Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..
ben veriyorum canım, günde 6 damla..kızlar slm
kan ilacı veriyormusunuz?
kan ilacı -demir ilacı aynı şey zezecim..ilk defa duydum:uhm:..vermek mi gerekiyo acaba:sm_confused:şu an sadece d vitamini veriyorum..bi de akşamları bizim alerji şurubumuz var..onu veriyorum..bldiğim kadarıyla 6. aydan itibaren demir takviyesi başlıycak..kan ilacını duymadım canım..
gizem allah kolaylık versın banyo kırmak olum bebısı orda tutma sakın cok toz oluyo ayy dusunemıyorum o evın temızlıgını yaa
selam kızlar,
bugün kuzularım gazelle birlikte cnr anne bebek fuarındaydık. hava da güzeldi şansımıza, Ayın 22 sine kadar devam edicek, Davetiyemiz yoktu giriş 10 tl. gitmek isteyenlere duyrulur.
napsam ki dorayı biliyon kayınvalideye gıcığım sabahtan geleyimde dedi emzir ben onu fuara gezdirmeye götüreyim dedi yoo durmuyo gerek yok dedim göndersem miki bi seferlik bilmiyorumkismile
nasıldı guzelmıydı ona gore bızde gıdelım
güzeldi, her firmanın standı var güzel. seni de alabilirdik aslında bable, ama ayrı ayrı taksiyle gittik orda buluştuk, sabah ani karar verdik.Hava güzel olunca gidelim dedik. sen de gazele yakınsın demi öyle hatırlıyorum , Beylikdüzü'nde miydin?
slm arkadaslar ben yenıyım
benımde kızım var 4 aylık