- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
- 158
Elalı cnm erdem deki dr umuz verdi
öff bize nie sölemediki bu doktor yaaa:teselli:
tşk ederim canımcımopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elalı cnm erdem deki dr umuz verdi
şimdi benim bu kedi bütün gün doymadığından ağlıyosa ne wermem gerenk ilk olarak..elma suyu filan doyurmaz sonuçta..doktora sor demeyin doktor 15 gün emzir kilosu ii olmassa mama dio malum..ek gıdaya hayır diyo..asıl iş bundan sonra başlıo sanırsam..dayıyoduk memeyi iid bööle ya:) ağlamaktan nası şişmiş gözlerim ekranı göremiyorum:)) buarada bugün toplasan 1 saat uyudu..açmı ki...
bis varız beğenmedinmi:1closedeyes:
elalım sen ek gıdaya başladınmı yoksa sedece anne sütümü alıyor kuzuu
hee ağla ağlada sütün hepten azalsın:mymeka: berramda daha çok huysuzlaşsınkötükedihüso
ayy bu ek gıda nemenem bişii yaa doktorlar öcü gibi bakıyo açsa yiyecek kardeşim:1closedeyes: yiyen danadan öküz olurmuşsırnaşık şey
bu ek gıda meselesi benide çok kasıyobilmiyorumkismile kızım epi topu 1 ayda 350gıram almış bunalımdayım:kedi:
şu herşeyi yiyebilme dönemine gelseler ne güzel olcak yaa daha çok varmı kibilmiyorumkismile
yeni gördüm canım burada olduğunu s kociş maç izliyor ceydoş uyuyor sıkıldım yaa
konus bee ne guzel dedın aynen yanı yemegın kotusumu olurmus cocuk yıyosa gaz yapmıyorsa duzenı bozulmuyorsa o zaman sorun yoktur bence
aynen bizede verdiler 4. ayda başlanıyormuş dikkat et acaip leke yapıyo elma suyuna kat tadı acı dediler. Bende bazen sade verip üstüne biraz su içiriyorum.kızlar bugün sağlık ocağında artık demir damlasına başlıcaksınız dediler...
ferro sanol günde 9 damla siz kullanıyomusunuz? doktora gitmemize epey var pöfff![]()
Kızlar nasıl yeni konu açabilirim acil yardımmm