2009 Ekim Anneleri

bende anlamadımm canancım galiba herkesciklerr aşkı memnuyu izliyor...

valla yorgunluktan ölüyom tatlımm evde tadilat var ve ben çok yoruldum yarında banyo kırılcak falan işimiz uzun girip duş alıcam inanırmısın ona bile takatim yok öle diyim sen anla halimi

doracım uyuyo teyzesi eeee pışpış pış :)) aşı olduk dün bıcıkımız ağrıyo çook

canım benim aman tadilatmı ufff birde evde bebekle allah yardımcın olsun dora paşamada geçmiş olsun inş. güzel güzel uyur bu gecede sende biraz dinlenirsin

ahh çok zormuşş biz hallolsun dedik ama zormuşşş bi pimapen dediğişti bugün ama ev kalktı oturdu yarın banyo kırılıcak aman amannnn asıl iş yarın gözümde büyüyooo

ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..

Sağlık ocağından veriliyor. 4. aydan başlanacak ve 1 yaşına kadar devam edecekmiş. d vitamini de 1 yaşına kadarmış. Bence druna sor bi.

gizem allah kolaylık versın banyo kırmak olum bebısı orda tutma sakın cok toz oluyo ayy dusunemıyorum o evın temızlıgını yaa

kızlar slm
kan ilacı veriyormusunuz?
ben veriyorum canım, günde 6 damla..

ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..
kan ilacı -demir ilacı aynı şey zezecim..

selam kızlar,
bugün kuzularım gazelle birlikte cnr anne bebek fuarındaydık. hava da güzeldi şansımıza, Ayın 22 sine kadar devam edicek, Davetiyemiz yoktu giriş 10 tl. gitmek isteyenlere duyrulur.

gizem allah kolaylık versın banyo kırmak olum bebısı orda tutma sakın cok toz oluyo ayy dusunemıyorum o evın temızlıgını yaa

napsam ki dorayı biliyon kayınvalideye gıcığım sabahtan geleyimde dedi emzir ben onu fuara gezdirmeye götüreyim dedi yoo durmuyo gerek yok dedim göndersem miki bi seferlik bilmiyorumkismile

napsam ki dorayı biliyon kayınvalideye gıcığım sabahtan geleyimde dedi emzir ben onu fuara gezdirmeye götüreyim dedi yoo durmuyo gerek yok dedim göndersem miki bi seferlik bilmiyorumkismile

cnm o tadılat bıtene kadar sen yum gozunu dorayı gonder sen gıt ama orda durma ben evlenırken o banyo kırılırken cıkan tozau bılırım benı bıle ateslendırıp oksurtmeye baslamıstı

nasıldı guzelmıydı ona gore bızde gıdelım

güzeldi, her firmanın standı var güzel. seni de alabilirdik aslında bable, ama ayrı ayrı taksiyle gittik orda buluştuk, sabah ani karar verdik.Hava güzel olunca gidelim dedik. sen de gazele yakınsın demi öyle hatırlıyorum , Beylikdüzü'nde miydin?

güzeldi, her firmanın standı var güzel. seni de alabilirdik aslında bable, ama ayrı ayrı taksiyle gittik orda buluştuk, sabah ani karar verdik.Hava güzel olunca gidelim dedik. sen de gazele yakınsın demi öyle hatırlıyorum , Beylikdüzü'nde miydin?

ewt beylıkduzundeyım ama bugun gelemezdım oğlum cok huysuz hala uymaya calışıyorum

günaydınn şekerlerrr nerde gene bu ekim annişlerii huhuhuuuuuuuuuuuuuuuu

boncuklar aramıza hoşgeldin ...

slm kızlar..boncuklar hoşgeldinn...kuzumu yıkadım şimcik ben d bi duşa giriym diyorum ama uyanırsa diyede tırsıyorum:) hemencik girip çıkıym demi bişiy olmaz:) akşama misafirim war kızımın halası gelio istanbuldan..accık ewi toparlıyımm bide tatlı yapim..tabi kuzum uyursa :))

zuzumm gir yaa ben hep giriyorumm bişicik olmaz hemencik bi duş yapp öle detaylı olmasada rahatla kalk hemen kalk kalkk :)

Back
X