2009 Ekim Anneleri

benim kızımda nefret ediyor yüzüstü yatmaktan ama bir yol buldum hoşuna gidiyor keretanın tabi sadece 5 dk sürüyor ama kolları gelişiyor lakin ağırlığını taşıyor. Ana kucağına yüzü dışarda kalıcak ve kolları ile kenarlarından tutabilecek gibi yüzüstü koyuyorum daha doğrusu bizimki göbek üstü oluyor:)))
önce kızıyor ama sonra ana kucağını halı üzrerinde bir geri bir ileri itiriyorum kaptan oluyorkızım yani. Bayağı gülüyor ama çabuk sıkılıyor. Koltuk üzerindede ağlasadada koyuyorum 5dk yüzüstü sinirlenince daha güzel kaldırıyor kendini tabi gürültülü oluor haliyle. Ben sağa sola dönmelerinde en çok altını değiştirirken zorlanıyorum mümkün değil zaptetmek hızını alamayıp yastıklara tırmanmaya çalışıyor. Şimdi uyuyor hazır uyumuşken duş alıyım dışarı çıkartcam 3 gibi

ben hiç koymadım kucukken yuzustu boğulur dıye korktum hep sanırım o yuzden ıstedım sebeklığı yapıyım yok kalkıyo ama ağamaktanda mosmor kesılıyo :)

ben hiç koymadım kucukken yuzustu boğulur dıye korktum hep sanırım o yuzden ıstedım sebeklığı yapıyım yok kalkıyo ama ağamaktanda mosmor kesılıyo :)

Zorlama canım o zaman daha çok tepki geliştirmesin. Ben de bizim yatağımızın üzerine koyup karşısında onun gibi yatıyorum, onun gibi düşüyorum bazen çok gülüyo oyun sanıyo sıpa. Tabii benim de emzirmekten harap sırt kaslarım da çalışmış oluyo kaydirigubbakcemile3

ben hepsını denedım onların ama yok benımkı hemen baslıyo zırlamaya anneme sordum annem gobeği buyuk onun ıcın yatmıyo dıye butun gun yıyen cocuk karnının ustune yatarmı dıyo o kadar yıyo kı cunku bole karnından luk luk sesler gelıyo doluluktan

ben hepsını denedım onların ama yok benımkı hemen baslıyo zırlamaya anneme sordum annem gobeği buyuk onun ıcın yatmıyo dıye butun gun yıyen cocuk karnının ustune yatarmı dıyo o kadar yıyo kı cunku bole karnından luk luk sesler gelıyo doluluktan

Ondan da olabilir. Benimki zaten en ufak şeyde kustuğu için emzirmeden önce yapıyorum. Yoksa emzirdikten sonra kucağıma bile alsam kusuyo, mümkünse en az yarım saat ana kucağında yatıyo.
Ya kıslar bu arada 2008 ekim annelerinde hala kusmadan şikayet edenler var yaa. Ben 6. aydan sonra tamamen biter diye düşünüyodum CADIARZU

cnm benım ıkı yıyenım oleydı kusuyordu ama tekının 6 aydan sonra diğerininde 1 yaşından sonra geçti berlki çocuk yemek ıstemeyıpte onlar zorluyorsa oluyordur

selam kızlar,

sebze çorbaları için henüz erken değil mi doktorunuzmu önerdi yedirebilirsinz diye acaba,ben 5. aydan itibaren başlanır sanıyodum eğer veriliyorsa bende başlıyım oğlum kış sebzelerinin vitaminini alsın şimdiden tatlarına alışsın bari

Tatlım 5. aydasın zaten. 4 ayın bitmiş 5 e girmişsin. Ben de 5. ayından itibaren veriyorum. Evet dr önerdi bize de.

kızlar slm
kan ilacı veriyormusunuz?

ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..

selam kızlar işlker anca bitti kız ev odundu sobaydı köpekle ilgilen derken uyuttum kızı mı geldim aranıza nevar neyokk

ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..

kan ilacı denilen demir ilacı sanırım zezecim hamileleiğimde bende kullandım kansız olduğumdan

bende ACD3 veriyorum bir de hasta olduğu için muconex şurup veriyorum :((

kan ilacı denilen demir ilacı sanırım zezecim hamileleiğimde bende kullandım kansız olduğumdan

evet demir galiba sağlık ocağından verdiler 4.aydan itibaren kullanılacakmış günde bir defa 9 damla ama verdiğim zaman biraz huysuzlanıyor kestim artık vermiyorum veren vamı diye merak ettim

Canım bize de dr. 6. aya girene kadar yasakladı katı gıdaları. 6. aya girince tadmaya başlıcakmış bitince de öğün olarak katı gıda verecekmişiz. İnşallah bööle olunca da bebikler reddetmez katı gıdayı o da korkutuyo beni :umursamaz: Oturtmaya da aynı şekilde 5 ay bitince destekle deneyin dedi. Kucağınızda oturmasına bi sakınca yok dedi. Bir de bebeklerin sırt üstünden yüzüstüne kendi kendine dönebilmeleri bel kaslarının oturabilecek kadar güçlendiğini gösteriyomuş. Biz onu bekliyoz bakalım

yazin ilginmi cekti benim oglum hasta hapsuruyor ve öksürüyor sabah yanima aldim sirt üstü yatiyordu ama al beni diye nerdeyse ayaga kalkacakti aglayarak ben bi ara yataktan kalkip hemen geri geldim baktimki yüz üstü yatiyo ilk defa yapti bunu :) yani senin dedigine bel kaslari güçlenmis ve yakinda oglum oturabilecekmi cok guzel bi haber bu kaydirigubbakcemile2

Back
X