2009 Ekim Anneleri

selam kızlar tem,izliğimi geceden yaptım yogun adet oluyom resmen sular seller hesabıyım kötüyüm ve dogumdan beri olmuyodum 2kere üst üste olmuştum 5aydır yoktu tık belim hiçbiyerim tuıtmuyo deyim yerindeyse buarada zeynebe dün masamızdan çingene salıncagı yaptık aylardır yaşadıgım kabus bitti dikkat ettim battaniyede salladıgımızdas uyuyan zeyneb normalde 19saat uykusuz kalabiliyodu üzülüyoduk ve çok yoruluyodum uykusuz bütün geceyi tamamlıyodum dün ona masayı ters çevirip çingene salıncagı yaptık mışıl mışıl uyudu bende tma takır temizligimi yaptım sabahta erklenden yemegimi yaptım mohhh şimdi oynuyo o yürüteçte bende dinleniyomm ögleden sonra babaannemizle çarşıya çıkcaz markete gezcez birazda

gunaydın musyascım
osalıncak nası oluyo
bı resmını koysan
bız 2 beşik aldık olmadı şimdi komsudan tahta beşik aldık uyuyo ama sureklı sallanmak ıstıyo

selam kızlar...

o zamn sürekli sallanan beşikten al canım kumandalı varya..

bu arada bugün ne giydik e resim ekledım maşallahlarınızı beklıyoruz

şu saat oldu hala uyumadı. her akşam aynı. çıldırıcam artık ya ne zaman düzene girecek.. alt üst oldu psikolojim resmen..

bizim maşallahımız var uyku konusunda allaha şükür çocuklarımdan sıkıntım yok...kerem biraz laf dinlese yeter sadece..

merhaba kıslarrrr

bizimde gece uykusundan yana binlerce şükürler olsun derdimiz yok

kislar bisi sorcam.bebekleriniz en fazla kac saat ac kalio? bide diyelim ki uzun sure ac kaldi.tek memeyle doyuyolar mi yoksa ikisini mi veriosunuz?

:nazar: benim oğlum bazen 7 saat uyuduğu oluyo deliksiz sonra kalktımı tek meme ile doyuyorr canım

bu arada hoşgeldiniz kıslarr

gunaydın kızlar?

bnm göğüs ucları yenıden parcalandı ilk emzırdiğim günlerdeki gibi yeniden krem kullanıyorum.cok ağız suyu akıyor damaklarda sertlestı sanırım diş mi cıkarcak ne? erken ama...

Back
X