2009 Ekim Anneleri

şimdi benim bu kedi bütün gün doymadığından ağlıyosa ne wermem gerenk ilk olarak..elma suyu filan doyurmaz sonuçta..doktora sor demeyin doktor 15 gün emzir kilosu ii olmassa mama dio malum..ek gıdaya hayır diyo..asıl iş bundan sonra başlıo sanırsam..dayıyoduk memeyi iid bööle ya:) ağlamaktan nası şişmiş gözlerim ekranı göremiyorum:)) buarada bugün toplasan 1 saat uyudu..açmı ki...

hee ağla ağlada sütün hepten azalsın:mymeka: berramda daha çok huysuzlaşsınkötükedihüso
ayy bu ek gıda nemenem bişii yaa doktorlar öcü gibi bakıyo açsa yiyecek kardeşim:1closedeyes: yiyen danadan öküz olurmuşsırnaşık şey
bu ek gıda meselesi benide çok kasıyobilmiyorumkismile kızım epi topu 1 ayda 350gıram almış bunalımdayım:kedi:
şu herşeyi yiyebilme dönemine gelseler ne güzel olcak yaa daha çok varmı kibilmiyorumkismile

elalım sen ek gıdaya başladınmı yoksa sedece anne sütümü alıyor kuzuu

yok kuzum başlamadık ama arada elma ve havuç suyu 5-6 kaşık vermeye başladım tatsın diye...
önümüzdeki ayda kilo alımı yavaş olursa başlarız sanırım, ilk aylarda allahtan fazla almış depodan yiyo:kedi:

hee ağla ağlada sütün hepten azalsın:mymeka: berramda daha çok huysuzlaşsınkötükedihüso
ayy bu ek gıda nemenem bişii yaa doktorlar öcü gibi bakıyo açsa yiyecek kardeşim:1closedeyes: yiyen danadan öküz olurmuşsırnaşık şey
bu ek gıda meselesi benide çok kasıyobilmiyorumkismile kızım epi topu 1 ayda 350gıram almış bunalımdayım:kedi:
şu herşeyi yiyebilme dönemine gelseler ne güzel olcak yaa daha çok varmı kibilmiyorumkismile

konus bee ne guzel dedın aynen yanı yemegın kotusumu olurmus cocuk yıyosa gaz yapmıyorsa duzenı bozulmuyorsa o zaman sorun yoktur bence

yeni gördüm canım burada olduğunu s kociş maç izliyor ceydoş uyuyor sıkıldım yaa

benimkide tv izliyo eloş uyuyo bende çok yorgunum nihayet kızımın odası geldide bugün onla uraştımkaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar, Zeynep'ime ben elma suyuna başladım. Doktorlar anne sütüyle beraber mama alıyorsa ek gıdaya geçiriyor sanırım. Benimki öyle dedi. Biz mama da veriyoruz epeydir, onun için başladık. Ama doymadığını düşünüyorsanız bir öğün mama deneyebilirsiniz. Susuyorsa derdi açlıktır. Tok çocuk ağzını kilitliyor zaten.

kızlar bugün sağlık ocağında artık demir damlasına başlıcaksınız dediler...
ferro sanol günde 9 damla siz kullanıyomusunuz? doktora gitmemize epey var pöfff :(
aynen bizede verdiler 4. ayda başlanıyormuş dikkat et acaip leke yapıyo elma suyuna kat tadı acı dediler. Bende bazen sade verip üstüne biraz su içiriyorum.

merhaba kizlar kimse yokkkkkkk

:) elam bende minigime oleovit veriyorum doktor burda dogumdan hemen sonra veriyor , gunde 1 damla

günaydın herkese...kızım normalde uyanıyodu ama bi kaç günüdür çığrndan çıktı 2 den sonra ilk zamanki gibi hep ıkınıyo sesler çıkarıo emmek istiyo sütüm yetmio dicem çişini kakasını güzel yapıo ama yine de denicem ek bişiler bugün eşim dr u arıcak bakalım ya tam kızıcam sabahları o kadar tatlı oluyo ki öpmekten kızamyrm :)) başımm çok ağrıyo migrenim tutmadan ağrı kesici almalıyım

evettt doktorum programinda verilen sut artirici cay tarifi:
1 yemek kasigi rezene
" " isirgan
" " ihlamur
1 tatli kasigi tane kimyon
" " anason

simdi kacirdigim nokta bunlar kaynatilacak mi yoksa uzerinden kaynar su dokulup demlemeye mi birakilacak
sonucta icindekiler buu:hulya:

Back
X