükken şükür şimdi iyi..bende anca işte kendime gelyrm...gece deliksiz uyku uyuyan bebiş var mı acep aranızda nasıl uyuyolar dün gece sürekli ıkındı 3 aydan sonra geçer dediler ama bir umut bekliyorum..gece emerken uyuduğu için sağıyorum öyle veriyorum 100 cc veriyorum normaldir heralde.
merhaba elam nasılsın
sadece anne sütü veriyorsan problem yok. ondan obez olamaz ama mama bilemiyorum onu doktoruna danis bence.
gizem siz basladiniz mi meyve suyu tadmaya???bizim dr tadsin artık biraz elma suyu dedi. büyük kızım 6 ay doldurdukdan sonra tatırmaya baslamistim. miraya tatırdım simdi.
elacımın annesi tattırıyon ii hoşta hani anne sütünün tadı çirkinmiş yaa ya güzel tatları bulurda annesütü istemezse cin göz ya bu bizim kuzularr dorada uyuyoo şükür gecede 1 kere ya kalkıyo yada kalkmıyo bile zemuszemus deliksiz uyku çok güzel yaa ilk zamanlar neydi sabaha kadar 5 sefer uyanıyolardı ....
kızlar koldan yapılan verem aşısının izi ne durumda? bizimki mercimek büyüklüğünde ve kırmızı...
dün banyo yaptırırken ucu sivilce olmuş gibi beyazdı ve banyo yaptırırken o patlamış(
yarın aşımız var sorucam inşallah sorun yoktur aşımız tutmuştur...
selam canlarr
uzun oldu giremedim foruma, off başıma neler geldi, iznim bitti işe başladım bi gittimki yerime gelen arkadaş sağolsun tüm işleri halletmiş günlerce uğraştım düzeltmek için hala da düzelmiş sayılmaz ya; bide üstüne genel müdürle atıştım ve işten ayrıldım...Ertesi gün falan gitme diye çok ısrar ettiler ama laf ağızdan çıktı bi kere o lafları yutsaydım bir daha hiç saygınlığım kalmazdı kendime... Uff hayatımda ilk defa evdeyim bi işim yok ve tüm gün ne yapacağımı şaşırıyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor herşeyin hayırlısı diyorum ama kısa zamanda bişeyler bulmalıyım mafoldumben
hoşgeldin cnma.s. çok geçmiş olsun sizede, Allah daha beterlerinden korusun inşallah daha iyidir yavrun...
kalbi delikmi doğdu? neden ameliyat oldu?
gece benim kızım 1 yada 2 kez uyanıyo akşam 11 gibi yattıktan sonra, deliksiz uyuyan sanırım çok az...
slm cicim şuan yoksun amazemuszemus
biz iyiyiz şükür ayazımda sende iyisiniz inşallah...
cnm gizeme sormuşsun ama bizim doktorda ilk 6 ay sadece anne sütü dedi ama ben sonradan yabancı tadları kabul etmekte zorlanır diye dün elma suyu bugünde 5-6 kaşık havuç suyu verdim...
sonuçta öğün olarak vermiyoruz aralarda tadımlık veriyoruz bi zararı olacağını düşünmüyorum...
bide başka ne meyveler verebiliriz bilginiz var mı? armut suyu versem zararı olurmu?