2009 Ekim Anneleri

bilmiyorum gizemcim ya...sinir ediyo beni..sütüm güzel şu an maşallah..gece hanımefendi emmediği için doğrudürüst, şu an göğsün ağrıyo,gece de sağdım üstelik,ağrı yaptı..
mama falan vermedim hiç...korkuyom iyice bırakır beni diye..bu ay sadece 640 gr. almış ama doktor ek gıdaya izin vermedi..kilosu ii dedi..Allah sonumuzu hayır etsin...

İşte benimki de bu ay 700 gr. almış. Diğer aylar daha çok alıyodu. Dr. gayet iyi dedi. Hiç bişiy tattırmama bile izin vermedi bu ay. 5. ayın bitmesini bekliyoruz bakalım

Valla benim oğlumun tek sevdiğim özelliği o, gece bi uyudumu sabaha kadar gidiyo. Günün geri kalanında canıma okumak için güç topluyo. Ben bıktım artık gündüzleri sürekli uyutmaya çalışmaktan hem uyumuyo hem de uyut beni diye çığlık çığlığa bağırıyo. Nereye kadar böyle gitcek bilmiyorum ki istiyorum ki emzirip koyayım uyusun hayal mi görüyorum boshayallersmile

benimki de aynı canım..gece uykusu güzel..bi daldı mı sabah 9 a kadar..ama gündüz sürekli başındayım..uyutmak çok zor oluyo gündüzleri..

canım seninki gündüz emiyosa gece kaldırmayabilirsin..ama ben gece olsa da emzirsem diye 4 gözle bekliyorum..ancak uykuda alıyo memeyi:sinifsinif:ondan 3-4 saatte bir kalkıp emziriryorum ben..sabahları sersem gibi oluyorum tabi..uyku zehir oluyo..bi de hemen uyuyabilen biri değilim..zombi gibi dolaşıyorumsempatiksalakcinniöğlen uyudu mu ben de hemen kestiriyorum napimakannehir

Gece uykusu alamamak çok kötü ya.. Ben de bi kalkınca çok zor uyurum. Sanırsam bu anne hakkı onun için ödenmiyo

benimki de aynı canım..gece uykusu güzel..bi daldı mı sabah 9 a kadar..ama gündüz sürekli başındayım..uyutmak çok zor oluyo gündüzleri..

Nasıl uyutuyosun peki bizimkine yöntem dayanmıyo. 2-3 hafta da bir o yönteme alışıyo ve başka bişiy istiyo. Kabul ettiği yöntemler anakucağı, kucak, bebek arabası, kucakta yatağa oturup zıplamak :)
Kabul etmedikleri emerek uyumak, ayakta sallamak, yatağa koyunca kendi kendine takılıp uyumak sempatiksalakcinni

gündüz uyumayan çocuk zor ama bide durmayan çocuk dahada zor diye düşünüyorum allah yardımcınız olsun kızlar

gündüz uyumayan çocuk zor ama bide durmayan çocuk dahada zor diye düşünüyorum allah yardımcınız olsun kızlar

Sorma canım yaa dün arkadaşlar geldi oturmaya, 8 aylık kızları. Biz bööle bişiy görmedik deyip arkalarına bakmadan kaçtılar. Bizimki de onlar gidince uyudu :roflol:

:roflol: benimde arkadaş gizem ne buya sizle kalkıp sizlemi yatıyo süper bi çocuk demişti ama benimki laf dinliyo dedikoducu ondan koca karı gibi oturuyo koltuğunda :roflol:

Gece uykusu alamamak çok kötü ya.. Ben de bi kalkınca çok zor uyurum. Sanırsam bu anne hakkı onun için ödenmiyo

evet canım..bazen kızıp eşimi uyandırıyorum..bebği kucağıma ver,bebeği yatır diye bahaneler uyduruyorum:jeyyar:ama o uyumakta hiç zorlanmaz:mymeka:bebeği kucağıma verir küt gider:oklava:

aaa gece uyanırsa benim kocamda kalkarrr kalkmasada babası babası dora seni istiyo der ben kaldırırım zaten :roflol: ben uyanık olcam o uyucak yok öle bu çocuğu yanlız yapmadım hadi bakalım iş başına :roflol:

Nasıl uyutuyosun peki bizimkine yöntem dayanmıyo. 2-3 hafta da bir o yönteme alışıyo ve başka bişiy istiyo. Kabul ettiği yöntemler anakucağı, kucak, bebek arabası, kucakta yatağa oturup zıplamak :)
Kabul etmedikleri emerek uyumak, ayakta sallamak, yatağa koyunca kendi kendine takılıp uyumak sempatiksalakcinni

kabul etmedikleri aynı canım..hele emerek uyumak deme sakın öcü görmüş gibi oluyo benim cadı..

önceleri kucakta sallıyodum..koridor uzun bizim,bi ileri bi geri defalarca git gel yapıyodum..şimdi ağırlaştı..belim kopuyo,ayakta sallamaya alıştırdım...benden başka da kimse uyutamıyo,ne eşim ne kaynanam ne kendi annem..ağlıyo çünkü ağlamasına dayanamıyolar hemen kaldırıyolar,onun da işine geliyo kalkar kalkmaz gülücükler atıyo..çok üçkağıtçı benim cadım çook...yaklaşık 1 saat sallıyorum uyuyo,kaç dakika sence...30 dakikakaydirigubbakcemile3şanslı günümdeysem 1 saat uyuyo..şimdi uyandı hanım..
sonra görüşürüz hanımlaropuyorumnanaktan

tesekkur ederım gulıcan ewt gozlerını kocaman acmıs hık hık dıye hıckırıyordu garıbım ben tabı dahada sok dusurdum dıye zaten cok uzuldum off allah korudu ama canı yanmadı

aaa gece uyanırsa benim kocamda kalkarrr kalkmasada babası babası dora seni istiyo der ben kaldırırım zaten :roflol: ben uyanık olcam o uyucak yok öle bu çocuğu yanlız yapmadım hadi bakalım iş başına :roflol:

sırnaşık şey

gızem yaa bu kadar canı olma kocan sabah ıse gıtmıyomu yazık adama yaa gece uyusun bare

gecmis olsun bable
yaf alyaduanin annesi girmio uzun zamandir.seyma da yok eskisi gibi.bunlar face de mi takiliolar artik?

kabul etmedikleri aynı canım..hele emerek uyumak deme sakın öcü görmüş gibi oluyo benim cadı..

önceleri kucakta sallıyodum..koridor uzun bizim,bi ileri bi geri defalarca git gel yapıyodum..şimdi ağırlaştı..belim kopuyo,ayakta sallamaya alıştırdım...benden başka da kimse uyutamıyo,ne eşim ne kaynanam ne kendi annem..ağlıyo çünkü ağlamasına dayanamıyolar hemen kaldırıyolar,onun da işine geliyo kalkar kalkmaz gülücükler atıyo..çok üçkağıtçı benim cadım çook...yaklaşık 1 saat sallıyorum uyuyo,kaç dakika sence...30 dakikakaydirigubbakcemile3şanslı günümdeysem 1 saat uyuyo..şimdi uyandı hanım..
sonra görüşürüz hanımlaropuyorumnanaktan

Off sadece senin uyutabilmençok kötüymüş. Benimkini bütün yöntemlerle babası da uyutabiliyo,olmazsa zaten o yöntemi bi bahaneyle terkediyorum. :jeyyar:
Valla deseler ki ikinci çocuğun kendi kendine uyucak bu bir yaşına girince yaparım bi tane daha. Bana uyutmak çok işkence geliyo yaa....

Benim ki de kalkar, kalkmassa ertesi gün mutlaka zaten gece de çk yoruldum deyip onun mesaisini uzatırım sempatiksalakcinni

Back
X